חברים חנונים בארון

amphioxus

New member
אתה חושב שכיף לחיות בסוד?

ועוד יותר גרוע, לחיות בהכחשה. כולם, כולל אני, כבר יודעים שהם חנונים אבל הם עסקים כרגיל. אני חושב שבכל זאת כדאי שאקח אותם לביגור או עולמות בתור הפתעה, זה יהיה כמו לזרוק דג למים ולקוות שילמד לשחות. אגב, שמעתי שאנימקון היה כישלון חרוץ.

קודם כל - אני בת../images/Emo70.gif

ודבר שני - אני לא יודעת מה זה עולמותתתתתתתתתתתתתתתת ולא יודעת מה זה "שאנימקון" איזה מילה מוזרה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו ישלי רגשי חננה נחותים אני סופר דופר חננה

amphioxus

New member
אלו שני אירועי יחצנות

וקוראים לזה אנימקון, לא שאנימקון. אף פעם לא הייתי ב-"עולמות" ולא שאלתי עליו יותר מדי וב-"אנימקון" השנה מאוד השתעממתי. אנימקון הוא, כביכול, "כנס" מעריצי אומנות מנגה ועוד כל מני דברים יפניים. לדעתי אותו "כנס" הוא דרך להשיג כסף מהמבקרים בעלות נמוכה - כרטיס כניסה בעלות גבוהה, אוכל ושתיה בעלות אדירה וחוברות קומיקס, DVD-ים וכל מני אביזרים בעלות אסטרונומית. אבל הם סומכים על המעריצים לקנות כל פיסת בולשיט שהם רואים שמוצמד אליה הדמות האהובה שלהם, כמו ג'ורדי לה-פורג' או אינואישה. היו שם כל מני דוכנים למכירת בולשיט במחיר מופקע ותקעו את אורי פינק בפינת הכבוד שבקושי שמים לב אליה (שמעתי מישהו אומר לו שהוא קרא קומיקסים שלו עוד כשהוא היה מצחיק). כמעט ולא היו שם תחפושות מקוריות אלא רק חיקויים זולים לתלבושות והופיעו בסידרות קומיקס ואנימציה יפניות. הדבר הכי טוב שם היה משחקי גו חופשיים (לא כולל דמי כניסה). כשנכנסתי לאולם הסרטים הוקרן שם סרט מלא בדיאלוגים ארוכים ומשעממים, כלומר, דרמה חסרת ייחוד. אח! מזל שהיו לי עוד סידורים בתל-אביב והיום לא היה מבוזבז לחלוטין... הו, ולא שילמתי, היו לי קשרים.

thorondor

New member
אממממ...לא.

אלה לא אירועי יחצנות, אלה כנסי חובבים. אני יכול להבטיח לך שההכנסות של הגופים המארגנים לא כאלה גבוהות, ושהאירועים האלה נערכים לטובת החובבים כמעט בלבד.

yuval k

New member
צריך להקים מפלגה לזכויות החנונים

ואז אולי הם ירצו לצאת מהארון. במסצ'וסטס, למשל, יש נישואים חד-מיניים, אז גם צריך להוסיף נישואים חנוניים. אולי זה יעודד יציאה מהארון. בארץ המצב קשה, כי צריך להיות תלוי ברבנות שתאשר לחנונים להינשא.

כמובן www.j-hnoun.co.il

ובקשר לאתרים מגניבים, תראו את הבדיחה הזו: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=valencia&EntryId=583442&passok=yes

amphioxus

New member
מפלגת הפטישים

ממש כמו ב-"חומה" וב-"קומדי סטור". יו בעטער ראן.

amphioxus

New member
כמעט עלית על זה, אבל לא ממש

אני לא מתייחס אל זה כאל מגיפה, אלא כאל כמו נטיה מינית, מובן? עכשיו, אני בטוח שכמו שמצאו בלוטות מצומצמות או מורחבות יחסית אצל אנשים עם נטיות מיניות שונות, בעתיד ימצאו אצל חנונים בלוטות אחרות מורחבות או מצומצמות. אלה שגורמים לנו להתנהג כמו שאנו בדר"כ מתנהגים - להתרחק מהערצת ספורט, להיות מגושמים בקשרים עם בני המין הנגדי וכולי.

Science Fiction

New member
קח אותם לעולמות, ../images/Emo119.gif

דחף אותם לכיוון הגיקים הקרובים ביותר וברח.

למעלה