חברה.. ראו את הרותם הענק

זה נראה לי כמו ../images/Emo26.gif../images/Emo86.gif

ערימה של שלג תאשתקד.....

alonaski

New member
אה נו... עכשיו זה ברור!!! ../images/Emo13.gif

זה גידול שפיר שמתפתח לאחרונה על הגב-כתפיים של יהודית...!!...

alonaski

New member
גדי.. תסתכל טוב - אי שם מציצה

מבין ענפי הרותם... יהודית... אני מקווה שעקיבא לא אמר לך: "הציצי החוצה"!!!
אני לא צריכה לספר לך על המקרה שפקידת מנכ"ל במשרד מכובד תבעה את הבוס שלה על הטרדה מינית כי אמר לה: "הציצי החוצה"!... והוא בסה"כ התכוון שתציץ החוצה מהחלון לראות את האוטו החדש שקנה לה...
(סתם בדיחה כזאת...
)

RockhopperJudy

New member
שלג דאשתקד התכסה מזמן../images/Emo113.gif

תודה על הריענון בנושא הרותם. כל מילה - אמת!! אני שומרת את זכות הבקשה לסיפור מסביב למדורה. ועוד משהו פעוט בנושא הרותם הגוליברי הראשון - הלהזכירכם: עדיין לא גילינו איפה הוא, אבל מה שבטוח זה שהיינו לידו ביום שישי: עקיבא (המכונה אמסלם כי מאז שקנה מסלמה הוא לא מפסיק לסלם בה) יורם המכונה hurod (כי לפעמים הוא שוכח ללחוץ על alt shift כדי להקליד בעברית) ואנוכי, יהודית, המחוברת שבעה ימים בשבוע לרוקהופר הנפלאות שלי... הפרח הלבן מכסה עכשיו את השדות באזור בנימינה (עין תנינים). יש לו צורה כללילת כמו לפריחה של השמיר, אבל זה לא... אלו אשכולות שטוחים של פרחים ואני לא מצליחה להבין אם זה "מורכבים" או "מצליבים" כי לא היו לי משקפיים... (הגיל, מה לעשות). יחד איתו צומח החרדל, והם ממש נראים נהנים יחד. נו, מה זה???????????

alonaski

New member
אז...

רק רציתי להגיד לך, שכמו שאת ראית אותם מטושטש... ככה רואים אותם בתמונה
מצד שני, אם מדובר בפריחה "אשכולית"... - סיכוי מאוד סביר שזה לא "מצליב" ולא "מורכב"!!..
לא יודעת... צריכה תמונה ברורה של הפרח!... לא היה שם עוד מישהו שצילם אותם?

steiff

New member
הנה תמונה ברזולוציה יותר גבוהה

ובינתיים נקרא לפרח המסתורי בשם הלטיני Flora Mysteriosa.

alonaski

New member
או קי... ../images/Emo13.gif כן.. עכשיו זה נראה

באמת יותר כמו סלסילה מצויה או שפרירה קשקשנית
= משפחת הסוככיים

RockhopperJudy

New member
וואללה, איך ברחו לי כל הסוככניים

מהראש ... פשוט נמוגו להם... אכן מתאים לסוככניים. עכשיו נפתח את המגדיר ונאשר את הדיאגנוזה. הפרוגנוזה אומרת שהפריחה תימשך גם בסופ"ש זה וחובה לשוב ולשטוף שם עיניים. מי בא???? =מי באה???

alonaski

New member
אני... ../images/Emo99.gif

קבלתי דיווחים סודיים מפורום טיולים בארץ... על נקודה סודית בכרמל של פריחה מרבדית של ברוניקה סורית!!!
שזה הפרח האהוב עלי!!!
כשיגמרו הגשמים והסערות - אשא פני אליו!!!

XCrider

New member
אלונה - תזהרי במילים שאת כותבת

בכותרת, שלא יבינו אותך לא נכון...

למעלה