חברים חודש עם הוצאות בילויים גבוהה

אז מה

ברור שמה שאדם בוחר להרגיש זה מה שהוא ירגיש, אבל יש גם דרכים מקובלות בעולם. והדרך שלך (וזו לא הפעם הראשונה, קראתי הרבה הודעות שלך) - היא צינית ועלולה מראש לפגוע. האמת? זכותך. זה אינטרנט, ואם מישהו בחר לחשוף את עצמו הוא צריך להיות מוכן גם להערות מסוג זה

שזמ עונה הרבה פעמים על דרך ההומור

על פי רוב בציניות באנגלית יש פתגם שאומר כי הרבה אמיתות נאמרות על דרך הבדיחה (או ההשאלה). Many a truth are spoken in jest אז צריך להתייחס בהתאם לאמירות גם אני לפעמים ציני ולא מובן אז תיקחי את הדברים בפרופורציה ותבחרי לעצמך אם את רוצה להיעלב או לא כפי שאמרו חז"לנו: הרשות נתונה

מה הקשר אלי?

אני לא שאלתי את השאלה אז אין לי מה להיעלב. זו פשוט צורת ההסתכלות שלי. פשוט קצת צורם לי לפעמים דברים כאלו. מכיוון שמי ששואל את השאלות האלו נמצא במצב רגיש, ומכיוןן שזה נעשה באינטרנט כך שאין לנו שום מושג מה התגובה שלנו תעשה לאותו אדם, בגלל הדברים האלו צריך לדעתי להיזהר מאד בתגובות ולהיות הכי אמפתיים שאפשר. אבל שוב - זו צורת ההסכלות שלי...

rafagav

New member
למנהלת הפורום

שימי נא ליבך להערותיו של שזמ ואנא העירי לו (בעדינות), שעליו לשנות כיוון, שהרי אנשים מבקשים סיוע ולא שמישהו יעסוק בהעלבתם... ציניות עלולה ובד"כ פוגעת!!

שזמ

New member
מעניין לציין

שמי שהגבתי לו ענה ב"תודה" עם חיוך וחיבוק ואנשים אחרים בוחרים להעלב... מה זה אומר? ועל מי?

שזמ

New member
התנצלות

מתברר שה"תודה" הופנתה לתגובה שמעלי טעות ראיה. קורה

rafagav

New member
כאחד, שמשתתף בפורום "מהצד" = שלא כדי להתייעץ

בד"כ אני מאוד נהנה מדבריך. ולכן לא ביקשת ביקורת אלימה אלא - להאיר את תשומת לבך לכך, שיש הפונים לפורום בנושאים רגישים להם, כשהמענה הנכון אינו בשום פנים ואופן ציניות. ושוב - אני מאוד נהנה בד"כ מתשובותיך!!

2B ORnot 2B

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

isola bella

New member
סליחה ?!?

אבל למה זה 'מובן מאליו' שרק אתה (כבחור) צריך לשלם? הדרך הכי טובה שאני מכירה לצמצם עלויות זה: א. להתחלק יחד בתשלומים חצי חצי (כל אחד ישלם על עצמו או שכל פעם מישהו אחר מזמין) + ב. להתחשב בצד שיותר חלש כלכלית (וזה יכול להיות הן הבחור הן הבחורה) שזה למשל אומר יותר לצאת לבילויים שלא עולים הרבה מדי כסף (כמו סרט ו/או בית קפה) ופחות לבילויים שעולים 'יקר' (מסעדות למשל אפשר לשמור אותן להזדמנויות מיוחדות כמו ימי הולדת ככה שגם הצד החלש יותר כלכלית יכול להשתתף בעלויות) איזולה בלה

למעלה