חברים!! אהבה:בריא או לא בריא??

היי גיגי

אתה כבר יודע מה דעתי בנושא:) אז זה מיותר בכל מקרה .. מה קורה ילד התגעגעתי אליך:))

ברור שבריא, אפילו מרפא

כמובן רק במידה וזה הדדי, אם לא....... לא הייתי מתחלף עם מישהו כזה.......

אתם יודעים מה הבעיה באהבה...

אנשים לוקחים את העיניין ממש ממש קשה!!! טוב אז יש אהבה נפלא אז בהתחלה אתה מתלהב מהעניין מספר לחבריה ומשתדל להמנע מויכוחים. אז מתחיל להמאס כל מיני דברים אז או שמבליגים ובאיזה שהוא שלב מתפוצצים או שישר מתחילים ויכוחים ונפרדים זה בעיניין ברוב המקרים. אבל אני אישית לא מבינה את זה. את כל העיניין של הוא יתקשר? שאני אתקשר? אם אני אראה נואשת? ודברים כאלה זה פשוט מוציא את הכיף מהקשר. תפסיקו לקחת תדברים כל-כך קשה ותהנו פשוט מהזרם וזהו!!! וחברה מספיק עם המשחקים זה הורס הכל!!! אני שונאת לחשוב יותר מידי על מערכת יחסים אני מאמינה שזה בא אז זה בא ואם לא אז לא אני לא לוקחת את זה אף פעם קשה בגלל זה אף פעם לא נפגעתי בגלל דברים כאלה. וכמו שכבר אמרתי לידידי גיל חובב אהבה זה כמו הילדים האלה עם התחת בחוץ שרצים בחופים... תחשבו על זה ככה ויהיה יותר טוב לכולם

נעה ד

New member
מופר.. אתה ממש אשת ברזל!

:) אני גם חושבת שזה צריך להיות דבר זורם וספונטני, בלי יותר מידי משחקים. ושלא צריך לחפש את זה ולהיות לחוצים מזה וכל זה.. אבל אין מה לעשות, אין הרבה כאלה שמצליחים להות חסינים לפגיעה (אם יש חסינות לזה בכלל..) ולפעמים יש גם אהבות נכזבות, כואבות ומאכזבות אין מה לעשות..!

באהבה חייבים להיות משחקים...

אבל תמיד צריך לדעת איך לשחק... ורצוי שאת המשחקים הנכונים...

נעה ד

New member
בגלל זה אמרתי..

בלי יותר מידי משחקים.. כמו למשל משחקי כבוד ("אם הוא לא יתקשר אז גם אני לא מתקשרת.." וכו´) כי זה דבר שרק פוגע ומייגע.. וזה גם מאוד קטנוני!

בנות בנות לא למדנו כלום מאשת הברזל

חברה השמחה היא האמת וזהו. אם המשחקים האלה גורמים לכם אושר אז למה לא? אבל אני אומרת לכם תהנו מהכל ותדאגו לא להפגע טוב אז נופר סיימה את דבריה להיום תודה ושלום

מה קורה פה?

חברה תחזרו איתי למציאות רגע. להזכירכם מאנחנו לא בתוך איזה סרט הוליבודי משנות החמישים, שם היה רק סוג נאחד של אהבה את פוגשת גבר אתם מתנשקים מחלטים שאתם מאוהבים ומביאים הרבה ילדים... לא שאני מזלזלת זה גם יכול לקרות אבל לא יכולה להיות הכללה מה שאני מנסה להגיד זה שלכל אחד אהבה אומר משהו אחר, ואם אני כותבת משהו אף אחד (במיוחד אנשים מסויימים שאפילו לא מכירים אותי) יכתוב על זה בולשיט!!!

נעה ד

New member
לא לא לא!!

נופר אני מצטערת אבל היתה אי הבנה וכתבתי את זה במקום הלא נכון.. בכלל לא התכוונתי!!!!!!!! סורי..

StagaDish

New member
אוקיי.. תנו לי להגיב...../images/Emo88.gif

ככה.. לפי דעתי.. משחקים זה דבר דיי.. חיוני.. אבל עד לנק´ מסויימת.. בטוב טעם ובגבולות הנכונים... כי משחקים.. מראים שלצד השני אכפת מאד! (אלא אם זה חד צדדי ואז זה כבר סוג של התעלמות...) משחקים נוצרים עקב אכפתיות.. אתה אוהב תבנאדם.. לכן אתה רוצה שהוא יתקשר.. או הוא יתנצל או אכפת לך מדעות.. וכו´ וכו´ וכו´... לכן.. יש גבולות למשחקים האלה... צריך לזכור שמשחקים נחוצים בשביל להראות אכפתיות ורצון לסדר עניינים.. אבל הם לא שווים פרידה.. יש להציב גבולות נכונים.. להיות פרופורציונלים! ולא, אין דבר כזה חסינות.. נראה את גב´ נופר.. לא נפגעת.. אם היא תמצא אהבה כ"כ מתאימה ונכונה.. ואז שמשהו שטותי כמו משחק מצידו.. לא יפגע בה.. נראה...

אני חושב שכולם מתבלבלים פה (או אני)

אנחנו מדברים על אהבה, לא על קשר....... מה שאומר שאין צורך במשחקים או בכל מיני שטויות למיניהם שיהפכו את הקשר למעניין ופורה, לדעתי כשאוהבים כל מה שצריך לעשות זה דברים ביחיד, לא משנה מהם כמובן לא יותר מידי ביחד, הרי הגעגועים הם הדבר שלדעתי הוא היחיד שיכול לשמור על קשר לזמן ארוך, אם יש אהבה בו או לא... כבר גלשתי קצת ממה שרציתי להגיד אבל לא נורא

למעלה