אני לא עושה את הדברים המגעילים האלה, אני אפילו לא יכול לחשוב על זה. זה דוחה אותי!! בא לי להקיא!! בשום מצב שבעולם אני לא יעז אפילו לחשוב לעשות את זה כי זה נחשב לסטייה!! וזה גועל נפש! תקלוט - אני בחיים לא יראה אופרות סבון!! אני בקושי רואה טלוויזיה ותשוקות זה גם לא נחשב ממש אופרת סבון, אלא יותר פארודיה על העסק המשמים הזה. איכס!!! אז אתה יכול להפסיק עם התמונות המבחילות האלה...
אתה חי בהכחשה! כן, אני ראיתי את זה קורה הרבה. אבל אל תדאג! יש הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך, יש קבוצות תמיכה וכאלה, גם אני הייתי חי בהכחשה עד לפני כמה שנים, שבו עמדתי מול הורי ואמרתי להם בגאווה.. ..שאני רואה צעירים חסרי מנוח כל ערב בשבע.
אבל המוסיקה ה"מפחידה" שאני הכי אוהב היא של טוד מ"לחיות". שמו אותה בעבר המון, זה היה הסמל המסחרי לצרות של טוד... אשכרה התחלתי לשקשק כשהשמיעו את המנגינה...
הייי אני זהבי ורני חברה של שרון הלא היא אשטון גירל \11!!!! אבל לדעתי אלייזה יותר חמווווווווווו דדדדדדדדדדדדד אני אונבת נורא את קייייייייייייייי ושונאת בדמי הקר את צקירטי הכלבה המסרחה הזאתי|!!!! אז היי וביי לכולם ואני שונאת את גרייס צקריטי ומיגדלללללללללל