חברים וחברות

חברים וחברות

מה עם מפגש פורום? לא הגיע הזמן? אגב, שיחקתי אותה, אני עובר להיות תומך לחימה בשלד"ג:)

Tomak19

New member
אני בעד

יום רביעי בעזריאלי, שעה 7:00. אל תתפלא אגב עם בסוף נהיה שם רק אני ואתה לבד, פעם קודמת הזמנתי גם את כל הפורום וגם אנשים ממחזור 015, ובסוף באו רק 7 אנשים, כולם אגב מהמחזור.

כנראה זו הבעיה העיקרית

שאתה פשוט קובע זמן ואתה בטוח שכולם יעמדו בו:) קודם כל כך את יום חמישי, הרוב כאן או יוצאים חמשושים או עוד לא התגייסו. עכשיו פשוט מציעים 3 תאריכים, ועושים הצבעה! אחרי שנבחר תאריך, נבחרת שעה! זה לא צריך לקחת יותר מדי זמן... (אגב, הייתי כבר בכל מני מפגשי פורומים של תפוז, תאמין לי 7 אנשים זה יפה מאוד.) וחכה רגע גם עם המיקום, גם אותו צריך לבחור... אולי לא רוצים מקום ציבורי? הנה! אני מציע את הדירה שלי! 20 דקות דרומה מת"א! אז נתחיל עם תאריך: יום רביעי הקרוב? (2.3) או אולי מעדיפים בחמישי? (3.3) אולי בשבוע הבאה? עוד שבועיים? קדימה להצביע! עמי

../images/Emo13.gif

ננסה ביחד עם אייל (yooltz) לארגן מתישהו כינוסון של חיילים מתנדבים ונראה מה אפשר לעשות
.

Dizen

New member
דיזן פה ../images/Emo13.gif

אתה רוצה נעיצה
קיבלת
אני בכל מקרה יכולה להגיע השבוע גם ברביעי וגם בחמישי. ואני חושבת שעדיף עזריאלי, פשוט בגלל שזה יותר נוח להגיע- רכבת והכל... לי אישית כמובן לא משנה.
אם אתה צריך עוד משהו "ניהולי", בכיף

לקיבוץ שלי גם מאוד קל ברכבת להגיע

רכבת לתחנת באר יעקב, ומשם קלי קלות ברגל אבל שוב, איפה שירצו עמי

מעיין©

New member
בכיף../images/Emo70.gif

אצלך בדירה זה אחלה
יותר פרטיות ומקום מבעזריאלי, אבל כמובן...אני אלך עם מה שהרוב יחליטו...
חוץ מזה, אני בעד יום חמישי- ככה יותר אנשים יוכלו לבוא.

זה שלד"ג, לכן אני עוד לא יודע הרבה

אבל אני אהיה בצוות צילום מצומצם שיש להם שם.. נראה איך ילך עמי

p o i s o n e d

New member
אני חושב ש...

תיווצר קצת בעיה אם המפגש יהיה אצלך. אני חושב שיש בינינו ביישנים קצת שלא היו מרגישים בנוח להגיע אליך הביתה למפגש חברתי. פשוט יש כאן אנשים שאולי לא כל כך מחוברים כמו שאתה לפורום ואני חושב שזה יכול לגרום לחוסר נוחות מסויימת לבוא לבית של מישהו שאפילו לא פיתחו איתו שיחת חולין (אני לדוגמא). נכון שזה לא ישנה בסוף אם אני אגיע או לא כי זה לא יורגש אבל אם מדברים על כמות בנוסף לאיכות הייתי ממליץ על עזריאלי. במחשבה שנייה, אולי עדיף שלא, שלא יראו איזה חיילים היו/יש/יהיו לצה"ל- כדאי משהו עם הרבה עצים מסביב כמו בה"ד 7. סתם סתם! חברה' אל תיפגעו זה סתם ההומור שלי. אני בטוח ש"פרופיל 21" קורא את זה ונזכר בבדיחות של ההשתלמות המשותפת שלנו ומתפוצץ מצחוק. באשר אליכם - אתם עוד תכירו אותי. זה לא איום אלא קיום(הבטחה). שלכם, המשוחרר "המורעל" POISONED.

roy gabay

New member
אתם לא חושבים שזה עוד מוקדם?

תמתינו לאט לאט עד שיהיו פה עוד הרבה אנשים

למעלה