חברים וחברות!

Little White

New member
אני נגד!!!

אסור, פשוט אסור! אנשים לא יסימו לב למשחק ועלולים להפגע מחוסר זהירות וטיפשות. ובכדי לגיע ללארפ טוב צריך לאסור.

יש אנשים שמעמידים פנים

שהם מישתכרים אחרי פחית. וכן אפשר להשגיח ולאכוף את ההגבלות האלה בקלות. אף אחד לא הולך לשתות ליטר בירה בכדר, לרוץ לאמור, לישתות עוד ליטר,ךרות לפיורדים ולישתות עוד ליטר.

בעיה

אני לא רואה אפילו איך בקדר או באמור אפשר לאחוף על זה. אני בעד לא לאפשר נ-ק-ו-ד-ה. צחי.

אז לך תעבוד בפונדק../images/Emo70.gif

With all due respect, I harly think it is possible for ANYONE to limit ANYONE else, SPECIALLY in a big game. Can you honestly say you will remember every single face that bought a bottle or two? And whatabout those who get friends to buy themsleves bottles, and then pass multpiy bottles to one person who wants to get dead drunk because his GF dumped him that very same morning? Wether you like it or not, there WILL be alcohol. Most people just don´t give a fuck what the rules concerning drinks say. The most you can do if you want to attempt to prevent it, is not sell it anywhere. But even that won´t help because people just bring their own fave booze from home. PS עדיין אין פונדקים, עד כמה שאני יודעת

תמתני את הגישה שלך

יש אנשים שיעבדו בפונדק כמובן, ואני מאמין שהם יוכלו ליזכור פרצופים יופי. אפילו אם מישהוא ישתה ליטר בירה ואז עוד ליטר שעתיים אחרי שהבחור בבר ישכח אותו, הוא לא יצליח להישתכר ככה. נוסיף עוד סעיפים: הגבלה לבקבוק אחד. שתיה אסור להוציא משטח הפונדק. ובקשר להבאת משקאות מהבית, עוד סעיף אסור להביא אלכוהול מהבית שלא עבר אישור כסחורה לפונדק. רק ביגלל שמיעוט של אנשים יביאו שתיה מהבית לא אומר שאנחנו צריכים להגביל את עצמנו במכירת בירה, איך זה בדיוק יפריע? להפך את לא תתני לאנשים שרוצים לשתות שום אופציה אחרת חוץ מלעבור על החוקים. לפי השיטה המיתגבשת כאן החברה שיביאו אלכוהול "אישי" יעברו על חוקי המשחק וצריכים להיזרק מימנו לדעתי,בדיוק כאילו עברו על כול חוק אחר של המשחק.

למה? זאת לא הייתה התקפה

יש אנשים שיעבדו בפונדק כמובן, ואני מאמין שהם יוכלו ליזכור פרצופים יופי. אפילו אם מישהוא ישתה ליטר בירה ואז עוד ליטר שעתיים אחרי שהבחור בבר ישכח אותו, הוא לא יצליח להישתכר ככה You´re overestimating those will be working at the tavern. And what if those who purchased the drink will simply wait until they collect enough booze to get drunk? You don´t have to drink everything the same instant that you buy it. ובקשר להבאת משקאות מהבית, עוד סעיף אסור להביא אלכוהול מהבית שלא עבר אישור כסחורה לפונדק I oppose VERY STRONGLY! First of all, no one will let you search their bag unless it was for security reasons. Second, you can´t force such a law. "If you bring beer, we take it and sell it" . רק ביגלל שמיעוט של אנשים יביאו שתיה מהבית לא אומר שאנחנו צריכים להגביל את עצמנו במכירת בירה, איך זה בדיוק יפריע From my point of view, it is your law that bothers them, and not vice verca לפי השיטה המיתגבשת כאן החברה שיביאו אלכוהול "אישי" יעברו על חוקי המשחק וצריכים להיזרק מימנו לדעתי,בדיוק כאילו עברו על כול חוק אחר של המשחק You have no right to say that yet. As of the moment, it is simply a DEBATE. =============== Also, you decided [for some reason] ti stick to beer. Beer isn´t the only alcoholic subtance in the world. You´ve got Vodka, Whiskey, Various coctails, irish cream, liquir, etc

5נדב

New member
אנשים תראו

לא נקבל אישור מהמשטרה אם יהיה אלכוהול. אם אין אישור משטרה, אין ביטוח. זה לוגיקה פשוטה. החלטנו כבר שיהיה ביטוח, ושיהיה אישור משטרה. זה אומר שאין מכירת אלכוהול. נקודה. רוצים לשנות את זה, תעלו את זה בפגישת קפטנים הבאה. אבל אני בספק אם יש קפטן שיהיה מוכן לוותר על הביטוח בשביל אלכוהול.

איזה בן אדם דפוק יגיע ללארפ במחשבה

של איך "איך אני הולך להישתכר?" אם מישהוא באמת במאת רוצה להישתכר הוא יעשה לא יעשה את זה בעזרת הבירה שיכולה להימכר בפונדק, כמו שציינת יש דרכים יותר טובות. אני לא הצעתי לחפש לאנשים בתיקים, אני מיתנגד בתוקף לרעיון הזה. אני לא מכריח אנשים שהביאו בירה לימכור אותה, אני מכריח אנשים לא להביא משקעות משכרים מכול סוגבאופן פרטי ביגלל הסכנה בהם . אני לא "נידבק" לבירה בלי סיבה, בודקה יש הרבה יותר אלכוהול מבירה אותו הדבר אם שאר המשקאות שציינת. בכול מיקרה אם האישור של המישטרה תלוי ביובש המשחק, אין באמת טעם לויכוח הזה.

of course

just making a note, none of my posts took consideration of the police. if they do forbid it, then this debate is pointless i´m talking theoretically and for the record, there ARE people who come just to get drunk. you have these ppl e-v-e-r-y-w-h-e-r-e

raistlin majere

New member
סתם עצה....

לא שאני הולך לשתות את זה אבל...... אולי במקום אלקוהול תביאו תחליפים...... רד בול וכל השטויות האלה... תביאו בירה שחורה.... תביאו כל מיני תחליפים...ככה שגם יהיה אישור וגם פונדק...

אם מה שמפריע לכם זה איך לזכור כמה..

בקבוקים כל אחד שתה, ואם בכלל יאשרו את עניין האלכוהול, אז למה שלא תהיה לפונדקאי רשימה של שמות של בגירים וכמה הם כבר שתו, ואז לא תהיה בעיה? מובן שיהיה צריך להוכיח שאתה הוא אכן אותו השחקן... אני לא מבין למה להסתבך בכלל עם כל הקטע של האלכוהול...

נו באמת...

אני עוכב אחרי הוויכוח כבר כמה ימים - ו...נו באמת! למרות שגם אם יאשרו אני לא אשתה - אני בן 16 - אני עדיין חושב שכל העניין של האלכוהול נורא מסבך את החיים לשחקנים ובמיוחד לאנשי הפונדק... בימ"ב הפונדקאים היו צריכים לבדוק כמה בן שתה?! לא! הם היו נותנים לו לשתות או עד שנגמר לו הכסף או עד שהוא היה מתחיל להיות שיכור מדי ואז הם זורקים אותו מהפונדק... אני לא מבין למה אם אתם יכולים לשחק "קרב" - למה אתם לא יכולים לשחק "שתייה"? תחשבו על זה... אם כשאתם משחקים קרב זה כמו ה"אמיתי" אולי גם התחליפים לאלכוהול יהיו אמיתיים ולא יהיה צורך להסתבך? חוץ מזה שבחיים לא נקבל אישור לאלכוהול - אבל עדיין... תחשבו על זה...

Yaronimus

New member
אני יודע

שהרבה מכם חיים לפי הבירה וגם אני בן עשרים ואני לא אתנגד לכוס גינס קרה ומלאת קצף באמצע הליכה עם שריון ותחפושת בחום יולי אוגוסט... אבל אנחנו באנו פה לשחק ולדעתי המשחק צריך להיות אמין ובטוח. למה אם חצי מהאופליים יתחילו להקיא באמצע הקרב, זה הורס את ההנאה... בואו לא נשכח שאנשים שיכורים עם כלי נשק מעץ שיכול לפגוע---- אני לא הייתי רוצה כאלה במשחק. זו דעתי.... ואני לא אכעס אם יוחלט אחרת, (דוקא אני אצטרף לקהל השותים :) ) אבל אתם יכולים לשתות תמיד, למה דוקא במשחק? אי אפשר להתאפק? זה כמו להשתמש בפלאפון ופאלם באמצע לארפ, זה פוגע בכיף. אנחנו באנו כדי להיות גיבורים, כדי להפר את השגרה ואת "החיים הרגילים" ולקבל קצת קסם שאין לנו בד"כ....
.......

evil me

New member
אין כל דרך לאכוף חוק שכזה.

אסור למנוע מאדם לשתות אלכוהול במשחק(*לפי החוק*) נראה מישהו אוכף חוקים שכאלה.

ועכשיו שכולנו סיימנו להתווכח

אתמול הוחלט בפגישת הקפטנים שלא תהיה מכירה של אלכוהול. לפרטים נוספים, פנו לקפטנים שלכם.

......./images/Emo46.gif

יש בשביל התוצאות של הפגישה אתמול עץ שלם... למה שלא תפרסמו כבר את התוצאות של הפגישה? כולנו כבר נרגשים לדעת מה הלך שם!

למעלה