חברים חדשים

• פותח הנושא lap
  • פורסם בתאריך

lap

New member
שלום אני חדשה כאן

אני חדשה בפורום הזה ורציתי לומר גם שאני צמחונית מגי 9!! זה בגלל שאני ח-ו-ל-ה על בעלי חיים ולא מוכנה לאכול אותם!! תאמינו לי... כדאי לכולם ככה!! זה אפילו מונע המון מחלות וסוגים של סרטן!!

S H I L G I

New member
היי אני חדשה כאן!!

אני צמחוית כבר בערך חצי שנה..לא בגלל סיבות בריאות אלא בגלל שאני חולת חיות...קוראים לי שילגי כי אני רוכבת על סוסים ויש סוסה שאני מתה עליה שקוראים לה שלגייה...אני גם פעילה באנונימוס למי שמתעניין..למרות שזה לא כל כך קשור לפורום הזה....מתישהו אני אתן לכם מתכון ממש טעים שסתא שלי לקחה מחברה שלה....מתכון של כרוב ממולא (זה לא מגעיל כמו שזה נשמע).. ומתישהו אני גם אבקש פה כל מיני דברים...טוב אז תגיבו.... נטע

Neta558

New member
לכל המצטרפים החדשים!

קודם כל, ברוכים הבאים לפורום... שימו לב שבימים אלה מתארגן מפגש-פיקניק של הפורום, ולאחריו מפגש כל הפורומים לזכויות בעלי חיים. נשמח לראות אתכם שם! גמר חתימה טובה וצום קל.

xenocide

New member
hey

זה בסדר אני איתך... בת כמה את עכשיו שאת צמחונית מגיל 9...? אגב גם אני חדשה כאן...

lap

New member
היי..אני בת 14

כלומר 5.4 שנים בערך.. ואת? את צמחונית?

xenocide

New member
אני בת 17 וחצי...

ואני צמחונית חצי שנה הייתי צמחונית מגיל 14 עד גיל 15 וחצי ואז מסיבות שאני אמנע מלפרט חזרתי לאכול בשר בעל כורחי... לפני קצת יותר מחצי שנה הפסקתי שוב ולא הייתה החלטה בחיים שלי ששמחתי עליה יותר מזו... הדר

MooN aka asdfgh

New member
מוזר,

איך שאנשים נהפכים להיות צימחונים בגיל כל-כך צעיר ודווקא האנשים האלה נשארים נאמנים הכי הרבה זמן!!! קחו אותי למשל, אני צימחוני מגיל 8 ועד היום (כמעט בן 16) אני צימחוני, כמו עוד ידידה בגילי שצימחונית מגיל 7. לעומתם יש הרבה אנשים (אני לא מכליל) שהופכים להיות צימחונים בגיל 13-16 ומעלה, לכמה ימים או לכל היותר כמה חודשים, ואז חוזרים לאכול בשר...

lap

New member
למה מוזר?

שתדעו לכם... מי שצמחוני זה אומר שיש לו הרבה כוח רצון.. וזה לא שאני שונאת לאכול בשר...אני פשוט לא אוכלת ונמנעת מלאכול.. ולא הרבה יכולים להיות ככה.. אבל אני אוכלת ביצים ושותה חלב... למרות שהפסקתי לאכול ביצה איזה חודשיים ואז חזרתי...:( אבל זה לא חיה... נכון?

xenocide

New member
מה שאני יכולה להגיד זה...

שמי שנהיה צמחוני בגיל צעיר זה משהו שקיבל בחינוך שלו כך שהוא כנראה הבין מהר את המשמעות באכילת בשר.. אצלי בבית חינכו אותי יפה לא להתעלל בבע"ח אבל מבחינתם זה היה רק כלפי חיות מחמד. את עניין המשמעות הבנתי רק מאוחר יותר וכשהחלטתי לראשונה להפסיק עם זה הייתי שלמה לגמרי ולא הייתי חוזרת לאכול בשר אם זה היה תלוי בי. עד היום אני עדיין מקבלת תגובות שליליות מהמשפחה, אומרים שאני לא מבינה מה אני עושה לעצמי ועד שאני לא אתפורר אני לא אבין וכו´. ואני שמחה להגיד שלא משפיע עלי כל זה. רק היום אמר לי מישהו שאנחנו (הצמחונים והטיבעונים) רוצים להרוד את עצמנו ושאנחנו נהנים מהסבל הזה. כמובן זה מישהו שנהנה להראות לי את מעילי העור וכל בגדי העור שלו ועד כמה רואים שזה עור אמיתי... כל מה שאני אומרת זה שמי שמתחיל מגיל צעיר כנראה שיש לו תמיכה רצינית מהמשפחה ואח"כ מהחברים. או שהוא גדל לתוך זה כמו השכנים שלי שם אף אחד לא אוכל בשר (שני הורים ושלושה ילדים בין גיל 9 לגיל שנתיים). נ.ב כשאני אומרת לאכול בשר אני מתכוונת חיות ככלל ולא רק בשר ו/או בשר ועוף אלא גם דגים...

MooN aka asdfgh

New member
לא מסכים בכלל!!!

ורק בשביל להמחיש לך את האי הסכמה שלי אני אספר לך את הסיפור שלי (בתקווה שלא תזרקו אותי מפה אחריו...): כמו שכבר סיפרתי אני צימחוני מגיל 8 בערך... אבל העניין הוא כזה... אבא שלי מגדל עופות לבשר. אתם כבר יכולים להבין את הסלידה הגדולה של אבא שלי מזה שאני צימחוני, הסלידה מתבטאת בהערות מציקות מצידו (אין אחד בפורום הזה שלא מבין למה אני מתכוון) והערות ציניות מצידי שבסופו של דבר הביאו לזה שלפחות אחת לשבוע ב 7-8 שנים האחרונות יש לי ולאבא שלי ריב בעניין הזה, ריב שבו כל אחד בטוח שיום אחד הצד השני יבין שהוא צודק ויפסיק להציק לצד השני בעניין הזה. אמא שלי לא תומכת, אבל היא ממש בסדר בעניין הזה (קונה לי טבעולים למינייהם, מכינה לי מאכלים עם סויה וכו´...). אני היחיד במשפחה שלי שצימחוני (עוד שתי אחיות ואח...) ובכל זאת אני שומר בקנאות על הצימחוניות שלי. אני לא חושב שהעניין קשור כ"כ למשפחה, אבל הוא ללא ספק קשור לאופי של הבן-אדם. מה שמעניין אותי הוא שאנשים שהופכים לצימחונים בגיל צעיר לעיתים קרובות הם גם האנשים ששומרים הכי חזק על הצימחונות שלהם ולאורך זמן רב יותר.

למעלה