חברה שלי ואני - דיון

מיטללל

New member
לא חושבת שצריך או אפשר להתנפל עליו

אני יכולה להבין בדיוק מה הוא חושב ומרגיש... לדעתי זה הכי טבעי בעולם. כן הוא אוהב אותה. אבל הוא רוצה לנסות עוד דברים (הוא רק בן 18!) מאידך, המחשבה עליה עושה "דברים אחרים", גורמת לו לרצות למות (כי, נו, הוא אוהב אותה) הגיוני? כן. טבעי? לדעתי גם כן. אבל כמו שחולת חופש אמרה, זה לא יכול לעבוד ככה. לדעתי אין פה עצה נכונה.. אני אגיד לך שוב מה אני חושבת- בשום פנים לא לבגוד בה-בגלל הסיכוי שהיא תגלה בדרך עקיפה. אבל כמו שקטרפי אמר, החיים זה לא פרק של חברים ויש סיכוי גדול שזה לא יקרה אבל משהו אחד בטוח יקרה-זה יהרוס לכם את היחסים. יהיו לך נקיפות מצפון. תפחד כל הזמן שהיא תגלה מה היה. תפחד שהיא בוגדת בך. ועוד ועוד אתה צריך להבין מה יותר בוער לך. ומה אתה יותר צריך. ואיזה סיכונים אתה צריך לקחת בשביל זה. זה כן, מתחיל בלדבר איתה. באופן גילוי, על כל ההרגשות והמחשבות שלך. תוך הבהרה שאתה אוהב אותה הכי בעולם. אבל כל המחוייבות הזו בגיל שלכם עושה לך קצת כואב בטן וחנק מסוים (אם זו ההרגשה) ואתה לפעמים מרגיש שאתה מפספס משו.. אבל תבהיר גם שאתה לא מסוגל לדמיין את עצמך בסופו של דבר לא איתה. יש סיכוי גדול נורא שרק שיחה גלויה כזו תקל על כל מה שאתה מרגיש.. לא יודעת. אם זה ברמה של לחדש את חיי המין שלכם, יש כל מיני דברים לעשות. מה שאמרתי לי שאתה חושש ממנו :) לצרף מישהו\י. ללכת למסיבות של חילופי זוגות. לדעתי קצת מגעיל-אבל שוב-צריך לחשוב מה מתאים לכם כרגע. ואם זה יותר מזה.. אז לא יודעת... פסק זמן. אבל תחשוב על שני דברים: 1. אתה באמת מוכן לקחת את הסיכון של לאבד אותה? 2. אתה באמת חושב שתהיה מסוגל להיות עם מישהי אחרת? כי כמו שאמרתי לך, אני מבינה את הרצון והחשק.. אבל ברגע האמת תהיה מסוגל להיות עם מישהי אחרת? לפנטז גם אני פינטזתי. אבל לא חושבת שהייתי מסוגלת להיות עם מישו אחר בזמן שנאי אוהתב מישהו אחד. לדעתי שוב-זה מסתכם בלדבר איתה. על הכל. כולל סעיפים 1,2, עם הדגשה שאתה אוהב אותה נורא נורא. אתם ממש חייבים את השיחה הזו או שההרגשה הרעה שלך תגבר יותר ויותר.

HyPeR SoNiC

New member
אחי, אני אומר ככה:

יש לך משהו טוב ביד..... למה לרצות משהו אחר? אם אתה מחפש בנות אחרות סימן שהיא כנראה לא מספקת אותך או משהו... גם לי יש חברה, והיא הייתה הראשונה שלי ואני הראשון שלה.... ותאמין לי לא חסרות בארץ בחורות יפות ונחמדות.... ולי אין כל כך בעיה להכיר בנות.... אבל אני אוהב את החברה שלי. היא מספקת אותי מכל בחינה, וגם מבחינה מינית.... אני לא מסוגל לבגוד בה! חוצמזה, אם אני אלך ו"אתהולל", היא תוכל לפרש את זה ב-2 דרכים: 1. שאני נחש בוגדני שלא מסוגל להשאיר את הנחש בכלוב ולא שווה לה לבזבז את הזמן שלה על אפס כמוני. 2. שהיא לא מספקת אותי, שהיא לא מושכת אותי, ושאני לא אוהב אותה כמו פעם..... תאמין לי שב-2 המקרים - התוצאה לא משהו.... ושום דבר מהדברים האלה לא נכון אצלי, ואני בטוח שגם לא אצלך...... אחי, עצה שלי - אל תתהולל סתם... שניכם סתם תיפגעו וכל הסיפור הזה רק מוסיף סיבוך מיותר למערכת יחסים......

Slalum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אמרת דברים יפים...

ואני עדיין לא מצליחה להבין כיצד אתה חושב בכלל על לבגוד בה ויחד עם זאת- מעז לטעון שאתה אוהב אותה? זה לא ממש מתחבר לי... אבל יכול להיות שזה סתם בגלל שאני רומנטיקנית חסרת תקנה שחושבת שאם אוהבים מישהו, וזוכים באמון שלו (במיוחד אחרי שנה וחצי!!), אז בגידה היא ממש דבר שלא נכלל כמחשבה הגיונית. ועל משקל מה שאמרת: הסטייק מתחיל להשביע אותך ובא לך להספיק לאכול גם סושי? תעזוב את הסטייק ותיקח בחשבון שאולי מישהו אחר יאכל את הסטייק בזמן שאתה תעבור לסושי. או אפילו- שהסטייק ימצא לעצמו רגליים וילך בעצמו. אם אתה מפחד לקחת את הצ'אנס, תישאר רק עם הסטייק. הרי אמרת שהוא טעים לך, לא? אבל שוב- זו סתם אני, נכון? עזוב אותך שטויות. לך תבגוד. נראה אותך אח"כ מסתכל לה בעיניים...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח עוד בעניין הסטייקים...

אם אתה אוכל סטייק, והוא טעים, רך, וטוב לך איתו, למה שתרצה משהו אחר פתאום? תיקח בחשבון שאם אתה אוכל חצי סטייק ואז מנסה קצת סושי, הסטייק שלך בינתיים מתקרר, נהיה מגעיל, ומתצברים עליו זבובים..... ויכול להיות שבזמן שאתה מתהולל לך עם הסושי, המלצר יחשוב שאתה לא רוצה את הסטייק ויזרוק אותו לפח...... מה שלא יהיה - אם באמצע אכילת הסטייק אתה מנסה מאכלים אחרים פתאום, ייגרם נזק לסטייק, ואם בכלל תרצה לחזור אליו אח"כ, לא בטוח שהוא יהיה טעים כמו שהוא היה לפני כן... אם כל כך בא לך סושי - קודם תסיים עם הסטייק, ואז תזמין מה שבא לך
ואללה חתיכת דימוי הבאתי פה חחחחחחחחחח

jessy19

New member
../images/Emo31.gif

ברוכים הבאים לפורום
אתה צעיר נכון ואתה רוצה לחוות חוויות חדשות ולבדוק אם אתה אוהב את החברה שלך אבל אל תשכח שהחברה שלך היא ייצור אנושי בעל רגשות ואם תלך לבנות אחרות זו תהיה בגידה בה ולא משנה איך תרגיש גם אם תבין שאותה אתה הכי אוהב. אם אתה לא מרגיש שלם איתה- אולי עדיף שתיפרדו וזהו?

תדע ש

אם אתה אומר לה שאתה רוצה אוויר לבנות אחרות זה יפגע בה. והיא לא תרצה להפגע ממך שוב ולכן לא תרצה לחזור אליך אחרי ההפסקה הזאת... אז תחשוב טוב טוב מה אתה מעדיף.

למעלה