דוקא נראה לי בול בזמן אנחנו מספיק אנשים.
ר רועי גבאי New member 1/3/05 #26 מעיין איך שבא לכם אבל עדיף לעשות את זה אם כבר במקום מרכזי כמו עזריאלי
ה החיים בקיבוץ New member 28/2/05 #21 חור הא? אתה כבר יודע מה יש לי לענות ( עלק חור (ותראו מי מדבר) חח סתם
T TRANSFER New member 28/2/05 #22 אני בעד יום .. חמישי. אבל איפה? ומה יהיה באותו מפגש, אני לא אוהב רגעים מביכים רעיון למפגש: קניון שבעת הכוכבים בהרצליה. יש בקניון קארטינג מגניב, נוכל לעשות מירוץ. מה דעתכם?
אני בעד יום .. חמישי. אבל איפה? ומה יהיה באותו מפגש, אני לא אוהב רגעים מביכים רעיון למפגש: קניון שבעת הכוכבים בהרצליה. יש בקניון קארטינג מגניב, נוכל לעשות מירוץ. מה דעתכם?
ה החיים בקיבוץ New member 28/2/05 #23 תצביע בסקר למעלה אחי ואני מאמין שדורון יעביר איזו הרצאה מעניינת (הוא כבר ידע איך לא לעשות את זה משעמם) מעבר לזה נמצא כבר מה לעשות זה לא כמו דייט ראשון שיש מבוכה כזאת מגעילה זה מפגש פורום! צחוקים בע"מ עמי
תצביע בסקר למעלה אחי ואני מאמין שדורון יעביר איזו הרצאה מעניינת (הוא כבר ידע איך לא לעשות את זה משעמם) מעבר לזה נמצא כבר מה לעשות זה לא כמו דייט ראשון שיש מבוכה כזאת מגעילה זה מפגש פורום! צחוקים בע"מ עמי