חבר'ה,שאלה בקשר לדיסקים...

tin ker bell

New member
חבר'ה,שאלה בקשר לדיסקים...

טוב,רק שאני אבין: יש את 3 הדיסקים של האוספים-הלביטים הכי גדולים של הביטלס,אבל יש אפשרות להשיג דיסקים ספציפיים יותר?ואם כן,איפה? תסלחו לי על השאלה המטומטמת...חחח אבל אני חדשה בכל הנושא... ועוד שאלה-REVOLOVER הוא דיסק או שיר,או גם זה וגם זה?

דהאנית

New member
מה זתומרת ספציפיים?

ריבולבר הוא אלבום. ומומלץ לך להתרכז באלבומים (לא באוספים) וככה להכיר אותם. די כולם שירים מעולים. אני בתכניות מתלבטת כל הזמן איזה שיר להשמיע מכל אלבום.. אתם בטח מדמיינים כמה זה קשה..

BlueAdder

New member
תוכנית רדיו ?

את משדרת ברדיו ? אשמח לקבל פרטים כמו איזו תחנה ומה התדר... אני מסכים בהחלט שעדיף אלבומים מאוספים, האלבומים מכילים שירים נוספים שלא נמצאים באוספים, שירים פחות מוכרים אבל בהחלט טובים. אם אני צריך להמליץ על אלבום, אני אישית הכי אוהב את אבי רואד, אבל זה כבר ענין אישי, כל אחד אוהב אלבומים שונים מתקופות שונות.

דהאנית

New member
אממ..

יש לי כמה תוכניות ברדיו אזורי.. אבל מעולה. אני אחראית על המוזיקה כל השבוע פרט לסופ"ש, אז יש המון אולדיז.. בגלל שזה אזורי לא בטוח שתצליחו לקלוט- אבל תנס0 היום בארבע אני משדרת שעתיים של מוזיקה. יש לי גם תוכנית בימי שני בין שבע לתשע בערב- כל שבוע על שנה אחרת.. אנחנו כבר ב- 1974 בשבוע הבא. אם אתם קולטים תגידו!! 106.4 FM

jakecarter

New member
גם אצלנו יש רדיו אזורי 106 אז אני ל

אז אני לא אצליח לקלוט אותך... באסה...

דהאנית

New member
פדיחחח

היתה לנו הפסקת חשמל ושיר מהמחשב התחיל לקפוץ! הפסדתם...

Miss CB

New member
עדיף אלבומים גם לטעמי...

כי יש פשוט שירים שאל מופיעים באוספים וממש חבל, אך זאת לא הסיבה היחידה: יש מין... חשובה כללית, אווירה. קצת קשה להסביר. אבל יש אווירה שונה לגמרי בין סרג'נט פפר למשל, לבין הלפ!, ולשמוע ככה שיר-מפה-שיר-מפה זה לא אותו דבר. בכלל, אבי רואד זה אלבום ששומעים ביחד לא שיר אחד כל פעם... זאת דעתי. את ONE בכלליות לא יודעת אם הייתי ממליצה כי הוא מורכב ברובו מחומרים מוקדמים יותר, ולא שהם רעים, פשוט מפספסים הרבה דברים מאוחרים מצוינים שלהם. לעומת זאת יש אוספים כמו האדום&הכחול שאמור להיות לא רע בכלל.

אוספים

יש את "one" שכולל את כל השירים של הביטלס שהגיעו למקום 1 במצעדים.אולם הוא לא מכיל כמה מהלהיטים הכי הכי גדולים כמו למשל "michelle". מומלץ כפי שאמרו לך לקנות אלבומים.בכל אלבום כמעט יש כמה שירים שהם להיטים גדולים...

beatles247

New member
בקשר לאוספים

אל תקנו... שאומן מוציא דיסק יש לו כוונה לסדר של השירים והוא רוצה להביעה משהו באמצעות הסדר... גם באמצעות איזה שירים נמצאים בדיסק

dagropp

New member
תשובה בקשר לדיסקים

תמיד טוב להתחיל מהתקופה הפסיכדלית המהוללת שלהם: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - המוערך יתר על המידה לטעמי, אבל הוא האלבום המושלם להתחלה והיכרות. Magical Mystery Tour - בתור אלבום הוא לא אלבום טוב - אין רצף והכל - אבל השירים מעולים+++++++. זה יותר כמו אוסף שירים (מעולים) שלא התפרסמו עד אז. Revolver - אלבום (כן כן, לא שיר - אלבום) מעולה המכיל כמה מהשירים היותר טובים שלהם (Taxman, I'm Only Sleeping, She Said, Yellow Submarine, Here There and Everywhere, Tomorrow Never Knows...). אלה מומלצים בתור התחלה. אח"כ תגש/י לאלבומים אחרים: Abbey Road - לדעתי האלבום המובחר בקטלוג הביטלס. שירים מצויינים במיטב המסורת בצד הראשון ומין אופרת רוק בצד השני. חוויה לאזניים. Rubber Soul - רגע לפני הפסיכדליה החיפושיות מביאים אותה בגדול עם אלבום פולק-פופ מדהים ומעולה. Let It Be - בהתחלה לא אהבתי - טענתי שהוא הגרוע ביותר. לאט לאט פחות שמים לב לכל החרא מסביב ופשוט מתמכרים לשירים. על האלבום הלבן תוותר/י (עצה שלי) - הוא לא בנוי טוב והוא מייגע. שאר האלבומים לפני "נפש גומי" הם בהחלט טובים אבל רק עם את/ה ממש רוצה.

ל נ ו ן

New member
(מביט מסך בתמהון)

"על האלבום הלבן תוותרי , הוא לא בנוי טוב והוא מייגע"... זהו כמובן ציטוט , לא שלי , אגב... ולעובי הקורה ... אני אתחיל באל תוותרי כמובן , ללא ספק מדובר באלבום האינדיווידואליסטי ביותר שהחבר'ה הוציאו , וזו בדיוק הסיבה שהופכת אותו לאלבום חובה ולאחד האלבומים הטובים ביותר שלהם ובכלל. בתקופה שהאלבום יצא התחילו החיכוכים בין חברי הלהקה לתת את אותותיהם גם בעבודתם, וניתן לראות ולהרגיש את המתח הזה בצורה נפלאה באלבום הנ"ל. זה לא מוריד כמובן מערכו , רק הופך אותו לפיסת היסטוריה בעלת ערך מוסף עילאי , ונותן לכל אחד מחברי הלהקה , בנפרד , את האפשרות להתבטא בצורה האישית ביותר האפשרית. אלבום חובה.

beatles247

New member
אוי מי גד

לוותר על האלבום הלבן?! זה כמו "עזבו אל תקחו את הזהב... יש פה חול ממש נחמד" וחוץ מזה עדיף להתחיל בהתחלה... כדי לראות את ההתפתחות שלהם אני אישית ממש אוהב את הדיסקים של ההתחלה ושל הרוק אנד רול ולא ממש חולה על מגיקל מיסטרי טוור

dagropp

New member
האלבום הלבן

הוא בהחלט יותר טוב מהרבה אלבומים של להקות אחרות, אבל יחסית לביטלס הוא ממש לא משהו (לדעתי כמובן - דעה צריך לכבד, גם אם היא לא תואמת את שלך). הוא מתחיל עם איזה שש-שבע שירים מצויינים ואז מתחילים כל מיני בולשיט מכל מיני סוגים. וגם אם השירים טובים, בתור אלבום הוא נוראי - זה נשמע כאילו הם דחסו את כל השירים שהיו להם בסט של שני תקליטים והוציאו אלבום.

Tomer 123

New member
אני חייב להתגייס כנגד

האלבום הלבן לא משהו?! אנחנו מדברים על אותו אלבום? זאת כמובן זכותך לחשוב איך שאתה רוצה, אבל אני חייב להבהיר כאן משהו: הגיוון של האלבום הלבן הוא מה שעושה אותו, בעיני, לאלבום הכי טוב של הביטלס. החיבור בין היצירות של פול וג'ון הכל-כך שונים אחד מהשני, עוד ארבעה מעולים של ג'ורג' ואפילו אחד של רינגו, יוצר אלבום אולי לא מגובש, זה נכון, אבל אלבום מדהים, עם ניסיונות מוסיקליים שקשה להאמין שניסו אז (הקשבת ל"Helter Skelter"? פאנק ב 1968?). מה ז"א בתור אלבום הוא נוראי? אם המוסיקה טובה, אז מה כל כך נוראי?

Octopussy

New member
אולי...?

העטיפה (של התקליט) נוראית לדעתו ... או בלדי ? או בלדה ?

Tomer 123

New member
חבל, כי...

זו לא העטיפה של האלבום הלבן. הצילום מופיע על עטיפת האלבום השני של הביטלס, "With The Beatles",

למעלה