חברה תקראו למי הצבעתם....

yonatan87

New member
חברה תקראו למי הצבעתם....

לא רק תמונות, לא רק סרטים, כן גם עדויות למעשים הנפשעים שנעשו בעמונה בהוראותו של ראש הממשלה אהוד אולמרט.

במקרה עמונה נהגו, יותר מבסדר

המפגינים בעמונה חושבים שהם בעלי הדעה היחידה שצודקת, לדעתי לא נהגו בהם באגרסיביות רבה כפי שהמתנחלים ותומכיהם טוענים, וחבל שלא.

yonatan87

New member
את רואה את התמונה?

אני מאחל לך את אותו הדבר. בינתיים כדאי שתתעוריי כי כאן זה לא ערוץ הילדים ולא טלנובלה.

טלמ

New member
המתנחלים שהפגינו בפרעות בעמונה

הם פושעים. סוף פסוק. (מעתיק מאשרת
)

אורוש 11

New member
אפשר היה לעצור אותם-למה מכות?!

ושימו לב , מדובר בהמון ילדים קטנים גם.

mean girl 16

New member
לא משנה

הם פושעים, לכן הם צריכים לשבת בכלא. לא יתכן מצב שהשוטרים לוקחים על עצמם את הענישה ושוברים שם גולגלות. לא יתכן ש200 מהם יגיעו לבתי חולים, ויבוצעו פחות מ20 מעצרים. המצב אמור להיות הפוך.

אשרת

New member
תגובה

כלומר המצב אמור להיות שושטרים ימצאו את עצמם בבית החולים עם גולגולת שבורה? יקירתי, מעבר לכך שצריך לשלוח לאותם הורים עובדים סוציאלים על מנת שיוציאו את הילדים מחזקתם עקב העמדתם בסכנה ממשית (ושליחת ילדים קטנים למקום עם פוטנציאל לאלימות קשה מצד שני הצדדים הוא עונה על זה) צריך גם להעיף אותם לכלא. אותם ואת כל המבוגרים שמנצלים אותם. דבר שני, מה פתאום הם זורקים מוטות על שוטרים וחיילים?! איפה כיבוד החוק בדיוק? אני חושבת שכמה אנשים שם חשבו שהם הגיעו בטעות למערב הפרוע. יש לי ידיד , דתי לאומי מצביע מפד"ל, הוא אמר לי בזאת הלשון: "מי שמרים יד על איש במדים , שוטרים וחיילים, צריך למצוא עצמו בבית חולים עם יד שבורה". כך אמר מצביע ימין, כנראה שיש עוד שם כמה שפויים שמוצאים פגם לכל הפרסה הזאת.

mean girl 16

New member
הא?!?

אני לא חושבת שענית לי לעניין. אמרתי שהם פושעים, מקומם בכלא. אני מפנה אותך בדו"ח הועדה לחקר אירועי עמונה, שהייתה מורכבת מכל קצוות הקשת הפוליטית, מוילנאי ועד שטייניץ. היו מקרים, שאותם ראינו בסרטונים, שהשוטרים פרקו את זעמם גם על ילדים שסתם ישבו. בלי מטרה ממשית. כמו כן הרבה מזה נעשה לשם התרעה עתידית, מה שנמצא פסול לחלוטין. על מנת להתגונן? כן, שוטר צריך להכניס מכות לנער שעומד מולו עם אבן. אבל הדברים יצאו משליטה.. ואת בטח שמת לב לזה. הדברים הם לא שחור ולבן. אני לא מצדיקה ולו במעט את מעשי הילדים המופרעים שם, אבל אני לא חושבת שהם טופלו כראוי. שוב, השוטרים לא צריכים למצוא את עצמם עם גולגולת שבורה. אבל כמו שאמרתי, הרבה ממה שהלך שם, לפי הממצאים, לא נעשה לשם ההתגוננות. התירו להם חופש פעולה, וכמו שהרבה בני אדם היו עושים, הם פשוט התפרקו עליהם. זה לחלוטין לא בסדר. אני חוזרת ואומרת שהיו צריכים לבצע מעצרים המוניים. במקום 200 פצועים ו20 עצורים, היו צריכים לעצור את כל המאות שהיו שם, ולגמור עם מצב סביר של 20 פצועים+-.

טלמ

New member
../images/Emo45.gif

ושלא יופתעו שציוני הבגרות והזכאות נחתו שם לאפס. כי הרי שלחו את כל הנוער והילדים להפגין במקום לשבת וללמוד

trigotrigo

New member
בושה, פשוט בושה

כשהורים שולחים את הילדים שלהם להתעמת עם שוטרים במקומם, ועל חשבון בית הספר, זה מה שקורה.

אורוש 11

New member
די להגזים!

ילדים וילדות בני 9 ו-10 הוכו עד זוב דם! אתם נורמליים?! איזו הצדקה יש לשוטר להכות ילדה בת -9 למשל? מדובר בשוטרים אכזריים ומנוולים. נקודה.

אורוש 11

New member
אתה צודק, אין הצדקה לשלוח לשם

ילדים קטנים. אבל אם כבר שלחו אותם מה הם(הילדים) אשמים? איך אפשר להכות ילד בכיתה ג?

למעלה