חברים!! אהבה:בריא או לא בריא??

StagaDish

New member
חברים!! אהבה:בריא או לא בריא??

הביעו את דעתכם! אני סקרן!! מי יודע.. אולי עוד יפתח סקר על זה (האאמ האאמ שגיאואיציק האאמ האאמ!)

אם אתה מתאהב בביאנקה אז זה

לא בריא בכלל!!!

היי!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo123.gif

בריא בטח בריא!!!! זה מוסיף צבע לחיים! זה נותן טעם חדש לחיים! זה מה שמחיז אותנו לחיות.. זה ודומינוס פיצה...

StagaDish

New member
היי היי! ../images/Emo23.gif

אל תהפכו את זה לשיחת ירקות! שגיא.. ממך ציפיתי ליותר! עד שאני מעלה נושאים לשיחות... בכל מקרה, דעתי בנושא כמובן שזה נחוץ! כמובן שזה מה שעוזר לנו להמשיך ונותן לנו משהו לצפות לו.. (זה ודומינוס פיצה..) אבל.. זה... לא בריא!!!!! כל הלחץ לשמח ולגרום לאושר.. לחשוב כל הזמן על הבן זוג... אף אחד לא אמר שזה לא כיף.. זה מאד כייפי אפילו.. אבל זה מראה כמה שכולנו מזוכיסטים! פחעע.. לשחק משחקי פרנציפ... הוא יתקשר.. אני לא אתקשר.. שהוא יתנצל.. בלה בלה בלה.. כל זה מאד לא בריא לעצבים וכו´... אבל תכלס נחוווץץץץ.. וכייפי בסופו של דבר.. כי אהבה.. זו מתנה.. וצריך להגיד תודה שאנחנו מפותחים מספיק בשבילה!!!

StagaDish

New member
פפחעע... ואני לא?

אני מניח שאני לא צריך להזכיר לך.. חחחחח...

כן אני יודעת...

לא משנה כמה נפגעים...אנחנו תמיד רוצים ממנה עוד... אהבה זה סם!!... תמיד צריכים ממנו עוד! אני פשוט מכורה לו...

StagaDish

New member
בדיוק...

לכן, אני רוצה לשמוע טיעוני נגד... לראות אם יש אי שם אנשים שחושבים אחרת... נפגעים נפגעים.. ותמיד רוצים עוד

StagaDish

New member
בדיוק...

לכן, אני רוצה לשמוע טיעוני נגד... לראות אם יש אי שם אנשים שחושבים אחרת... נפגעים נפגעים.. ותמיד רוצים עוד

כל דבר יש לך הערההה!!! יווו!!!! אני

שונא אותך!! וזה אותו חרא סאדו מאזו! העיקר את מכאיבה!

נעה...אני יכול לנסות...

נעה תפסיקי...את מדברת שטויות...מאזוכיסטית זו אחת שהאידואלוגיה שלה זה כאב... אידודאלוגיה=דרך חיים,השקפת חיים

למעלה