חברים אהובים. שיניתי ניק

חברים אהובים. שיניתי ניק../images/Emo41.gif

לכבוד השנה החדשה. לכבוד האופטימיות. לכבוד השלווה. לכבוד המפויסות שלי עם עצמי לקראת יום ההולדת ה- 41 שלי. לכבוד התחושה הטובה שמלווה אותי כאן, לכבוד התקווה הגדולה שיש לי בלב, לכבוד שחר של יום חדש. זו אני. אותה הגברת, בשינוי אדרת. שלכם, יעל

rolan

New member
שינוי אדרת

והגברת זו את יעלי, וסילחי לי אם אמשיך להשתמש בשמך, איתו "נולדת" אצלי. מאחלת לך - שיהיו לך בשנה הבאה ועוד רבות שיבואו אחריה, הרבה אופטימיות, שלווה, מפוייסות וכח לכל ההתמודדויות שבדרך. אוהבת אותך

rolan

New member
בנות, מה זה../images/Emo35.gif

מה קרה כאן?.... פיספסנו משהו?... שחרים עלינו
.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פרי מתוקה

ברכות תמיד מתקבלות באהבה,אולי שווה להחליף ניק?

רפסודה

New member
../images/Emo12.gif - ../images/Emo25.gif

מה 41? איזה 41? מי לימד אותך לספור? (אני ראיתי אותך, במו עיני, בדיוק לפני יומיים
את מתכוונת אולי 31?) אישה יקרה שלי - יש סיבה (די טובה, ויש בה הדדיות), למה עברתי לגור קרוב אליך. את כל מה שעלה בשרשור הקודם - את לא תעברי לבד.
(שבועת צופה)! וחוץ מזה... למה לא אמרת לי שאת צריכה "פתרון חלומות"? יש במיוחד בשבילך, בקישור

rolan

New member
רפסודה, צחקתי ../images/Emo6.gif

עד כלות...
יפה לך הכפרה, עכשיו אני מבינה מאיפה הקולולו והכפרות של יעלי... דרך אגב, זה מזכיר לי שהבטחת לבוא אלינו.... אופסססס נפלת ברשת

רפסודתי המשייטת על פני המים../images/Emo121.gif

תודה על כל מילותייך. את באמת משב רוח מרענן ביום סגריר. תודה, כפרושקה שלי.

רפסודה

New member
שאני אפול לרשת ??? לא !!!

רולן יקרה, אני נאלצת, בלית ברירה כמובן, להכחיש בתוקף (!) כל קשר בין הקולולו והכפרות של יעלי - ובין כל מה שעשוי להידמות לכאורה השפעה כלשהי שלי עליה! בנושא הזה נצטרך לערוך בירור מעמיק יותר עם יעלי.
יעלי! בחייאת-ראבאק, תגידי לה מהר מאיפה הקולולו והכפרות - זה לא ממני! אני בסך-הכל הכלה המושכלת שיודעת (לפעמים) את המלים... מהמילון. ואליך - חיבוק ענק, ענק. (בלתי-מורכבים גם מוזמנים?)

כפרה עליך רפסודה

יש כאן מקום לכולם, ואם לא נמצא האשם בקולולולו של שחרית החדשה שלנו,אני מוכנה לקחת אחריות...כמו שנאמר אשמה תמיד ובהכל.עלי.....

רפסודה

New member
נשמה את בעצמך, כפרות...

יפה לך ככה, שאת מודה !!!! (ואכן-כן! תמיד תמיד כל האחריות כולה, בהכל, עלי ורק עלי).

rolan

New member
דינדון, דינדון צילצל פעמון

וקורא לרפסודה לחזור אל החוף. רפסודה, כפרה שלי, אל תלכי, לא חשוב מאיזה משפחה את - מורכבת לא מורכבת את מתאימה פה לפאזל. אז יאללה קולולו...

למעלה