חברים היה נחמד אבל החלטתי להפסיק לצפות בסדרה.

Shiri from the block

Active member
דווקא במקרה שלה הייתי שמחה
יש רעים שאני אוהבת ויש שרעים שאני ממש שונאת

אולי אותך לא

אבל מיליונים של פסיכולוגים, סוציולגים, היסטוריונים וסתם אנשים שאוהבים לקרוא וללמוד על אופי האדם וההיסטוריה של העולם כן מתעניינים.
ככה עובד העולם, אנשים רעים ומעוותים יותר מעניינים מאנשים "טובים", בוודאי שהרבה יותר מורכבים. את לא חייבת להסכים אם זה ואת לא חייבת להתאפק, אם יש לך משהו לכתוב, תכתבתי.

אני חושבת שהרבה אנשים מבלבלים בין הדמות לבין השחקן. שחקנים רבים אמרו כבר שאנשים שפוגשים אותם ברחוב קוראים להם בשם של הדמות הפופלרית ביותר, ונדהמים שהם מגלים שבמציאות השחקן בכלל לא כמו הדמות.....

זה יותר מסובך...

אני חושבת שאנשים מעריצים בעיקרון את שתיהם אבל באופן שונה...
אני אישית מעריצה של לאנה... אבל את רג'ינה אני אוהבת לשנוא...

הרבה אנשים לא מבדילים בין הדמות שהשחקן משחק לבין השחקן עצמו... לא פעם, נתקלתי בשנאה כלפי השחקן עצמו בגלל הדמות שהוא משחק... אנשים נוטים לשכוח שהשחקנים עצמם אין להם ממש שליטה על התסריט והם מבטאים את השנאה כלפי השחקנים... ולא רק כלפי הדמות...

אני זוכרת שלאנה אמרה שלא פעם, ילדים קטנים בעיקר, ברחו ממנה כי הם חשבו שהיא המלכה הרעה באמת...

כי זה כוח...

היא רצתה את שלגיה וכשהיא הבינה שהכפר מכסה ואוהב את שלגיה יותר מאשר אותה, היא רצחה אותם....
שלא תביני לא נכון, אני לא המעריצה הכי גדולה שלה אבל, אני חושבת שכל דמות בסדרה היא מתוסבכת ולאט לאט אנחנו מגלים את השכבות שלהם...
רג'ינה היא אחת מהם... ובשבילי, היא אחת הדמויות שאני אוהבת לשנוא... אבל מצד שני, אני יכולה להבין אותה למה היא עשתה כל דבר...

יסמין@

New member
מדהים שאת

יכולה להבין למה היא עשתה כל דבר. ממש מדהים. כלומר אותי.
טוב, כל יום לומדים משהו חדש.

יש משהו שמה שאתה אומר

יש המון מחקרים על אבל והתמודדות עם אובדן ואבל. המון אנשים לא יודעים אך להתמודד עם האובדן שלהם, שהם משתגעים. לא במובן של אישפוז בכפייה ושהם איבדו את זה לגמרי, אלא אנשים שלא יודעים אך להתמודד עם האובדן והאבל, אבל מצב הרוח שלהם, יכולת התגובה וההבנה שלהם משתנה, והם צריכים טיפול ואפילו תרופות כדי להתאזן בחזרה.

אני לא חושבת שרג'ינה לא שפויה. ההתנהגות שלה וההכחשה שלה באמת מוגזמים. היא אישה מאוד מעורערת בנפשה, ומתנהגת על סמך ההרגשה שלה באותו הרגע, ובעצם הרמה הרגשית שלה מתאימה לילדים קטנים

אני ממשיכה איתה רק בגלל שיש עוד שני פרקים

על העונה השלישית נראה אני אנסה פרק אחד ונמשיך משם...

למעלה