חברים וחברות!

lightseeker77

New member
חברים וחברות!

לא קיבלנו תשובה בקשר לנושא האלכוהול במשחק. במשחק שר הטבעות היה אלכוהול (ידוע גם כאתנול או H5C2OH) מה דעתכם? לאשר שתיה בלארפ לאנשים בגיל החוקי?

אם אתה מוכן להשגיח על הקטינים ../images/Emo6.gif

אז בכיף

lightseeker77

New member
לא תהיה בעיה

אני בתור פונדקאית (תיאורטית, טכנית- העניין עדיין בהתהוות) אתחייב (עד כמה שזה אולי נשמע אבסורדי) לבדיקת תעודות זהות לכל המבקש שתיה, מכל סוג המכילה אפילו את האחוז הנמוך ביותר של האלכוהול. מתקבל?

Sern

New member
עקרונית

אני בעד. אבל אם זה אומר שאני ציך להיסחב עם תעודת זהות ולצאת אוף-פליי (או להתמודד עם כמות רבה של אנשים אחרים שעושים את זה) כל פעם שאני רוצה לשתות אלכוהול, אז לא תודה.

וזה לא מוציא אותך אוף פליי כאשר..

אתה מזמין בירה בפונדק ומקבל מיים ותרכיז מיץ תפוחים? הטיעון שלך ...חלש.

Sern

New member
כן

אבל יותר קל להתעלם מטעם מאשר להתעלם משיחה שלמה של "תראה תעודת זהות" "הנה" "אני לא רואה מה כתוב שם, בן כמה אתה?" "18" "באמת? אתה נראה בן 15..." וכו´ וכו´. אפשר לתרץ זאת אין-פליי בדרכים יצירתיות, אבל אני אישית נגד. שתו אלכוהול במשחקים פיראטיים. כמובן שאני לא מחליט, קובע, או מציב אולטימטום כלשהו. אני רק מביע את דעתי. ארם.

simons

New member
אני בעד

להחזיק ת.ז. - גם ככה אתה אמור, באופן חוקי, להחזיק אותה אצלך כל הזמן. בעיה למצוא כיס לשים אותה?? לדעתי זה רעיון נהדר - למי שרוצה ובגיל המתאים.

בשר הטבעות...

בשר בטבעות היו הרבה הפרות חוק מצד המארגנים. בה במידה, לא הייתה מכירת משקאות בשר-הטבעות.

כי המשחק לא היתרחש בסופו של דבר

היתתה כוונה ברורה לימכור בפונדקים אלכוהול לבגירים. וזכור לי גם כי בלילה הקר שוחררה ההוראה להתחיל לחלק משקאות משכרים,ואז בגירים וקטינים שתו כאחד מסביב למדורות. אילו הפרות חוק אחרות היתרחשו? למה לא ידעתי אליהן?

simons

New member
שאלה

מאיזו בחינה חל האיסור על האלכוהול: על המכירה עצמה, או על עצם העובדה ש"נמצא במקום" משקה אלכוהולי?

vetruven

New member
../images/Emo6.gifאני פשוט מת לראות

איך בדיוק "תקציבו" בירה לאנשים..... זה היה מחזה שכדאי לראות.... בחיי בן אדם - להקציב אלכוהול לאנשים במשחק זה כמו להקציב בשר בלהקה של אריות מורעבים למוות - אתה באמת מאמין שתוכל לבצעה את זה?????? לדעתי יש פה רק שחור או לבן. או שיש אלכוהול או שאין. בנושא זה לא היה ולא יהי "אמצע הזהב". מצטער אבל ככה זה במציאות.

נגד.

לא רוצה שיקורים בלאר"פ שלי 1. בגלל שלרוב שיקור יוצא מהדמות. 2. בתחונם של השוטים מותל בספק 3. והכי חשוב בתחונם של שחקנים אחרים. אני לא אסקים לשים תחיים *שלי* בידי אחרים ועוד שהם שיקורים! אז נכון שתיה אמיתית באמת מוסיפה למשחק הדמות ולהנאה. אז יש אפשרות לשקול לאשר שתי כוסות בירה ולא יותר ליום משחק. וגם זה לא מוצא חן בעיניי. אבל מעבר לזה בשום פנים ואופן לא! ואם כבר מקציבים לך כמה לשתות, בתור בן אדם ששוטה, יוצא כל הכיף של השטיה כחה שעדיף לוותר לגמרי על הרעיון... צחי. הבטחון מעל לכל וכן גם לפני הריאליזציה וההנאה מהמוחשיות לדמות.

ההצעה בהחלט יכולה לכלול

הגבלת משקאות, גם אני לא רוצה ליראות אנשים שיכורים באמת מחזיקים נזק שיכול ליגרום נזק פונטנצילי או מתחילים לדבר מיחוץ לדמות. אז נוסיף סעיף להצעת החוק. 1)ימכרו רק משקאות בעלי תכולת אלכוהל נמוכה (6 אחוז או פחות) ולא יותר מליטר לאדם.

בעיה.

בעיה מאד להגביל כזה דבר. וחוץ מזה יש אנשים שמשתקרים מטיפת אלקוהול ( פחית ) אני לא יודע עד כמה פשוט זה להגביל ועד כמה אפשרי זה להגביל... צחי.

למעלה