ננסה שוב. |נימוּק|. יותר טוב?
ח חוצפאי New member 9/10/03 #23 בכיף ../images/Emo13.gif אם ת'צריך עוד הסברים וכאלה תגיד, נסדר לך מייד
ח חוצפאי New member 9/10/03 #25 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif זה |נ"ח| כל כך מסובך לזכור וזה גם משוּ, לא סתם "משו". תשקיע תודה אני יודע
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif זה |נ"ח| כל כך מסובך לזכור וזה גם משוּ, לא סתם "משו". תשקיע תודה אני יודע
S sattla New member 9/10/03 #26 אבל... ../images/Emo4.gif רציתי קודם חיבוק ... טוב נוּ [URL='target=_blank']|נ"ח|[/URL] זה משוּ משוּ
אבל... ../images/Emo4.gif רציתי קודם חיבוק ... טוב נוּ [URL='target=_blank']|נ"ח|[/URL] זה משוּ משוּ
S sattla New member 9/10/03 #30 אני יודע ../images/Emo13.gif לילה טוב עייף לי !! לא קם מחר! כמו שלא קמתי היום...
ח חוצפאי New member 9/10/03 #33 אתה לא מבין../images/Emo70.gif שלוש הודעות מעלי - הכותרת מתחלקת לשתי שורות כי זה לא מספיק רחב. אז עכשיו כדי שהמדרגות ימשיכו צריכים שתי תגובות
אתה לא מבין../images/Emo70.gif שלוש הודעות מעלי - הכותרת מתחלקת לשתי שורות כי זה לא מספיק רחב. אז עכשיו כדי שהמדרגות ימשיכו צריכים שתי תגובות