חברים חנונים בארון

amphioxus

New member
חברים חנונים בארון

ישנם כמה חברים שהייתי מגדיר אותם חנונים, אבל הם בהכחשה, איך להוציא אותם מהארון? הם חושבים שהם מגניבים והם ממש לא כאלה, משמע, הם לובשים טריינינגים ולובשים חולצות שהדפיסה הטלוויזיה החינוכית עם שבי ואוזה עליהם. הם ממש מביכים. תגידו לי מה לעשות, אני אובד עצות. אני יודע שהם מחזיקים עותקים של לאקי סטאר ורומח הדרקון, אבל הם טוענים שאלה רק מתנות.

../images/Emo6.gif

טריינינג זה נוח! לא לרדת על זה! איך אנשים עברו לג'ינסים אני ממש לא יודע בשורה התחתונה, תן להם לחיות את חייהם

amphioxus

New member
נוחות מול אופנתיות

זה נוח, נכון, אבל זה מאוד לא אופנתי! והם לא מוכנים להודות שהם חנונים, מה לא בסדר איתם? הם לא גאים בעצמם?

אההההההה...עד לפה!

מה רע בג'ינס? יש לי מצמוד גזרה נמוכה ועד סופר נמוכה זרוקים עם קרע בברך.. מה רע בהם?!

yuval k

New member
ב-maths team יש מישהו שיש לו רק

טריינינג. ורק זוג אחד.

noname202

New member
האמת

הייתי חולה על טרננינגים, אבל מצאתי לי ג'ינס שהצלחתי לרצוח לאט ובשיטתיות, עד שהוא הגיע לרמה של מכנס ספורט... לאיזו קטגוריה משייכים את זה?

האמת

טרנניג יותר נוח ג'ינס יותר יפה אבל אני לא יכולה להרגיש נוח עם משהו שאני יודעת שיש משהו שיושב יותר יפה ממנו אז אני שמה ג'ינסים ויבורך
האדם שהמציא את הגזרה הנמוכה

noname202

New member
../images/Emo31.gif יימח שמו

רק חריצים רואים בכל מקום, טפוי
אנשים לקחו את זה לקיצוניות מוגזמת

חרציםי זה באמת מעצבן

אבל אפשר לשים תחתון יפה ונפתרה הבעיה
ג'ינס נמוך זה הדבר הכי נוח בעולם כל כך חולה על זה

שלוקמן

New member
למה גינס זה נוח

כשהייתי קטן לבשתי רק טריינינג וכיום אני לובש רק גינס. א. כי זה נוח ב. זה יפה ג. זה אופנתי ד. זה 100% כותנה

thorondor

New member
אמורות להיות. אני זוכר שצילמו אותי.

ובהחלט רואים אותי בשמוקים. ועכשיו אני גם יכול לזהות אותך.

חחחחח

אם מביך אותך להיות איתם
אז איזה מן חבר אתה ?????????????. חברים מקבלים אחד את השני !! חח סתם
שבי ואוזה זה חמוד
ולמה אתה חושב שזה מביך
אולי תסתכל על זה ככה- להם יש את הבטחון
ללכת עם טרניג וחולצה של אוזה כשכל השאר משתעבדים לג'ניסים ולחולצות בלי שבי! אז בעצם יש לך חברים מאוד אמיצים שלא שמים על השאר פתרתי לך את הבעיה

amphioxus

New member
הודאה בהיותם חנונים, זאת הבעיה.

אבל הם לא מוכנים להודות בעובדה שמדברת בעד עצמה שהם למעשה חנונים מאושרים וחתומים.

Dooritos

New member
יואו, תשאל אותם מאיפה החולצות

גמאני רוצה חולצת שבי!!!

למעלה