זה לא הוגן, אנחנו לא עשינו/לא עשו לנו שום דבר
כזה (ובעצם שום דבר בכלל) כשגמרנו כיתה ח! היה לי כיף בבצפר. היה לי מאוד כיף בבצפר. הכי אהבתי את התקופה של הבגרויות, כי אז עדיין לא היינו בחופש ממש אבל גם כבר לא באנו לבצפר, חוץ מלבגרויות ולמתכונות וימי עיון, כמובן, אבל זה לא היה ממש לימודים סדירים והיתה הרגשה כללית של חופש כזה, וגם לבוא בפעמים הבודדות שכן באו היה מאוד נחמד, מפגשים כאלה של כל השכבה.. (היינו רק שלוש כיתות וכל אחת הכירה את כל השאר) בתקופה של הבגרויות.. טוב, אם חיננית תקרא את זה היא בטח תהרוג אוית עם כל כמה שנדנדתי לה עם הבגרות במתמטיקה כאן O_O איזה מזל שאף אחד כאן אל יודע איך קוראים לי, מי אני, ואיך אני נראית. (חוץ מאחת שהייתה בפורום הזה פעם לפני שהגעתי וגם בתקופה שהייתי אן היא חזרה לזמן מה. אבל עכשיו היא כבר לא נראית כאן. אולי היא קוראת סמויה?) הממ בתקופה של הבגרויות.. לא כל כך למדתי.. אבל יש לזה הסבר מאוד שקול הגיוני ונבון! פשוט, בלילה ממילא לא לומדים, נכון? אז אפשר לנצל אותו לצפיה באנימה, למרטונים ענקיים כאלה שבשנת הלימודים הייתי עושה רק בסופי שבוע כי הייתי צריכה לקום מוקדם לבצפר ובתקופת הבגרויות-אין בצפר! בלילה ממילא ישנים, אז אני אנצל את השעות האלה במקום לבזבז אותן על שינה ואצפה באנימה! אה הא! ואז הייתי קמה בצהרים כזה, והיה ממש חם ואל היה לי כוח ללמוד כל כך.. רק התרוצצתי בין המזגן למקרר כדי לרענן את קוביות הקרח שהעמדתי על המצח, והן כל הזמן טיפטפו לי לעיניים וזה הפריע לי ללמוד, ובלי זה הייתי נרדמת אז זה היה הכרחי, כמובן! אבל זה אל תמיד היה ככה. בכיתה י, אחותי הגדולה היתה בכיתה יא וגם לה היה חופש בגרויות והיא שמרה שאני אלמד. היו לי אז רק שתי בגרויות מסכנות והמעט שלמדתי הספיק בהחלט. בכיתה יא הייתי מקרה אבוד, כי חשבתי שיש לי בעיות קשות וחשובות יותר מבגרויות, דחופות יורת מהבגרויות, ולכן התעסקתי בזה במקום ללמוד. בכיתה יב זה היה בדיוק מה שסיפרתי עם האנימה והקרח. אז כבר לא המצאתי לעצמי בעיות ואפילו השתדלתי ללמוד, אבל יותר מזה השתדלתי לעשות רק את מה שכיף לי, וכך מצאתי את עצמי לומדת כימיה ומתמוגגת, מציירת קומיקסים על גלוקוז, פרוקטוז ומאנוז, שרה בלאדות ראפ בסגנון ז'וז'ו חלסטרה (מישהו זוכר אותו?) על נפלאות שרשראות הענק המלאכותיות AKA פולימרים, לא לומדת למתמטיקה, לא לומדת לתנ"ך וכמובן שלא לומדת לאנגלית (אבל לאנגלית גם אין מה ללמוד. זה ידע שאמור להרכש לאורך כל החיים ומי שאין לו אותו-לא יעזור לו להתחיל לחרוש לאנגלית בתקופת הבגרויות. אין לכם מה לדאוג, אני בכלל לא משהו באנגלית והצלחתי ממש יפה בחמש יחידות אנגלית, אם הרמה של הבגרויות לא תשתנה עד שיגיע תורכם אני בטוחה שתוציאו 100 גם ב7 יחידות.) במתמטיקה דווקא הצלחתי מבלי ללמוד, מהסיבה הפשוטה שברגע האחרון (שבועיים לפני שנגשתי לשאלון 007-השלישי והאחרון שנשאר לי כדי להשלים חמש יחידות מתמטיקה) השתפנתי וירדתי לארבע יחידות (והתאפקתי יפה לא לצפצף "קאוואי!" על התרגילים בבגרות. הם באמת היו חמודים.) בתנ"ך.. הממ.. האמת שהיו אצלנו כמה שעשו 3 יחידות אבל התיכון שלי החזיק ממני אדם אינטליגנטי (כמו, למשל, כששיבצו אותנו ליחידות באנגלית ואני רציתי להיות ב4 כי ידעתי שאני לא יודעת אנגלית ולא ידעתי שלא צריך לדעת אנגלית בשביל הבגרות-הם שיבצו סתם לפי מה שבא להם ומי שרצה לשנות פנה לרכזת אנגלית או לסגנית וסידר את זה באופן אישי. הם שמו אותי ב5 יחידות ואמא שלי לא הרשתה לי לרדת ל4. בטח אם היו משבצים אותי ל4 היא היתה מכריחה אותי לעשות 5. אבל הם שיבצו אותי ב5 וזה כל מה שרציתי להגיד כאן) אבל כמובן שיכולתי להבריז מהבגרות בתנך (וכמעט הברזתי ממנה בטעות! אבל רק כמעט!) ואז לא היה לי אף נכשל בכלל (כי הוצאתי בזה בסוף 48. אבל שנה לפני היו שתי יחידות שהוצאתי בהן 75. ביחידה הראשונה הוצאתי 89. אז זה מתאזן יפה, במיוחד עם המגנים שרק הוסיפו, חוץ מזה שזה חמש יחידות ויש על זה בונוס). אז בקיצור, היה לי מאוד עצוב לגמור את הבצפר. פתאום קלטתי כמה שנים הסתובבתי שם בלי לצלם שום דבר, אז לקחתי מצלמה והתחלתי להצטלם עם כל מיני בנות ראנדומליות בבצפר, מורים ראנדומלים, השומר, הלבורנטית מחשבים (שהיתה חברה ממש טובה שלי והייתי תמיד מביאה לה משלוחי מנות בפורים) וכמובן שגם עם החברות שלי ועם העגורים שקיפלתי (טוב נו, אז רק עם אחד מהעגורים האלה). מה שרציתי להגיד לך זה (אין לי שום זכות להגיד לך את זה אחרי שסיפרתי כאן מה עשיתי במקום ללמוד לבגרויות אבל) שהתעודה שלך מאוד לא יפה בשביל כיתה ח. אבל את לא צריכה את התעודה הזאת כדי להתקבל לתיכון או משהו אז בעצם התעודה הזאת ממילא לא חשובה (אבל אפשר לקפל ממנה עגור, ואז היא כן תהיה חשובה!) מה שכן, אני מקווה שאת בעצמך יודעת טוב את החומר של כיתה ח גם אם הציונים שלך לא שיקפו את זה, כי זה הבסיס להמשך. (ואם את לא יודעת את זה עכשיו-כדאי שתדעי את זה עד להמשך. בכל אופן, בשכבה שלי היו הרבה בנות שבכיתה ח-ט נכשלו כל הזמן במתמטיקה ולא ידעו כלום בגיאומטריה אבל עד הבגרויות הן כבר ידעו את זה מצוין והצליחו נהדר- בארבע יחידות, אבל עדיין! חוץ מזה שבסוף גם אני בעצמי עשיתי 4 יחידות אז אין לי זכות דיבור.. הממ כן.) חופש נעים~