חברים,הסקר הכי לוהט שוב זמין

חברים,הסקר הכי לוהט שוב זמין../images/Emo9.gif

כנסו ובחרו. בינתיים מלקי מוביל עם 6 קולות ומיד אחריו מייקי עם 5 קולות מדשדשים מאחור במקום ה-3 בראדלי ובילי בוי (2 קולות כל אחד)... אבל הכל יכול להשתנות אתם יודעים... האם הוא ישאר מקום 1 ???

איזו חמודה! ../images/Emo13.gif

הוא מאמי ללא ספק. אצלנו הוא כמובן ילד חמוד אבל בתמונה שראיתי לאחרונה מאיך שהוא נראה בימים אלה הוא לא נופל מאף גבר לוהט אחר בסקר. חבל שאין לי סורק, הייתי מיד סורקת לכם את התמונה.

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מייקי מוביל על מלקי... קשה לי לקבל את זה...
ולאוהבות בילי וראול מהקישור הקודם שהתווכחו מי יותר שווה, יש לכם הזדמנות בסקר לבחור בבחיר ליבכם...

אתן בהחלט לא היחידות...

אומנם לא בחרתי באדון קרלטון אבל בהחלט הוא נחשב אצלי לגבר שווה ביותר שלא מאבד מהסקס-אפיל שלו עם השנים... ככה הוא היה נראה כשאני התחלתי לראות צח"מ
ואני זוכרת כשהייתה כתבה ב"ידיעות אחרונות" לפני שנים רבות כשהוא היה נראה כמו בתמונה אז כתבו עליו ש"את בראד קרלטון מרבים לצלם קלוז-אפים ותמיד משתדלים שזה גם יהיה בלי החולצה..."

shahar1989

New member
מלקולם

או כמו שפיני גרשון קורא להם. מלקולם בצבע מוקה המקסים!

רונית1

New member
מי הצביע למייקל??? הדבר האחרון

שהייתי אומרת עליו זה שהוא לוהט.

../images/Emo2.gifעכשיו אני באמת בשוק....

מייקל לא סקסי? הוא גבר מושך סקסי חכם ההאוייייי .... איך את אומרת עליו דבר כזה.? הלוואי שהיה הולך לו עם כריסטין הם היו יכולים להיות זוג הכי לוהט לראות אותם יחד בשבילי זה יהיה באמת שיא אבל באקשן, לא סתם אהבה

ועוד משהו שכחתי

נראה לי שכריסטין כל כך שונאת אותו שאפילו במציאות היא שונאת אותו שהיא בכלל לא תסכים להצתלם איתו בתור זוג... מה אתם אומרים???? לא נראה ככה?

אני דווקא חושבת בדיוק הפוך

לדעתי כריס מתחילה קצת לחבב את מייקל וזה הכי הורס אותה כי היא יודעת שהיא אמורה לשנוא אותה על מה שהוא עשה לה בעבר... היא גם יודעת שמייקל יכול להרוס את היחסים שלה עם פול ומצד שני היא כל כך רוצה לרצות את מייקל ולגרום למשרד עורכי הדין שהם פתחו יחד לסיפור הצלחה. אז לא כל כך נראה לי שהיא שונאת אותו. בהתחלה לא הבנתי איך הם החזירו את מייקל בכלל ואם כבר - איך פתאום הוא נעשה טיפוס טוב כזה...היה לי מוזר לקבל אותו כדמות חיובית...

למעלה