חברות

• פותח הנושא ea72
  • פורסם בתאריך

boringvered

New member
נגעת בנימי נפשי

אמנם אני גרה במרכז הארץ, אבל דברת אלי מאוד מאוד... לא יודעת איזה טיפוס של בן אדם את מחפשת, אבל מנסיון העבר היו לי מספר חברות ממש טובות שכל אחת ליוותה אותי לאורך תקופה מסויימת בחיים עד שדברים השתנו (מכל מיני סיבות) ואז נותרתי בלעדי החברה וחשבתי בדיוק כמוך... והאמת די חששתי גם כן מחופשת הלידה שתהיה לי קשה, אבל יצרתי קשרים והיה לי ממש טוב... כרגע הקשרים הנוכחיים החדשים שלי הם כולם מהמרכז, אבל יש לי חברות גם במקומות שונים בארץ וגם בחו"ל ששמרתי איתם על קשר הדוק ואף עמוק דרך האינטרנט, כך שאני כן חושבת שזה גם אפשרי, וכמובן יש את הטלפון... מוזמנת לשפוך עוד את הלב ומקווה שתמצאי חברת נפש בקרוב. ורד

../images/Emo41.gifנו אז יאללה - נתארגן למפגש!

נוח לכן השבוע? ביום חמישי? שבוע הבא? אפשר להיפגש בנמשים בקסטרא, אפשר בפארק המקסים שיש בקריית מוצקין.תרשמו למי מתאים, איפה ומתי ובסוף ננסה לעשות איזה סיכום שיתאים לרובן.

שיפסלה

New member
אני מעדיפה בשבוע הבא

עדיפות לקרית מוצקין - עוד לא הייתי שם, למרות שזה כבר המון זמן בתכנון

עינבלית

New member
מפגש חיפאי בשבוע הבא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכן על יום ג' אחרי הצהריים? מיקום: במסרים למתפקדות!

nubi

New member
../images/Emo10.gifאני מקבלת בדיוק

את הד"ר בירושלים. אפשר שני אחה"צ?

Joy107

New member
גם אני רוצה מפגש....

ונכון, יש משהו מאוד כיף בהכרות מהפורומים כי יש לפחות נושא משותף אחד רחב מאוד ככה שתמיד נשבר הקרח בשניות... בשבוע הבא אני עובדת שני ושלישי משמרת צהרים.. אם מדובר על הבוקר זה בסדר, אם מדובר על אחרה"צ אעדיף כל יום אחר..

אביטלתל

New member
מאוד מבינה אותך

גם אני בודדה מבחינת קשרים נשיים, ואני בטוחה שלי יש חלק לא קטן בבעיה הזו החברות שיש לי הן ממרכז הארץ, אני גרה בצפון (חיפה זה די מרכז בשבילי
) אז זה קשה ובתור מישהי שהייתה מאוד פעילה באינטרנט בשנים האחרונות גיליתי שעכשיו זה כבר לא מספיק לי אני רוצה קשר אנושי אישי, גם בשביל איילה למזלי יש פה בצפון בקיבוץ כברי מפגשי אמהות בימי רביעי בבוקר וזה איפשר לי לפגוש אנשים חדשים אבל לא נוצרו קשרים של מעבר לזה (קשור לזה שאני לא מתחברת בקלות) אז את לא לבד

למעלה