חברים לפי דעתי

RED OR DEAD BS

New member
כמובן, זה לא שהבעיה רק בב"ש

בכל הארץ, וכבר פנו אל המשטרה, אבל אז הם נתקלו באטימות הישראלית הטיפוסית, לגבי אבוקות, אני אישית לא חושב שיכול להגרם אסון אם זורקים אבוקה בתוך יציע וכולם סביבה 0להבדיל מקרה שביטה, שבו אוהדי הפועל ניסו לזרוק ליציע של מכבי)

D a n n y b o y

New member
זו בדיוק הנקודה.

תמיד יכול לקרות מקרה חריג כזה. אז לא רק שעוד לא קרה, ועוד איך קרה! אתה בא בגישה של "לי זה לא יקרה"?, אני בטוח שאתה מספיק חכם כדי להבין לאן זה מוביל. אז אנא ממך, הפעל שיקול דעת.

RED OR DEAD BS

New member
אני יודע שזה יכול לקרות לכל קהל

בארץ, אבל אי אפשר להאשים את אלה שבאים לעשות קצת אווירה ולשמח את האוהדים, במקום זה צריך להצטרף אלינו למאבק ולנסות לעגן את זה בחוק, מזה אף אחד לא יכול להפסיד.

iT DiS

New member
ובדיוק בגלל זה

צריך לפעול עד אז בשיקול דעת נכון, ולהמנע מכך, כדי לבוא בגישה של "אנחנ בסדר, רק רוצים להוסיף עוד אוירה וביחד אפשר להעלו את רמת הכדורגל הנחות כאן בארץ" ולא בגישה של "הנה היה רק(...)מקרה אחד בעייתי וחוצמזה לא קרה כלום כי למרות שזה לא בחוק עשינו את זה והכל עבר בשלום(ואנחנו שמנו זין עליכם...) כי רק אז יסכימו להקשיב...

חחחקיצור מה ניסגר..

כל אחד פה יכול לתרום קצת כסף?!?!. עם כן אפשר לאסוף את זה.. ויהיה רק טוב לכולם תנו תגובות...

מוצארט

New member
אם הנהלת הקבוצה

הייתה עוזרת לאוהדים בקניית אביזרי עידוד, או שמה יותר מתא שירותים אחד ל-3000 איש ביציע, הייתי מוציא כסף מכיסי. כיון שהמצב הוא לא כזה, כולם יאלצו להמשיך לקחת דפים מהבי"ס/אונ'/צבא, ולגזור ביחד במקלט.

iT DiS

New member
מה שמקלר ניסה להגיד זה בעצם

שאם ההנהלה הייתה תומכת באוהדים או לפחות באה לקראתם בתנאים יותר טובים, אז הוא היה מוכן להוסיף כסף מכיסו...

למעלה