חבר'ה, מצאתי מאמר מעניין מאוד

יבגנייי

New member
ד"א, יכול להיות שהם אלה שאחראים

על חטיפת הפרות, הרי הם חייבים לצרוך בשר. סתם תהייה...

Majestic12

New member
לא קשור לבשר

החוצנים לא אוכלים את בעלי החיים, אלא עושים בהם ניסויים. ע"פ הדעה הרווחת, החוצנים האפורים נשלטים בידי הרפטליאניים, אבל מכאן ועד לקשר אותם ישירות להשחתת בעלי-חיים, ובטח שלקשר אותם לאכילת בשר, הדרך עוד ארוכה.

Candytuft faery

New member
זה לא רק לשם ניסויים

קראתי איפשהו, שהאפורים ניזנים דרף דיפוסיה בעורם, כלומר אין להם מערכת עיכול, ובדמם של בע''ח במיוחד של פרות יש איזשהם חלבונים גליקופוטאנים שהם בעצם מהווים מקור מזון לאפורים הם מבודדים את החלבנים האלו ומורחים אותם על גופם וכך הם ניזונים.

Majestic12

New member
אלו ספקולאציות

הכל ספקולציות. אין מידע אמין על כך, למעט העניין שככל הנראה האפורים ניזונים דרך עורם. אם אכן החוצנים היו זקוקים לדם הפרות לשם הכנת מזון, הרי שהיו משחיתים אלפי פרות (אם לא יותר). ההשחתות ברובן אינן המוניות, ולכן קשה להניח שהפרות מושחתות לצרכי הכנת מזון. אמנם היו השחתות המוניות, אך אלו אירועים נדירים ביותר (ולא של פרות, אלא כלבי-ים), אך קשה להניח משהו ממקרים אלו.

יבגנייי

New member
בריאיון הרפטיליאנית אמרה שהם חייבים

לאכול בשר. אולי האפורים ראו שהם אוכלים את הפרות ורצו לבדוק גם מה זה.

thegreatsecret

New member
נראה לי

זהם כולם מנסים לעבוד עינו לגרום לנו האנושות לחשוב שהם אלוהים כך יהיה להם כל לשלות בנו ובעצם הם לא יודעים מה זה אלוהים כמו שאנחנו לו אבל קל להם להשתמש בתכניקה הזו להפחיד ולשלוט בנו סתם נקודה למחשבה

Candytuft faery

New member
יש מין חייזרים כאלה שנקרא

ריפלאטיינים, קוראים להם גם הזוחלים. ריפלטיאנית היא חייזרית ממין זה, אבל מינה הוא נקבה אז בגלל זה ריפלטיאנית.

scriewy

New member
למי שאין מה לעשות נשאר רק להעשיר

תידע הכללי. תקראו 7 עמודים של זה. שמוע יפה לאן בעצם נעלמו השבטים, מדי פעם הרהרתי לאן יכול שבט או גזע שלם להעלם, ולא הגעתי למסקנה, אבל זה נשמע מאוד עסיסי. http://ufo.whipnet.org/xdocs/underground.empire/index.html יאללה יאלללה בלי להתעצל !

Candytuft faery

New member
../images/Emo178.gif חח אין לי כוח לקרוא

יותר מדי ארוך, ויש לי בגרות בפיסיקה עוד יומיים
חשמל מזורגג
כל אופן, תכול ספר בקצרה מה הם טוענים על היעלמות השבטים
זה תמיד עיניין אותי האינקה והמאיה, יש המון תיאוריות שונות לגבי היעלמותן אבל אין הוכחות חותכות על כך קיצר תתמצת לי אם אתה יכול

למעלה