חברים, הפסדתם...

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך
|לחגית וניר מביני העינין

גם אני אוהב את יאיר הראל ומבטיח למסור לו ד"ש ביום שני.מה שבטוח זה שאנו באותו ראש .אמש רקדנו מי יבנה בית.שיירה, הפרפר ,סופו של קיץ,באביב תשובי חזרה,אביב .להתראות

בי

New member
יאיר הראל - מדריך לדוגמא

מכל בחינה שהיא, הבחור פשוט מדריך מעולה. הרפרטואר, דרך הלימוד, הריקוד במרכז המעגל, היחס לרוקדים.. בעצם, לו הייתי צריכה לדרג מדריכים, מכל הזמנים, הוא בוודאי היה בחמישיה הפותחת. ובין המדריכים בזמן הזה, בין השניים המוצלחים ביותר, אם לא הראשון שביניהם. (לא שאני מתיימרת להכיר את כולם, אבל מבין אלה שאני מכירה, והם לא מעט) וכן, הוא לימד ,במשך דקה וחצי, את הריקוד מי יבנה בית. הוא לא נתן הקדמה שזה ריקוד ישן, הוא לא שם אותו בהפסקה על תקן "ריקודים מיוחדים", הוא פשוט לימד ונתן לרקוד, וכך הוסיף עוד ריקוד נחמד לידיעת רוקדיו. את הריקוד "שיירה" - שוב יוצא הזמר אל הדרך - הוא לימד בפחות מדקה. רק הראה כל חלק, ומייד כולם רקדו. לא ראיתי אחד שיצא מהמעגל כי הריקוד לא מצא חן בעיניו, תופעה שקיימת בעת ריקוד ריקודים חדשים חדשים. חגית וניר, חשבתי עליכם כל ההרקדה עד כמה הייתם נהנים בה.

אודי11

New member
מסכים לכל מילה - אבל...

הייתי אתמול (יום ד´) בהרקדה ביקום ומאד נהניתי ממגוון הריקודים מהגשת הערב ובכלל אבל!!! קשה מאד לרקוד בנעי הריקוד (מכל הסוגים) הריצפה באולם חלקה מדי עד כדי סכנה!!!!! ירון - שאגב, השקיע המון להצלחת הערב - הבטיח לנסות לפתור את הבעיה??
בפעם הבאה אדאג - ואני ממליץ - להביא גם נעלי ספורט שמחליקות פחות
אודי 11

למעלה