חברה תקראו למי הצבעתם....

מעניין מה היתה התגובה שלך

אם ילד פלשתינאי היה מאיים על חייל או שוטר בלבנה (שאם אתה לא יודע, כשהיא פוגעת בראש היא קטלנית בדיוק כמו כדור של אקדח) והחייל / שוטר היה הורג אותו. האם גם אז היית בוכה על מותו של ילד?

trigotrigo

New member
וזה רק מוכיח

שההורים שלהם היו צריכים לחשוב פעמיים אם שווה לעורר פרובוקציה במחיר בריאות ילדיהם.

תגיד לי משהו, אבן11

נניח והשוטרים היו באים עם זרי פרחים במקום אלות עם חיבוקים ועם מוזיקה במקום פרשים. אתה חושב שהפינוי היה עובר בשקט? אתה חושב שלא היו הורגים שם לפחות 30 שוטרים? האשמים היחידים באירועי עמונה, הם אלו שעמדו על גגות הבתים עם לבנים, מטות ברזל ורצח בעיניים. השוטרים פעלו בדיוק כמו שמתבקש משוטרים לפעול כשהם נלחמים בפשע.

trigotrigo

New member
את חושבת שלא ניסו?

מה, "התנגדות למעצר" נעלם כשמדובר בילדים? הם לא נלחמים שלא להיעצר?

mean girl 16

New member
???

יש להם סרטי וידאו. למרות זאת הם לא מתאמצים לבצע את המעצרים.. והם עצרו רק נערים בודדים.

כי אי אפשר לעצור קטינים

אלא אם כן מדובר ברצח, מה שלשמחתנו הרבה נמנע שם. מה שכן היה צריך לעשות, זה לעצור את ההורים שלהם ואני לא יודע למה לא עשו את זה. האשמים היחידים בסופו של דבר בסיפור הזה אלו ההורים שלא מנעו מהילדים שלהם לעבור על החוק.

yonatan87

New member
הגיע הזמן לנפץ את המיתוס שלכם

רוב ההורים לא שלחו את הילדים שלהם לשם כי רוב הילדים הלכו לשם בלי לספר. השוטרים קיבלו הנחיות מפורשות להכות למוות מפגינים לפי עדויות של שני תושבי הקראוונים בעמונה: *יואב, תושב עמונה, הסתובב בעמונה בשעת ההפוגה שיצר צו הביניים. לפתע ראה אותו חייל מהיחידה שבה שירת יואב. הוא קרא לו הצדה וצעק עליו: "השתגעת? תברח מפה! המפקדים שלנו אמרו לנו להרוג אתכם ממכות!" * מיכל, תושבת עמונה, שמעה מתוך הקראוון שלה תדריך שניתן לשוטרי היס"מ. לא נלאה אתכם בכולו, אבל המשפט הבא מדהים במיוחד. "המשימה שלכם היום", צעק המפקד, "היא לפתוח כמה שיותר ראשים של בנות". האבנים והאלימות כלפי השוטרים היא התגוננות מפחד שהחלו רק אחרי אלימות השוטרים. בניגוד אילך "יאללה קדימה" אני דיברתי עם שוטר מג"ב שנכח באיורע.

צר לי, אך קשה לי מאוד להאמין

שילדה בת 8 תלך סתם לגג של בניין בלי שההורים שלה יידעו. אם כן, זה עוד יותר גרוע מצדם של ההורים. וצר לי, אך גם לשאר הדברים שכתבת אין בסיס בעיני. '"המשימה שלכם היום", צעק המפקד, "היא לפתוח כמה שיותר ראשים של בנות". ' נשמע לי כמו תוצר דמיונו הפורה של ילד בן 18 שכותב בפורום. ועוד משהו בשבילך לחשוב עליו - איך לאחר האלימות של השוטרים פתאום הגיע לשם כזה מלאי של תחמושת? פדרל אקספרס? הייתה שם הכנה להרוג שוטרים. טוב מאוד שהשוטרים מנעו את זה. יש לך תלונות? תפנה אותם לחבר'ה פורעי החוק שהיו שם, לא לאף אחד אחר.

yonatan87

New member
לא היו שם ילדים בני שמונה

קבוצות הגיליים העיקרית בעמונה היא 13-25 אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה אבל אני מסתמך על עדויות ועובדות אחרות. תחמושת??? אני חוקר את הארועים האלה כבר הרבה זמן והדבר היחידי שהיה שם אלה דליי צבע.

אבל לפני רגע אמרת

שהיו שם אבנים, אבל השתמשו בהם רק כ"התגוננות מהשוטרים". מאיפה האבנים הגיעו? הילדים נגסו אותם מתוך המבנים?

yonatan87

New member
.....

האבנים היו שם כי זה שטח בתהליכי בניה על הרי השומרון ונראה לי שלשוטר גם לא הייתה בעיה להסיג אבנים ...

mean girl 16

New member
דווקא לי קל להאמין

תפסיקו לראות הכל בשחור ולבן. אין פה שום צד שהיה כולו טהור. אני מייעצת לכם לקרוא את מה שהוועדה לחקר אותם אירועים הסיקה מחקירות של אנשים בדרגות שונות שהיו קשורים למהלך.. תבינו שמה שכתב יונתן עלול להיות מאוד קרוב למציאות.

אורוש 11

New member
טעות , יאללה קדימה.

אם המדובר באותם צעירים ואפילו שטרם מלאו להם 18 והם התפרעו, זה משהו אחר. אבל אני מדבר על ילדים ממש קטנים בני 9 ו-10. אני בעצמי ראיתי תמונה של ילדה בת -9 כולה מפוצצת בפנים ומלאה דם, זה מוגזם.

אורוש 11

New member
בקיצור, יאלה קדימה וטריגו

שניכם צריכים לגנות בשאט נפש את ההתנהגות הברוטאלית של השוטרים כלפי הילדים הקטנים.

אורוש 11

New member
יאלה קדימה

אל תהיה תמים בבקשה. אתה יודע טוב מאד שילדה בת 9 לא היוותה שום סיכון ממשי על שוטר. אם היה מדובר בנערה ניחא, אבל ילדה בת 9 -או עשר , נו באמת,,,,,,,,,,,,,

לא, אתה אל תהיה תמים...

אתה יודע שהילדים לא היו שם סתם זה לא שהבית ספר שלהם שם. ההורים הפחדנים והעלובים שלהם השתמשו בהם ושלחו אותם לשם כדי שייתקפו שוטרים. אחרת איך אתה מסביר את התחמושת שנאגרה על הגג? סתם קישוטים? ילדה בת 9 עם אבן ענקית היא מסוכנת כמו בחור בן 20 עם אבן באותה הגודל. זה שהיו שם ילדים, תאשים אך ורק את ההורים. לא את השוטרים שעשו את עבודתם נאמנה.

אורוש 11

New member
אבן ענקית?!

יש לך הוכחה לכך?ודאי שלא. אז אין מה לעשות כמו במיקרה של אונס, או בעל שרצח את אישתו, תמיד מאשימים את הקורבן. תמשיך להאשים ילדים קטנים, זו זכותך, אבל אני ממש מביע סלידה מעמדתך. אגב, טריגו חבירך ידע לגנות אלימות מוגזמת, בסופו של דבר.

למעלה