חח טוב, הרי את ה"שטן". עם דגש על המרכאות.
S S u p e r S h e e p New member 6/8/07 #57 חח טוב, הרי את ה"שטן". ../images/Emo163.gif עם דגש על המרכאות.
S S u p e r S h e e p New member 6/8/07 #59 ../images/Emo201.gif../images/Emo163.gif אל תדאגי. או משהו מנחם אחר.
I Immanuel Goldstein New member 3/8/07 #11 בפורום משוב? זה באמת הישג. אם מישהו הצליח לרדת לרמה נמוכה יותר משל הMפצח, lighflake , שרירי 87 ואנטוליו צריך להכנס לספר השיאים.
בפורום משוב? זה באמת הישג. אם מישהו הצליח לרדת לרמה נמוכה יותר משל הMפצח, lighflake , שרירי 87 ואנטוליו צריך להכנס לספר השיאים.
S Seidman New member 4/8/07 #13 זה ממש ביזיון אנחנו מקלים עליהם לזהות את המנוולים הרציניים ומאדימים אותם, ומה הם עושים? אומרים שכל הפורום בעייתי. הם ממש הכניסו אותי לדיכאון, נראה לי אלך להחמיץ איזה תינוק.
זה ממש ביזיון אנחנו מקלים עליהם לזהות את המנוולים הרציניים ומאדימים אותם, ומה הם עושים? אומרים שכל הפורום בעייתי. הם ממש הכניסו אותי לדיכאון, נראה לי אלך להחמיץ איזה תינוק.
I Immanuel Goldstein New member 4/8/07 #14 הצעת יעול למנהלי הפורום: לברר על מי התלוננו כבר בפורום משוב, ולחסום את כל האחרים.
ר רוקדת באור New member 4/8/07 #23 Immanuel Goldstein, מה קרה, למה לחסום? למה שלא תראו בתלונות, הומור מיוחד המאפיין את המתלוננים?
I Immanuel Goldstein New member 4/8/07 #25 למה לחסום? מפני שמי שלא התלוננו עליו כנראה לא כתב מעולם משהו שראוי לתואר "הומור שחור".
ד דסק New member 4/8/07 #37 אם כך, למה אתה מרטיב את המיטה בדמעות של תנין בגלל ה"מתלוננים"? לחסום זה הכי טוב אחי [גם אחיותי]!
I Immanuel Goldstein New member 4/8/07 #41 דמעות תנין? סליחה, אבל אני מענה תנינים מחוץ לבית, שלא ירטיבו לי את המיטה בדמעות. ואני לא בוכה בגלל שמתלוננים עלי, אני צוחק מזה.
דמעות תנין? סליחה, אבל אני מענה תנינים מחוץ לבית, שלא ירטיבו לי את המיטה בדמעות. ואני לא בוכה בגלל שמתלוננים עלי, אני צוחק מזה.
L LightbuIb sun New member 4/8/07 #20 עקב התלונות החוזרות על המשתמש "חוי בלאט" אני מייעץ בשם כל חברי פורום הומור שחור להעביר לו את הניהול