חבר'ה..!!

chi12

New member
זה לא מפתיע

כבר הבנתי שבתיכון לא למדת כלום, כי אם כן היית לומדת את לא היית מנסה כ"כ לשכנע אותי למוד כדי לא לחזור על הטעות שלךXD. אז אולי את באמת אדם אינטלגנטי? לצייר כימיה נשמע נחמד, ואני לא מרשה לך להפסיק עם התואריות בפיזיקה כי בסוף אני אשנא פיזיק, כאילו אני שונאת עכשיו אחרי שנת לימודים שלמה. אבל אני לא חזור על הטעות שלך, אני אחזור על הטעויות שלי. גם לי כיף בבי"ס עם החברות והטיולים והכול. אני אהיה עצובה כשנגמור בי"ס T__T אתמול קניתי את המנגה הראשונה שלי, זה כ"כ יפה אני אוהבת את סגנון הציור. עכשיו אני חייבת לעבוד כדי לחסוף כסףXD אז בקיצור די לעצלנות! נראה כה נלמד שנה הבאה, בינתיים אני מנסה לא לאבד את עצמי בכול הזמן שיש לי בחופש.

remundo

New member
גם לי זה קרה-אבל עם המנגה השניה.

הראשונה היתה מאהו שוג'ו. אני שונאת מאהו שוג'ו. (חוץ מסיילור מון, זה ממש חמוד ^_^) (השניה היתה.. שונן איי. XD) לא הבנתי את הקטע עם הפיזיקה- את אומרת שאת לא רוצה שאני אפסיק עם התאוריות האלה כי בסוף תשנאי פיזיקה ואת כבר עכשיו שונאת את זה. הממ. לא הבנתי. זה בסדר לטעות, אבל זה לא בסדר לטעות פעמיים. מה יוצא לך מהטעויות שלך אם את לא לומדת מהן לקח? אם את לא לומדת מהן לקח וטועה שוב, לא רק הטעות השניה שלך מיותרת אלא גם הראשונה-כי לא הוצאת ממנה שום תועלת! חוץ מזה שוב בקשר למנגה, עד שלא תגידי מי צייר את זה אי אפשר לדעת על איזה סגנון ציור את מדברת, כי למנגקים שונים יש סגנונות ציור שונים (וסביר להניח שגם אחרי שתגידי של מי זה אני לא אדע כי אני לא בקיאה בזה במיוחד ^^" ) לדעתי זה בסדר ללכת לאיבוד בחופש אם עד תחילת השנה את חוזרת לעצמך ^_^ (וגם אם קצת אחרי זה בסדר, כל עוד זה אל מאוחר מידי זה תמיד בסדר.)

chi12

New member
אולי בעקבות התאריות יהיה סיכוי שאני אוהב

פיזיקה, אני חושבת שאני אמורה לאהוב את זה. כך לפחות אמא שלי אומרת. כולם מתיחסים לזה ביראת כבוד כל כך גדולה, שאני באמת תוהה לעצמי מה יש בזה (חוץ ממורה גרועה). מאהו שוגו זה נחמד קצת, לא יותר מידי. שונאן איי עוד לא ניסיתי XD, ואני רוצה גם לא לנסות. אני לא מתכוונת ללכת לאיבוד, אני מתכוונת להתקדם בחיפוש העצמי (בו נראה אם נצליח). אני לא חוזרת על אותה טעות פעמים אני משכללת אותה כמובן, אני צריכה לטעות בה יותר ברצינות. חוץ מזה בזכות הבגרויות שמעתי שירים ביפנית. בד"כ אני אדישה לשירים עד שאני צריכה ללמוד למבחנים וזה מרגיע אותי. שנה הבאה אצטרך לעבוד קשה כדי למצוא סיבות לא ללמוד לבגרויות, משהו כמו מיליוני סיפורים בתוך ראשי.

remundo

New member
תתאפקי עם הסיפורים עד אחרי הבגרויות

אם הם סיפורים טובים, הם לא יברחו לך ככ בקלות.. (ליתר בטחון אפשר לרשום כמה נקודות כדי שתוכלי להזכר יותר בקלות אחכ, או לכתוב לעצמך שלד/תקציר/פרולוג/אפילוג/פרק/פסקה של הסיפור)

meytar

New member
בבקשה,בבקשה,בבקשה,

פחות סימני קריאה

למעלה