חבר'ה, מצאתי מאמר מעניין מאוד

יבגנייי

New member
חבר'ה, מצאתי מאמר מעניין מאוד

אי אפשר לדעת עד כמה זה אמיתי, אבל זהו ראיון עם נקבה רפטיליאנית: כאן

Gilliana

New member
מישהו מאד מושפע מ-V

מעבר לזה? לא הייתי מייחסת לזה רצינות...

יבגנייי

New member
V?

את מתכוונת לסרט vendetta? לא ראיתי אותו כך שאני לא יודע על מה מדובר.

חפY

New member
גם אני קראתי את זה פעם. מעניין האם

זה באמת נכון. מסופר שם על גזע רפטיליאני ארצי לחלוטין שחי במערכת מערות מתחת לאדמה. ולא על תאוריית HOLLOW EARTH!! במקביל- מתוארים שם כוונותיהם השונות של סוגי החוצנים השונים שמבקרים בכדה"א. בסה"כ מעניין, ומעניין האם כל זה נכון ... נשמע משכנע.

Candytuft faery

New member
וואו ממש מעניין..

השאלה אם זה אמת..טוב זה יכול להיות אמיתי ויכול להיות שלא.. מה שסיקרן אותי, זה שהיא מספרת שגזעים רעים רוצים את הדנ''א שלנו, ואם הבנתי נכון הוא לא דומה בצורה מלאה לשלהם אז הם מנסים לשנותו.. עכשיו זה מתקשר לי עם העניין של הפלאיידנים, קראתי בספרים של ברברה מרסיניאק שכביכול קרניים קוסמיות באות ומשנות את הדנ''א שלנו, כי פעם הוא היה בעל 12 סלילים ובגלל שחוצנים הלטאיים- במקרה נקראים גם רפלאטיינים, שינו לנו אותו ל2 סלילים על מנת להגביל את יכולתנו ובלה בלה, עכשיו כל הסיפור הזה מוזר, הנקבה הרפלטיאנית הזאת מנסה כביכול להראות שהפלאיידנים רעים ומצד שני הפלאיידנים מנסים להראות שהזוחלים רעים.. למי להאמין? קיצר סיבוך אחד גדול ..לא נראה לי שתבינו את כוונתי..חח אבל אני אשמח אם תגיבו אה ועוד שאלה חזובה למי הכוונה ב..: "Illojiim" ?

Candytuft faery

New member
אה ועוד דבר אחד שנזכרתי

בספר עקבות בחלל של אריך פון דינקן קראתי עדות שלו שהוא נכנס לאיזה מערות מסתוריות בדרום אמריקה אם אני לא טועה וזאת מערכת מנהרות מפותלת וארוכה וסודית.. קיצר זה מזכיר קצת על המערות שהנקבה הזאת סיפרה.. אם מישהו קרא גם..

Candytuft faery

New member
וואלה יש מצב

אבל לפי הפלייאדנים, קבוצות מחקר של חייזרים מגזעים שונים יצרו אותנו ולפי ראל החוצנים האלה מסיריוס יצרו אותנו.. יש המון גירסאות..אי אפשר לדעת למי להאמין

scriewy

New member
יש לי תסיפור על המחשב מאז שהיה לי

אינטרנט מ 99. אתה לא תדע כלום עד שלא תזיז תתח שלך ותלך בעצמך לבדוק ! אף 1 ממכם לא ידע כלום בגישה כזאת. אף אחד לא יודע מה יש במנהרות האלה, כולם מפחדים להכנס עמוק למנהרות האלה. כי כששלחו משלחת לאחד המנהרות היא לא חזרה. ומשלחת שניה שבא לחפש תאבודה מצא את גופותיהם עם קרעים מטפרים על גופם כולם משוסעים. וזהו נסגר העיניין ! אבל הממשלות יודעות כבר הכל אז מה אכפת להם הם לא ממהרים לחשוף תמידע, כי הם יודעים באיזה מצב אכלוסיה רגילה כל הזמן עובדת כמו עבדים בלי זמן לכלום חוץ מעבודה, וזה חלק מהקונספירציה שאותה אתם לא לוקחים בחשבון, אבל הינה הכל מתקשר בסופו של דבר. פרט קטן משם חלק קטן מפה, ובסוף רוצים לדעת אבל לא יכולים למרות שזה אפשרי, כי אין זמן, כמו מה זה נירא לכם בדיוק ? יא חמוצים.

יבגנייי

New member
ראיתי פעם אחת תכנית על המערות בטיבט

לא דיברו שם בכלל על כל הנושא של הרפטיליאנים, אלא רק על היחודיות של המערות או משהו כזה. בקיצור נכסנו לשם קבוצה של אנשים ולאחר כמה זמן, ככל שהם נכנסו עמוק יותר, הם החלו להרגיש לא טוב וכאילו משהו חוסם להם את הדרך. ואז הם חזרו. נ.ב sciewy, אתה יכול לתת עוד דברים מעניינים שמצאת?

זה נראה לי טיפשי...

אני לא חושב שלאדם יש עוד מספיק מידע, ואמינות מידע על חוצנים בכלל. זאתמרת, אם כבר חוצן מדיע ארצה אז זה חייב להיות בכלי תעופה כל שהוא. והסיכוי שהוא יירד מהכלי תעופה הוא די קלוש. אז עכשיו גם יש סוגים? אפורים? רפטילאנים? ועוד כל מיני כאלה שלא הזכרתי מפאת חוסר ידע, באמת שזה נראה לי טיפשי

סנגי

New member
סרטים בעקבות הסיפורthe cave ../images/Emo202.gif

סרט אחד אנגלי שלדעתי עולה על הגרסה האמריקנית שהעותקה מסופר על אחוות בנות שיצאו לטיול בארצות הברית לכניסה למערות תת קרקעיים אחת הבנות לא מספרת שהן נכנסות למנהרה לא ממופת ושם בפנים הן מאבדות את הדרך מגלות ציוד ישן של הרפתקנים ומשלחות של הרפתקנים שנעלמו בפנים יצורים לטאתיים מפלצתיים שהולכים על שתיים פשוט טורפים אותם בעומק האדמה. the cave עכשיו שראיתי על ההודעות קשרתי שכנראה הסרט הזה מבוסס על הדברים שכתבתם. נ.ב הסרט עושה קלסטרפובייה

אתה יכול לפרט

היכן אפשר למצוא אותו, זה סרט רגיל או סרט שהוציאו אותו ממקור מסווג? אם אפשר לינק (במידה וזה סרט רגיל) תודה

סנגי

New member
הסרט הוא בידורי נמצא ברשת

הסרט הוא לא תיעודי רק עשוי טוב איכותי חפש מצא אותו.

Candytuft faery

New member
אם אתה מתנדב לרדת

למערות האלה בבקשה.. תראה בכיף הייתי חוקרת ת'עניין לעומק אבל אין לי את האמצעים, ובטח שלא את האומץ לרדת לאיזה מערה עמוקה בכדור הארץ ולבדוק מה חי שם... נראה לי שפשוט כל העניין הזה יתפוצץ בעוד מספר שנים וכל האמת תצא לאור, כבר עכשיו מסתובבות להן הדלפות באינטרנט מידע חסוי פרוץ של אהר''ב, אנחנו כבר נמצאים בשלבים של חשיפת האמת, זה עניין של זמן. השאלה יותר חשובה היא במידה והאמת תצא לאור, על מי תוכל לסמוך ולהאמין, כל תרבויות החוצנים האלה מתקדמות מאיתנו במיליוני שנים, השאלה אם נוכל להלחם בהם או להתנגד להם, כמו שהחייזרית הזאת אמרה אנחנו כמו בע''ח שעורכים עליהם ניסוי, אולי מצד אחד קל יותר לחיות באי ידיעה כמו עכשיו מאשר להמצא במצב חסר אונים.

היא לא הראשונה שאומרת את זה

הלא יאמן הוא, הלא מובן. רק אם תנסו להבין עד כמה זה אבסורדי "אותה רמה - כמו החיות בהן אנו עורכים ניסוים" אתם יכולים להבין מזה רק שהיכולת שלנו עוד רחוקה עד מאוד אך מאוד מלהבין על מה ואיך הם מגיעים, זה פשוט לא יתפס גם אם הם ישבו ויסבירו לנו. זה לא השוואה של תינוק לבוגר, זו השוואה של חיה פשוטה לבני אדם.

למעלה