חברה , מי רואה ארץ נהדרת?

handlessman

New member
חחחח

גם אני, וההורים שלי שמשום מה אין להם חיבה גדולה לדויד קופצים בכל פעם שמשמיעים את השם שלו בתקשורת וישר מסתכלים עלי כאילו אני איזה חוצן, ועכשיו הם נהנו לצחוק מהמערכון כהסתלבטו עליו... ואני כמעט בכיתי מזה (סתם), אבל גם בעיקר בגלל המערכון...

handlessman

New member
שלחתי! (כבר אתמול)

עוד לא קיבלתי תשובה, אבל... אבל... שמעתי לפני רגע בטלוויזיה שהולך להיות הערב שידור חוזר של הפרק מאתמול! בגלל שלא רשום בעיתון שמשדרים אותו היום שוב, כנראה שזו החלטה של הרגע האחרון, ולכו תדעו... אולי ראו את המייל שלי ואפילו בלי להשיב התחשבו בזה??? בקיצור, אני עוד צריך לבדוק באיזה שעה, וכשאני אדע אני כמובן אתן אינפורמציה... אז תכינו את הקלטות \ הדיסקים הריקים להקליט!

handlessman

New member
בשעה 22:00 בערוץ 2 אחרי מועדון לילה

או 22 למי שאין לו רק 2 ערוצים... זו הזדמנות מעולה למי שלא ראה - לראות, ולמי שכבר ראה - לצחוק שוב, ולכולם - להקליט! ולא תהיה עוד אחת כזאת!! לדעתי אני מודיע את זה בשעה מספיק מוקדמת כדי שכולם יוכלו להדליק טלוויזיה בזמן, אז אני לא רוצה לשמוע אחר כך "לא אמרו לי", "לא סיפרו לי", "לא עשו לי"!

glitter8

New member
ידענו, ידענו

אבל אם אני אגיב, אז תגיד שהמשיח הגיע לעשות סדר...אז לא אמרתי כלום...

handlessman

New member
זה היה עכשיו אפילו יותר מצחיק

בפעם השנייה, כשכבר "ידענו מה הולך לקרות" (מלח ים)... שכחתי בסיקור כשהסתלבטו בסוף על איך שהוא מקשקש כל מיני דברים בספרדית...

lile0

New member
היה פשוט ענק

זה היה חיקוי מעולה של דויד, אפילו היתה לו חמסה ומגפיים כמו שך דויד היה רק אי דיוק אחד- הוא ענד טבעת מכסף על האצבע, ואם אני לא טועה לדויד אין כזאת חוץ מזה-גדול!

glitter8

New member
גם אני שמתי לב לטבעת

שבדרך כלל דיויד מוריד בזמן הנגינה, ומחזיר אותה מיד לאחר מכן לעטר את ידו..(למען תראנה ולא תתקרבנה..) ובואו לא נעשה השוואות ...דיויד יותר טוב...חחח

handlessman

New member
אה אני בכלל חשבתי

שהטבעת בכלל משהו של אסי שהוא הולך איתה בלי קשר לשום דבר...

handlessman

New member
שכחתי גם את הסיבוב של הגיטרה...

וכמובן שהנגינה לא הייתה באמת שלו, וגם אפשר לשים לב לזה שכשהוא מסובב את הגיטרה באוויר אז שומעים עדיין פריטות... אבל השירה - כן שלו, ושוב - יצא גדול!! הגליסנדרים שהוא עשה מצד לצד על כל המיתרים וכל ההתחרעויות שכבר הזכרתי - כל כך אופייני, וכל כך טוב!!

קצת הגזימו

אמנם אסי כהן חיקה אותו נחמד אבל מה זה הגזימו עם כל הקטע כי אשכרה לדייויד זה ממש לא מגיע!

handlessman

New member
אני לא מבין מה הבעיה

כל אחד מגיע הרגע שנטפלים אליו חזק, ואחרי הכל - זו רק סאטירה והכל בשביל הצחוק, ושלא תחשבי שדברים כאלה יגרעו מהמוניטין שלו או משהו...

הי לכולם שבוע טוב

ראיתי את החיקוי של דיויד. ממש מצחיק. אסי כהן הוא מצחיק מאין כמוהו. הוא חיקה אותו ממש טוב

למעלה