זמי, ענבר ואוחנה מתחזות לשיח
T The Lost Girl18 New member 3/6/07 #257 אוף זה רק גרם לי לבכות.. כוסאמק הצבא הזה שייגמר כבר!!!!.. הוא הרס הכלללללללל!!! ואז אורית הזאת בהריון.. נמאס לי=\ איזה ימים איזה ימים אה מעיין..? =] מתגעגעת..
אוף זה רק גרם לי לבכות.. כוסאמק הצבא הזה שייגמר כבר!!!!.. הוא הרס הכלללללללל!!! ואז אורית הזאת בהריון.. נמאס לי=\ איזה ימים איזה ימים אה מעיין..? =] מתגעגעת..
פ פוקהונטסית New member 3/6/07 #261 כפרעלייך!!!! מתגעגעת גם.... חייבים לעשות איזה יום נוסטלגיה לירוני!
N nickless m New member 3/6/07 #249 למה לא אדם ברק בן 23 מרחובות אגב אם מישהו רוצה שאני אכתוב לו טאבים לשיר של היהודים שיגיד איזה או אפילו שיר אחר
למה לא אדם ברק בן 23 מרחובות אגב אם מישהו רוצה שאני אכתוב לו טאבים לשיר של היהודים שיגיד איזה או אפילו שיר אחר
ב בהמה אדומה New member 3/6/07 #253 ../images/Emo12.gif לא טאבים או אקורדים, אני חושבת שאני רוצה את האייסיקיו שלך
ש שחוררר New member 3/6/07 #274 אני מבולבל אתה הבנאדם שציירת את הציור עם הילד והחייל?! או שסתם שמת את זה?
N nickless m New member 6/6/07 #314 לא מי שצייר זה אלכס סתם אהבתי. אם אתה רוצה לראות ציורים שלי.. http://stage.co.il/authors/adambarak
Z Z A M i New member 3/6/07 #266 וואי, חשבתי על זה! אם יש לך,שימי עוד תמונות מהערב הזה.. זה מהתחנה המרכזית בראשון, לא?