חברים היום הייתי עם שרית בהופעה וגם

חברים היום הייתי עם שרית בהופעה וגם

ניפגשתי איתה והיה כיף חיים!!! היה מה זה דברים מצחיקים היה כיף לאללה.. היא חתמה לי על הדיסק.. והצטלמתי איתה.. וועוד הרבה דברים!!! קבלו את החתימה ששרית חתמה לי על הדיסק.. נ.ב. עשיתי לבתיה הפתעה והיא דיברה עם שרית!!! בתיה מקווה שנהנת כפרה

omribrz

New member
חחח דורית יוהו זה מוזר

ואני חשבתי שאת באילת כמו שאמרת אז לא הבנתי את באילת עד יום ראשון או שבכלל לא הלכת לאילת או שהלכת לאילת להופעה של שרית

ההופעה הייתה בנהריה חחחחחחחחחחחחחחח

היא חשבה שאנחנו לא יודעים על ההופעה לא רצתה להגיד לנו שלא נבוא לשם יענו להחזיר לנו על הכל אבל ידענו על זה מלא זמן פשוט גם לא רצינו לראות אותך וגם רצינו שלא תבכי אחר"כ שאת לא רואה אותה

omribrz

New member
דורית תשמרי טוב טוב על הפה שלך

חנפנית זאת רק את שימי לב איך התחנפת לבתיה ותזהרי אם עוד פעם אחת תדברי ככה על עינב או על כל מישהו אחר דורית את ידועה גם קנאית החנפנית והשקרנית היחידה פה זאת את ורק את גברת יוסיפוביץ'

נו נכון לראות איך את מגיבה שכולם

יודעים על ההופעה... וגם מה את הולכת להופעות של חני נחמיאס אנשים דורית הייתה בהופעה של חני נחמיאס שהתקשרתי אליה שמעתי את חני ברקע

omribrz

New member
דורית חמי מוסרת לך:

היא מוסרת אולי ראית אותה פעם אחת ונהנת אבל עכשיו זה מלחמה כולם נגד אחד הפסדת כי עכשיו שכולם ידעו משהו אף אחד לא יגיד לך יחס גורר יחס

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח הופעה של חני נחמיאס?!?!?!?!? חחחח.. רגע רגע, לא הבנתי!!! היא לא מזהה בין חני נחמיאס לשרית?!
משהו פה לא ברור לי!!! חחחח... חוץ מזה, דורית... איפה הייתה ההופעה?? חחח... באילת? תסבירו בבקשה! כי אני באמת לא מבינה!

omribrz

New member
אני יסביר:

דורית סיפרה שהיא נוסעת לאילת(וזה לא נכון) שהלכה למעשה היא הלכה להופעה בנהריה כניראה של שרית אולי אולי עכשיו עינב התקשרה לדורית ושמעה ברקע את חני נחמיאס שרה

חחחחחחחח מיטל כנסי אני יסביר

ידעתי על ההופעה ורציתי לראות תתגובה של דורית התקשרתי לשאול אותה עם היא בהופעה ואיפה וזה והיא אומרת לי אני בהופעה של חני נחמיאס ושמעתי את חני גם חחחח אחר"כ אולי הלכה להופעה של שרית אבל היא חושבת שעם היא לא תגיד לנו לא נדע וידעתי אבל לא היה בא לי לראות את דורית לא הלכתי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אה, הבנתיייי! טוב, חבל!

אם היא רוצה ככה להסתכסך עם המעריצים ולהיות אגואיסטית, שקרנית, קנאית וכו'... (וזה לא משהו אישי נגד דורית, פשוט זה מה שהבנתי לפי ההתנהגות שלה- לפי מה שהסברתם לי!
)... אז ... חבל באמת!!! זה יחזור אלייה, וככה גם המעריצים יתייחסו אלייה! והיא רק אחת מול כל המעריצים! אז חבללל...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifחח.. עומרי, את זה הבנתי!

חחחחחח אבל לא הבנתי מה הקטע של דורית?! חחח... :-* סבבה, היא סיפרה לכולם שהיא נוסעת לאילת, ובמקום זה המציאה שהיא בהופעה של שרית?! וכשעינב התקשרה אלייה היא שמעה את חני נחמיאס ברקע????
חחחחחחחח קורעעע... אם זה באמת ככה, אז המצב קשה!!!
חח עאלק חני נחמיאס, ועוד להמציא שזו שרית?!?!?
מקרה נואש!!!
דורית, לפחות נהנית בהופעה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif וואייי ציפי שביט?!../images/Emo47.gif

חחחחחחח סחטיין דורית... גם אני רוצה ללכת להופעה של ציפי שביטטט!!! ואני רצינית, היא קורעתתת!!!
חחח...

../images/Emo168.gif וואלה דורית...בגלל זה

בזמן האחרון ניסית להתחבר אליי יפה יפה!! ואני לא הבנתי דורית נכנסת אליי לאייסקיו.... טובבבב...בקיצ קצ מה יש לחני נחמיאס? חמודה לאללה!! ולציפי שביט?? היא מאמיי אני חולה עליך!! מה יש? אסור ללכת להופעה שלהם??? אני לא בצד של אף אחד...כי כולם לא היו פה בסדר!!! למרות שאני לא ממש יודעת תסיפור!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נכון, חני נחמיאס מאמי!

חחחחחחחחח.. אני אוהבת אותה ואת ציפי שביט דווקא! וביררתי, מסתבר שגם שרית הייתה... עם ציפי, חני ויצפאן! יפה יפה..

למעלה