חברים, אולי מישהו יכול לעזור ? תודה !
G genotip New member 8/10/03 #2 i got something for u ../images/Emo70.gif today. email. everything! good day (good people, please help him if you help him, you help me, and if you help me, ziv will help you )
i got something for u ../images/Emo70.gif today. email. everything! good day (good people, please help him if you help him, you help me, and if you help me, ziv will help you )
I ilaya New member 8/10/03 #3 ואני דווקא בסדר באנגלית אבל לא הבנתי כלום. אם אתה רומז ששלחת לי מייל, אז לא קיבלתי שום דבר....
ח חוצפאי New member 8/10/03 #7 ../images/Emo128.gif תברח, ילד, תברח. הכלבים רודפים אחריך. תזהר. |וואף|
ח חוצפאי New member 8/10/03 #9 פקצה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פינצ'רית קטנה וצעקנית, הא? |אמסטף|
D dors New member 8/10/03 #10 למעשה אמסטף (בערך) גדול ורעשן. היא רק בת חצי שנה וכבר שוקלת מעל 30 ק"ג. |מתחבא מאחורי כלבתי הנאמנה|
D dors New member 8/10/03 #12 ../images/Emo11.gif תארגן. אנחנו כבר נראה מי יאכל את מי קודם. אחרי שהכלבה שלי תסיים עם הפודל שלך, היא תעבור אליך!!
../images/Emo11.gif תארגן. אנחנו כבר נראה מי יאכל את מי קודם. אחרי שהכלבה שלי תסיים עם הפודל שלך, היא תעבור אליך!!
S sattla New member 8/10/03 #13 ../images/Emo18.gif עצרו כאן ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo11.gif מי נתן את ההוראה? אני מארגן את התחרות מספרי חשבון בנק יש לשלוח במסר וכמובן את הפרטים האישיים ובמי תומכים אחרת אין כאן שום קרב אם אין איזה מרכז הימורים קטנטן
../images/Emo18.gif עצרו כאן ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo11.gif מי נתן את ההוראה? אני מארגן את התחרות מספרי חשבון בנק יש לשלוח במסר וכמובן את הפרטים האישיים ובמי תומכים אחרת אין כאן שום קרב אם אין איזה מרכז הימורים קטנטן