חברים היום הייתי עם שרית בהופעה וגם

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחח לא נורא!

תלמדי! יש יצורים באינטרנט!
חחחחחח לקח לפעם הבאה!
העיקר עשית עלייה חסימה.. חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח

באמת טראומה... חחחח מור מזכיר לי את מה שסיפרת על הבחור ההוא מהמסנג'ר חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח

יו אני לא אשכח את זה בחיים!! חחחחח עד 4 ישבנו איתו...ודיברנו גם איתך באותו זמן אבל הלכת באמצע...יו אפשר לקרוא לזה גם טראומה...

חן חמי

New member
באמת ידענו על ההופעה

אבל דורית עשית טעות לא נורא על טעיות משלמים עכשיו אף אחד לא יגיד לך שום דבר תמודדי עם זה

בקיצור דורית

ידענו על ההופעה כבר איזה חודש רצינו ליראות עם את אומרת לנו משהו אז אל תצפי מאיתנו להגיד לך יותר כלום..אני התקשרתי כדי לראות מה את אומרת לי אבל ידעתי על ההופעה ה-כ-ל עכשיו זהו לא אמרת לאף אחד אנחנו לא נגיד לך יותר כ-ל-ו-ם ודיר באלק עם את תפרצי לחמי לסמואלוב ליפעת או למישהו לאימל אי סי קיו או מסנגר כדי ליראות הודעות איפה שרית מופיעה כמו שכבר עשית פעם.... תזהרי וכדי לך.....

omribrz

New member
כל הכבוד עינב

מסכים איתך כל מילה הקנאות הורגת אותה הבנת דורית אף אחד לא יגיד לך יותר כלום כל הכבוד עינב!!! וכמו שעינב אמרה תזהרי וכדאי לך לא כדאי שנשמע שעשית משהו בסיגנון שעינב אמרה אחרת זה יהיה לא טוב מאוד מאוד לא טוב

Music4Life

New member
אני לא יודעת לפרוץ למחשבים...!

וטוב שכך...זה באמת כזה קל? אני מעדיפה לא לדעת...אני לא עושה דברים כאלה! זה חדירה לפרטיות וזה דבר מכוער לעשות!

omribrz

New member
ניבה:

זה התחביב של דורית לרגל ולפרוץ לאנשים למייל איי סי קיו ומסנג'ר כי היא קנאית כי לא אומרים לה כלום טוב עכשיו היא כבר תלמד להתרגל שאף אחד לא יגיד לה כלום את פשוט ילדה מגעילה דורית ילדה סכסכנית חנפנית שקרנית וקנאית זה מה שהיא

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח ניבה, זה לא כ"כ קל!

זה דיי מסובך, אבל יש לי תוכנות פריצה בגלל אחי האידיוט! עארס קטן... ואני לא פורצת למחשבים של אנשים אחרים!!! זו עבירה פלילית, וחדירה לפרטיות... ואגב, אחי כבר הסתבך בגלל זה, ויש לנו מעקב על המחשב! חחחחח זה מצחיק אותי! טוב נו, אחי עכשיו סובל מהשטויות שהוא עושה! מגיע לו!

חחחחחחחחח

טוב אני משועממת בטרוף כאן אין כל כך חדש.... אז שיהיה לכולם שבת שלום ויום טוב ביי הלכתי מפה בנתים

Music4Life

New member
הבנתי אותכם.

טוב אם ככה דורית אז שתהיה ככה...זה לא העסק שלי... אני לא פורצת למחשבים, אני לא רואה מה כיף בזה. אבל מי שמתעסק בזה שיבושם לו...

חן ס

New member
דורית לכי קני חיים במקדונלס בשקל

תשעיים לפחות עם את פורצת לי למסינגר אל תשאירי עקבות ותשני לי את התמונות לפחות מקווה שנהנת מההיסטורי שלי את מוזמנת שוב להיכנס הוספתי עוד כמה אנשים שאולי יעניינו אותך איכסה את דוחה אותי יגועל

למעלה