חברה שלי ואני - דיון

firgunen

New member
חברה שלי ואני - דיון

שלום כולכם... זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... סה"כ אחלה פורום
אז ככה יש לי חברה כבר הרבה זמן (שנה וחצי).. ואני בן 18.. זה ככה לפרטי רקע. הבעיה היא כזו... בזמן האחרון אני יותר ויותר רוצה להיות עם בנות אחרות.. אבל זה לא שאני לא אוהב את חברה שלי.. אני כן אוהב אותה... פשוט...היא היתה הראשונה ש.....שיגלתי.. ומצד אחד אני נורא נורא אוהב אותה ונורא נהנה איתה והסקס אחלה והכל טוב והכל סבבה רק הבעיה שאני מרגיש שאני בן 18 ואני רוצה להתהולל.... אלה השנים שאני אמור להתפרע בהם..... אני מדי פעם מתחיל עם בנות אחרות אבל אני לא עושה איתן כלום.... סתם מפלרטט וזה... אני אוהב את זה. כל מה שאני רוצה זה בנות אחרות מבחינה מינית... לא מבחינה רומנטית (לפחות נראה לי ככה) אז חשבתי שאם אני אהיה עם כמה בנות... אז אני אדע אם חברה שלי היא האחת או שאני צריך להיפרד ממנה כי טוב לי יותר עם אחרות.... מה אתם אומרים?

yofi tofi

New member
לדעתי,ברגע שבא לך להתהולל-לך תהולל

אבל תפרד ממנה ואל תמשיך "לבגוד" בה ככה.. כי לפי דעתי גם לפלרטט עם מישהי זה סוג של בגידה..

מיטללל

New member
אם יורשה לי... (אל תכעס עליי ../images/Emo3.gif)

אני קצת מכירה את firgunen ואני חושבת שלא כל כך הבנת מה הבעיה. מצד אחד הוא נורא מאוהב בחברה שלו. ברמות של "לעולמי עד". מצד שני, ה"לעולמי עד" נורא מפחיד. להיות עם מישהי אחת כל החיים. ,לדעת" רק מישהי אחרת. להיפרד ממנה זה להיפרד ממנה. הוא צריך ורוצה אותה בחיים שלו. להיפרד ממנה זה גם לקחת את הסיכון שהיא תמצא מישהו אחר. סיכון שלא נראה לי הוא מסוגל לקחת.

קטרפי

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif

לפחות זה מה שנאי הייתי עושה במצבך.... אבל אני לא מכיר אותך אז כדאי לך לחשוב מה יותר חשוב לך
קשר רומנטי עם מישהי אחת (ברור שלא יכול להיות לך עם יותר ממישהי אחת אחרת זה לא יהיה רומנטי ואם כן אז זה יהיה סתאם מזוייף), או
סתאם קשר מיני עם כמה בנות. תחליט מה שבא לך רק שתזכור שמה שלא תיבחר, זה בכלל לא אותו דבר כמו השני

firgunen

New member
אוקיי אז ככה

לדעתך זה בסדר אם אני אהיה עם כמה בנות *בזמן* שאני עם חברה שלי רק כדי שאני אראה אם היא האחת בשבילי? היא לא צריכה לדעת מזה- משמע היא לא תיפגע

סוזן50020

New member
היא אומנם לא תפגע אבל

אם תתחיל מלפלרטט עם מישהי והיא לא יודעת, אז זה יתגלגל ככדור שלג, ולבסוף זה יתפוצץ מולה בצורה כואבת ומשפילה. אתם, הגברים, חושבים שהיא לא יודעת. אבל ייתכן שחבריה כן יידעו או אף העולם. כאשר היא תגלה זאת ממקורות אחרים. זו תהיה פגיעה חדה בעורפה כמו גליטיונה. אז לא לשחק עם חברתך. אם בא לך לנסות בנות אחרות, אז תהיה גלוי עם חברתך ותסביר לה את רצונותייך ושבא לך על "הפסקה" בקשר ביניכם. אני בטוחה לגמרי שהיא תבין אותך.

מיטללל

New member
בטוחה לגמרי?

אחרי שנה וחצי? אני בכלל לא בטוחה שהייתי מבינה או מסוגלת לנהוג במידת ההיגיון. הייתי נפגעת. הייתי כועסת. הייתי חשה בחילה. הייתי נפגעת. מעורבים פה המון רגשות. אי אפשר לפתור את זה ב-"יאללה חודש הפסקה. לי מותר 3 זיונים ולך 3. נשחרר הכל ואחר כך נמשיך." בנוגע אליך יש משו שלא הבנתי, אתה מוכן שגם היא תהיה עם כל מיני בנים? כי יש סיכוי גדול מאוד שזה ילך ככה. בנוגע ליחסים פתוחים, לא מאמינה בזה, אני חושבת שזה הורס לחלוטין כל קשר. אבל אולי מה שלא מתאים לי-יתאים לאנשים אחרים.

firgunen

New member
אני לא רוצה שהיא תהיה עם בנים אחרים

אבל אני רוצה לנסות לראות איך זה עם בנות אחרות... זה שהזמנתי סטייק זה לא אומר שאני לא יכול לטעום גם מהסושי או מהפסטה... ואז יש שתי אפשרויות- או שאני אהנה מהם ואני אחליף את הסטייק... או שאני לא אהנה ואז אני אוכל את כל הסטייק ואזמין אותו גם למחרת..

קטרפי

New member
אויש נו תעשה טובה ../images/Emo110.gif

אם ככה אתה מתייחס לכול הסיפור אז מה אני יגיד לך באמת הדבר היחיד שיש לי להגיד לך עכשיו זה שתעשה מה שאתה רוצה, אם זה מה שאתה רוצה אז מצידי שיהיה לך בתיאבון

סוזן50020

New member
אז אין לך ראייה שיוויונית

אחרת היית מבין שגם היא חושבת באותה דרך עלייך. אתה חייב להבין שאם היא תתן לך לנסות לכיוונים אחרים אז עלייך גם לוותר לה, אחרת אין ביניכם שיוויון. זה כאילו שאתה נותן לחברתך מעמד נמוך משלך בקשר! זה מה שאתה רוצה?

../images/Emo46.gif

אפשר להבין אותך, כי לך מותר שיהיו לך בנות אחרות ושהיא תמשיך לאהוב אותך אבל לה זה אסור שיהיו לה בנים אחרים????? אז מה שבעצם אתה מנסה להגיד זה "אני אוהב אותך תחכי לי קצת אני יתפרפר ויחזור ואת צריכה להיות שם בשבילי" תגיד מה אתה חושב שלחברה שלך אין רגשות? תחשוב שניה בצורה הפוכה אתה- מאוהב בחברה שלך והיא מאוהבת אבל גם מתפרפרת זה לא היה פוגע בך? לא היית נפגע? וסליחה אם חזרתי על עצמי כמה פעמים

firgunen

New member
אוקי

תראי מצידי, אם היא גם לא בטוחה שאני האחד בשבילה, מצידי שתלך ותעשה דברים עם בנים אחרים רק שאני לא אדע מזה וזו בדיוק הכוונה שלי

אושר מ

New member
אבל זה לא העניין לא?

העניין הוא התנסות עם בחורים אחרים, לא שהיא לא חשובתש אתה האחד בשבילה, אלא שהיא פשוט תרצה לשכב עם אחרים ולא רק איתך...

סוזן50020

New member
אז לא בטוחה ב100%

עליי לציין שהייתי נפגעת ברגע שיאמר לי שרוצה הפסקה, אבל במחשבה השנייה הייתי מבינה. אחרי כל, הם לא נשואים. ואפשר לרוב לעשות הפסקות בקשר ואז אחרי כמה נסיונות קשר עם בנות, אז מעריכים את מי רוצים באמת, איזו אהבה הכי מתאימה להם וכדומה. העיקר לא לבגוד, אם אומרים בגלוי הפסקה, וזה ידוע לשני צדדים. זה עדיף הרבה יותר מאשר בגידה שגודל כאבה עמוק יותר מאשר הפסקה בקשר שהיא דרך לגיטימית בהחלט.

קטרפי

New member
ממש עיצבנת אותי עכשיו ../images/Emo110.gif

מה זה היא לא צריכה לדעת מזה
אתה לא רוצה לפגוע בה נכון¿ גם אם היא לא תיפגע אם היא לא תדע, בקשר כזה של אהבה, אחד הדברים הכי חשובים ואולי הכי חשוב, זה אמון. היא בוטחת בך ויודעת שאתה אוהב רק אותה, אז אני אומר לך עכשיו כי זה עצוב שאתה לא יודע לבד
לא צריך שהיא תדע על זה שאתה בוגד בה, מספיק שזה קורה ושאתה יודע על זה. לדעתי מי שעושה את זה צריך להרגיש ממש חרא עם עצמו, ולספר לחברה שלו כי זה מה שצריך לעשות, במיוחד אתה שעוד עושה את זה בכוונה ולא מתוך "נפילה" או משהו דומה. חוץ מזה, יש עוד משהו. החיים זה לא סרט והחברה שלך באמת לא תמיד תגלה בדרכים עקיפות אם אתה לא תספר לה. אבל עצם העובדה שאתה בוגד בה זה מגעיל ולא זה שהיא יודעת שאתה בוגד בה. ועוד משהו, אצל בני אדם יש כמה מנגנוני הגנה להתמודדות במצבי לחץ, אחד מהם ניקרא "השלכה". אחורי שתבגוד בה אתה יכול לפתח גם סוג של פרנויה שתגרום לך כול הזמן לחשוב שהיא בוגדת בך. אני לא צריך להגיד לך מה שזה יעשה לקשר שלכם. אתה בוגד, היא בוגדת, שניכם בוגדים ובקיצור הקשר שלכם יהפוך להיות סתאם קשר עם חשיבות כמו כול הזיונים מהצד. בעוגייה התחתונה, אל תבגוד בה אם זה מה שרצית לשאול.

אורית15

New member
תדבר עם החברה שלך על זה

יכול להיות שהיא תבין ותנהלו יחסים פתוחים או משהו, לא?

אושר מ

New member
או שלום, שנים שנים.... ולעצם העניין

אני חושבת שדיברנו על זה כבר פעם, לא? בבחינת לא תדע לא תפגע: ממש ממש ובשום פנים ואופן לא. קודם כל, תמיד יש את האו0פציה שמישהו יגלה לה/ היא תגלה איכשהו, ואז זה יפגע בה פי כמה כמה, וכמו ששנינו יודעים, אתה ממש לא רוצה את זה. דבר שני, אתה תרגיש רע עם עצמך... יש כאלה שלא ירגישו, אתה כן. ואתה גם יודע את זה לדעתי. אני מציעה לך לנסות להעלות את הנושא בצורה היפותטית. אולי כשיושבים אפילו בחבורה גדולה של אנשים... יכול מאוד להיות, שהיא מרגישה דומה אליך בנושא...

למעלה