חברים, אנו זקוקים לעזרתכם!

עין 3

New member
עכשיו הצלחת להכעיס אותי ../images/Emo46.gif

הפניה שלי בכותרת היה מיועדת לחברים שלי, שהם חברים טובים שלי כבר הרבה חודשים והרבה לפני שאתה הגעת לכאן. אז אל תגיד לי מה לבקש מהם ומה לא! ולא ביקשתי חתימות אלא השתתפות בהפנינג והבעת הזדהות... וגם עלות טיפול כימותרפי כפול X וגם עלות אשפוז תינוק בפגיה כפול Y וגם עלות טיפול דיאליזה כפול Z שווים למשכנתא שלך - אז מה הקשר?

דמוקלס

New member
צוחקת...כועסת...

לא משנה דבר,מותר לא להסכים איתך,אפילו אפשר...ברגע שהעלת אותו לאוויר גם לביקורת מקום.ככה זה עובד,או שניהם,או אף אחד.אין צורך להתנפח,להעלב,או לעשות קולות.הבנו כבר מקודם שאיננו מסכימים.ההבדלים בין יצירת חיים חדשים לטיפול בקיים,ברור,כמובן שצריך בשביל זה לרצות לראות.ואת זה לא ניתן להכריח.

rolan

New member
דמוקלס בא רגע ---- יש לי שאלות אליך

לפני הכל, קצת באיחור, אבל בכל זאת.... ברוך בואך
לא מנסה לחנך אותך חלילה, אך אין אתה רואה שהנושא רגיש? אין אתה שם ליבך לכאבה של עין? קצת נועם, לא יזיק!!! מה זה?... להתנפח, להעלב לעשות קולות? מה זה?!!! אפילו שאין זו דעתך, מותר להשתמש בשפה יפה - יותר עדיף ---- כמו שאומרת לימור...

דמוקלס

New member
אמת...

לא שמחוסר הסברים לגמרי,זה לא רק מילים גדולות שנוטות להעליב.אבל זה לא ממש משנה...היה אפשר להמנע...

*יערית

New member
אני אובייקטיבית....../images/Emo8.gif

מודה ...יש לו את זה
ויש לו גם את זה

עין 3

New member
דמוקלס, חזרתי!

לא, לא התנפחתי, לא נעלבתי ולא עשיתי קולות. קולות אני עושה רק במיטה, להיעלב - לעולם לא, ולהתנפח אתחיל בע"ה תוך מספר שבועות... לחשוב אחרת ממני - מותר גם מותר. וגם לי מותר להסביר את עמדתי... הכעס שלי לא היה על זה שאתה חושב אחרת ממני, אלא על הביקורת שמתחת על כך שפניתי לעזרת החברים שלי. רק משפט אחד לסיכום הנושא: אף אחד לא מביא ילדים בשביל הילדים... כולנו מביאים ילדים מטעמים אגואיסטיים - בשביל עצמנו. טיפולי פוריות מטפלים בהורים - לא בילדים... אישה (או זוג) שאין לה ילדים (למעט מקרים יוצאי דופן) היא אישה כבויה... היא אישה מתה... מבפנים... ושוב, אני לא מדברת על עצמי. לי ב"ה יש שני ילדים וזה מספק אותי למרות שהייתי שמחה לו היה לי עוד אחד/ת. אני נלחמת בשביל אלה שאין להם בכלל!

למעלה