חבר'ה...........

python 4

New member
איפה אתה ואיפה הסינמה רומן שלי.

Bow Wow2004

New member
תקלוט - אני לא כמוך!!!

אני לא עושה את הדברים המגעילים האלה, אני אפילו לא יכול לחשוב על זה. זה דוחה אותי!! בא לי להקיא!! בשום מצב שבעולם אני לא יעז אפילו לחשוב לעשות את זה כי זה נחשב לסטייה!! וזה גועל נפש! תקלוט - אני בחיים לא יראה אופרות סבון!! אני בקושי רואה טלוויזיה ותשוקות זה גם לא נחשב ממש אופרת סבון, אלא יותר פארודיה על העסק המשמים הזה. איכס!!! אז אתה יכול להפסיק עם התמונות המבחילות האלה...

python 4

New member
באו, יקיר,

אתה חי בהכחשה! כן, אני ראיתי את זה קורה הרבה. אבל אל תדאג! יש הרבה אנשים שיוכלו לעזור לך, יש קבוצות תמיכה וכאלה, גם אני הייתי חי בהכחשה עד לפני כמה שנים, שבו עמדתי מול הורי ואמרתי להם בגאווה.. ..שאני רואה צעירים חסרי מנוח כל ערב בשבע.

moran14h

New member
וואו הדימיון בין הדמויות מדהים

אבל זאת יפה יותר כי יש כאן גם פליפ ,גם שון וגם ברנדון. אבל איפה ג'נסן?

python 4

New member
הוא מסתתר מאחורי השיער של ג'ון.

אגב איפה את רואה את שון? יו, זה כמו איפה אפי.

moran14h

New member
חחח טוב

למה אתה לא מוצא את שון? מה ? זה לא שון? אם זה לא שון אז מי זה? אגרר לעזאזל , תגיד לי כבר אם זה שון או לא.

דווקא מוזיקה נחמדה ../images/Emo79.gif

אבל המוסיקה ה"מפחידה" שאני הכי אוהב היא של טוד מ"לחיות". שמו אותה בעבר המון, זה היה הסמל המסחרי לצרות של טוד... אשכרה התחלתי לשקשק כשהשמיעו את המנגינה...
כיום המנגינה יצאה לפנסיה

glory the god

New member
שלוםםםםםםםםםם../images/Emo42.gif

הייי אני זהבי ורני חברה של שרון הלא היא אשטון גירל \11!!!! אבל לדעתי אלייזה יותר חמווווווווווו דדדדדדדדדדדדד אני אונבת נורא את קייייייייייייייי ושונאת בדמי הקר את צקירטי הכלבה המסרחה הזאתי|!!!! אז היי וביי לכולם ואני שונאת את גרייס צקריטי ומיגדלללללללללל

Principesa Reut

New member
כיף לללךךך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

גם סיני, גם לא תיהי פה בפורים (חג קרצייתי
)... *מקנאה*
קחי אותי איתך
PLZ
שתהיה לך נסיעה טובה

darklighter

New member
נסיעה טובה בקי ../images/Emo24.gif

גם אנחנו נתגעגע....... איך נחיה בלי הסיכומי פרקים המקסימים שלך??? מזל שבאוו וואוו עדיין פה... אני מקווה

למעלה