מצטרפת ...דינדון דינדון
י *יערית New member 13/9/03 #11 תתחדשי../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif אמן כן יהי רצון כל מה שביקשת למעלה חושבת על החלפת ניק...וממש לא מתחבר לי כאילו יערית כבשה את....נ שבוע טוב,ממני שרוצה שקט תעשיתי בנשמה
תתחדשי../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif אמן כן יהי רצון כל מה שביקשת למעלה חושבת על החלפת ניק...וממש לא מתחבר לי כאילו יערית כבשה את....נ שבוע טוב,ממני שרוצה שקט תעשיתי בנשמה
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 13/9/03 #17 יעריתוש../images/Emo141.gif אין מה לעשות. נתרגל. גם לי זה ייקח זמן. אבל הרגשתי את זה מבפנים. נשיקות עלייך, חמדתי,
יעריתוש../images/Emo141.gif אין מה לעשות. נתרגל. גם לי זה ייקח זמן. אבל הרגשתי את זה מבפנים. נשיקות עלייך, חמדתי,
ע עין 3 New member 14/9/03 #18 תתחדשי, יעלי! שיהיה בהצלחה. מתי יום ההולדת שלך? אנחנו בנות אותו גיל. אני הייתי באפריל בת 41.
B blonda3 New member 15/9/03 #24 גמני רוצה....../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif לשנות ניק.... מותר? חשבתי על חתולה.... או על יפיופה.... או על נסיכה..... או על גיברת.... או על נתנאלה.... נתנאלי.... טוב-תבחרו לי שם.... יעלי-מזל טוב חמודה אבל לא כדאי לקצר את השם?
גמני רוצה....../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif לשנות ניק.... מותר? חשבתי על חתולה.... או על יפיופה.... או על נסיכה..... או על גיברת.... או על נתנאלה.... נתנאלי.... טוב-תבחרו לי שם.... יעלי-מזל טוב חמודה אבל לא כדאי לקצר את השם?
ע עלמה 3 New member 15/9/03 #25 תתחדשי - שחר של יום חדש ../images/Emo140.gif ושאכן תזכי בשנה החדשה להרבה - אופטמיות, שלווה ועדנה. ויעלי - באמת כפרה עליך, כייף לקרוא את מה שאת חווה ואיזה עבודה נפלאה את עושה עם עצמך.
תתחדשי - שחר של יום חדש ../images/Emo140.gif ושאכן תזכי בשנה החדשה להרבה - אופטמיות, שלווה ועדנה. ויעלי - באמת כפרה עליך, כייף לקרוא את מה שאת חווה ואיזה עבודה נפלאה את עושה עם עצמך.
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 15/9/03 #26 עלמתי../images/Emo25.gif תודה, חמודה יקרה שלי. ושכולנו נזכה לשנה חדשה מלאה באופטימיות, שלווה ועדנה. המון בריאות ואהבה, אלא הדברים החשובים ביותר בחיי כולנו.
עלמתי../images/Emo25.gif תודה, חמודה יקרה שלי. ושכולנו נזכה לשנה חדשה מלאה באופטימיות, שלווה ועדנה. המון בריאות ואהבה, אלא הדברים החשובים ביותר בחיי כולנו.
פ פרח 11 New member 15/9/03 #28 תתחדשי על הניק החדש ובאמת מאחלת לך רק טוב בעקבות יום ההולדת וגם בעקבות השנה החדשה.אמן