חברים,הסקר הכי לוהט שוב זמין

גם אני לא חשבתי שמייקל כזה סקסי

כי אני תמיד אזכור אותו כזה שניסה לאנוס את כריס. בראד לעומת זאת...חתיך עולמי! באמת חבל שלא מרחיבים את המשפחה שלו ומראים למשל את ההורים שלו או אחים/אחיות...

ים כחול

New member
הכל עניין של טעם......../images/Emo3.gif

נכון שמל שווה ובראד שווה בשביל מי שהסגנון שלו מתאים לה... ואפילו שמעתי מישהי שטענה שויקטור סקסי (
) בעיניי מייקל מסעיר ... כניראה שבחורים מבריקים ערמומיים ולאו דווקא עם קוביות בבטן , עושים לי את זה . אני גם יכולה לומר שרוברט דה נירו שכבר מבוגר עושה לי את זה ... אגב נזכרתי כשניקי אמרה לבראד השבוע : " לא רמזתי שאתה ג"יגולו" אני נקרעתי מצחוק כי תמיד אני מכנה אותו ג"יגולו ואתם בטח נזכרתם בי... נכון ??
הוא כלכך מבוזבז , יכול גם להנות מנשים כמו ניקי ועוד.... וגם להרויח כסף בלי דאגות
....

ים כחול

לא נראה לי שמה שמטריד את בראדלי החתיך זה כסף אולי בעבר אבל היום אחרי שהוא ירש מיליונים מאלכסנדרה... הההה אין סיכוי היום רוצות אותו נשים בגלל היופי שלו ואולי עוד נתונים...
ואת יודעת משהו עכשיו שאת אומרת שהוא ג'יגולו פתאום אני נזכרת שתמיד הוא נמשך לבוגרות ממנו גם לורן פנמור היתה מבוגרת לפחות ב 20 שנה ממנו גם ניקי ואני חושבת שטריסי ואחותה אשלי לא? או שסתם הוא נראה פשוט טוב ושמור לגילו ולכן זה נראה ג'יגולו מה אתם אומרים? אני לא הייתי אומרת שויקטור סקסי....
ובהחלט אני חושבת שמייקל דיי מסעיר, אני מאוד אוהבת את מייקל כי יש עליו פוזה שחבל על הזמן הוא סקסי, חכם, שאפתן, ערמומי כמובן ורוצה את כריסטין היפיפיה בקשר לרוברט דה נירו.... כן הוא גם נראה דיי טוב, גברי

למעלה