יוווווווווווואאאאאאאווווו../images/Emo99.gif
אני לא מאמינהההההההההההההההההההההה קודם היא הייתה מושלמת אבל היה לי חראאאאאאאאאאאאא!!!
אני לא מאמינהה עדיין
ממתי שהתחילה התוכנית הטלוויזיה כל שניה התכבתה בעצמה!!
והתחלתי לבכות שזה יקרה לי גם עם אגם כי יש לי מזל רע!!
אוקיי אני מתהה כבר היה לי דפיקות לב מהירות ואז מתי שהוא הקריא את כל מה שאגם עשתה וזה הלב שלי עמד לקבל אירוע ובשביל לשחרר את הלחץ צרחתיי כמו שצועקים ואחר כך אין קול ככה אהההההההההההההההההה אההההההההההההההההההה עד שיעבור לי ואז שהיא באה הייתי המומה היא הייתה ויתר מידי מושלמת
זה התחיל והלכ היה טוב ויפה חוץ משאני שומעת שיר תירגעי שיר תירגגי
עכשיו אני שאני שקועה במשהו אני יכולה להרוג את מי שמסביב אני פשוט לא מי שאנייייי !!! אל תנסו..
ואז הייתה את ההתחלהה ואני עומדת למות פתאוםםםםםםםםםם...... הטלוויזיה נעצרתתתתתתתתתתתתתת!!!!
מזה אמור להיות????? רצתי לחדר של ההורים שלי בשביל לראות שם ואני כולי בעצבים כל שניה או מישהי מהחאיות שלי או דודה שלי ניכנסים לחדר ואני צועקת וצורחת אחר כך דודה שלי ניכנסת ולא סוגרת את הדלת את צעקי להה נוווווווווווווווווווו תיסגרי את הדלת כבר מה הבעיות שלך?!?!@?! והיא לא סגרה והתחלתי פשוט לבכות!!
אני הייתי אמורה להיות שמחה בחים שלי לא האממנתי שאני יסכה
ואז שוב נועה וטליה נ יכנסות וטליה מציקה כרגיל ואז נועה עושה לי מה שיר את בוכה?? וצעקתי עליהן עופו מפהההההההה יא חצופות פשוט תיצאו והתעלפתי מבכיי וניסיתי לא לבכות והכלל..
לא משנהה......
היא הייתה פשוט מדהימההההההההההההההההההה
איך שהיא התייחסה לאסתיי
למרות שהתבאסתי שהביאו את אסתי באמצע
ואיך שהיא התייחסה ליהודה
איזה נושיי
והכלל היה הייתה כל כך מושלמתתתתתתתת!!