חברים הם התלוננו עלינו

win האחת

New member
חברים הם התלוננו עלינו

מה דעתכם על התלונות ? או על המתלוננים

Sea Urchin

New member
אני אתלונן עליך ב"תפוז משוב"

לא יפה שאתה צוחק מאנשים שנשברה להם ציפורן.

clutchless

New member
אני אומר..

בואו נתלונן על פורום הארי פוטר שלהם.. הוא מדרדר את הנוער לתרבות רעה שלא נאמר שהוא מפתח את תרבות הגייז בארץ :) וברצינות, אלה אנשים דפוקים שלא מבינים מה זה הומור, מסוג האנשים שתובעים דיבה על כל מילה הומוריסטית שמוציאים עליהם. ואני בטוח שאפילו אחד מהם לא קרא את חוקי הפורום. בכל אופן אולי נאמץ לפורום את הפתיח של העונה הראשונה של "מהדורה מוגבלת"?

shlomitosh

New member
צריך לעשות את הפורום הזה

פורום סגור.. כמו קומונה סגורה.. לחברים בלבד.. אורח שירצה לראות מה כתבו בפורום יבקש אישור.. ככה הוא לא יוכל להתלונן.. כי הוא ביקש להיכנס לפורום.. אה? אה? מי גאון? או מאוד מאוד משעוממת?

אה והתייחסות לתלונה: ../images/Emo163.gif

כרגיל גולשי פורום משוב מפתיעים אותי ברגישותם ובטיפשותם
אבל זה משעשע, גם זה כרגיל.

GMN

New member
הייתי מגיב

אבל עקב היותי חולה נפש מסומם אני קצת מתקשה למצוא את המילים. ועכשיו טיפה ברצינות, יש אנשים שפשוט לא מבינים הומור. חבל.

Roobie

New member
חולה נפש מסומם ../images/Emo6.gif

טוב שהם לא הוסיפו גם נקרופיל, פדופיל וזאופיל. (כי אז כבר הייתי חושב שמישהו שם מכיר אותך אישית)

אני רק מנוול בינתיים ../images/Emo10.gif

אבל פעם כינו אותי שם "נער, ממוצא רוסי, מתוסכל, חובב דת' מטאל, אנארכיסט, ספק יהודי בכלל ותומך בכת השטן ושלוחותיה", אז יש לך עוד הרבה תלונו בפורום משוב לעבור עד שתגיע לרמה שלי. אבל מצד שני אתה נגד, אז ניצחת.

אני זכיתי ליותר! ../images/Emo163.gif

"טבעונאצית, מנהלת פורום, ועוד שמאלנית!!!" אה והסתבר גם שאני אנארכיסטית ושאני מקללת אנשים במסרים.. כן טוב יש דברים שגם אני לא ידעתי O_O

פחחחחחח.

מה ההבדל בין טבעונאצי לסתם טבעוני? בכל אופן, נגדי היתה דרישה לחסום אותי באופן גורף מתפוז ולהעמיד אותי לדין, וגם קראו לי יהודה איש קריות, רוצח ומרעיל. אז ההישגים שלי בתחום עצבון הטרולים גדולים משלך. וכל זה היה עוד לפני שהתחלתי לנהל.

חח אוהו!!! זאת שאלה רטורית!!! ../images/Emo163.gif

טבעונאצי-כינוי חיבה לטבעונים פנאטים. טבעוני-אחד שנמנע ממאכלים מן החי. אני לא אף אחד מהם האמת, אבל ככה זה כשהגולשים בתפוז משוב מפגרים

jast

New member
../images/Emo6.gif

טבעונאצי-כינוי חיבה לטבעונים נאצים(בנאדם שרוצח יהודים אבל לא רוצח בע"ח כי זה לא מוסרי). טבעוני-אחד שנמנע ממאכלים מן החי.

למעלה