חברים לתמיד

לייציק

New member
בקר טוב שמש זוהרת ../images/Emo42.gif

שתאיר לכם תמיד השמש ויהיה לכם יום נהדר ...

yaely2

New member
מנהל
חברים לתמיד ../images/Emo56.gif../images/Emo73.gif../images/Emo56.gif../images/Emo23.gif

שלום לכם חבריי,
ההשוואה של לייצ'יק בין המפגש של אתמול לבין הדירה להשכיר מהמם ועורר בי כל מיני רעיונות. למשל: אולי אם מישהו רוצה ללכת לסרט/הצגה/מסעדה/ארוע יודיע בפורום ומי שרוצה יצטרף אליו? אמי5 ושרה 16, במידה וזה יתקבל על ידי החברים והיציאה יחד תהיה במרכז (באמת באמת ללא טירחה) יש לי בבית חדר פנוי ותוכלו לישון בו כמה שתרצו כדי שלא תצטרכו לחזור בלילה. אנא ראו הזמנה זו כאישית. (יש מקום ליותר משני אנשים). מה דעתכם? יעלי
נ.ב אני גרה עם עצמי כך שאין בעיה

שרה16

New member
בוקר נחמד,סתיו באויר../images/Emo20.gif

לליצ'יק-אתר אחד,מקווה למצוא את הקינטי..

לייציק

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif יש לי את האתר הזה...

Miniclip אבל עוד לא הספקתי לבדוק אותו ולא שמתי לב שיש שם פזלים כאלה ...
בכל אופן תודה ... אני התכוונתי לפאזלים שנדמה לי שאת אמרת... שיש בהם תנועה ושרואים גם את התנועה בכל חלק גם לפני שמרכיבים אותו (לדוגמא: מים זורמים...), וכן את הפאזלים שיוצרים צורות תלת-מימדיות שמתחילות לנוע כשמרכיבים אותן ...

שרה16

New member
אתר נפלא!../images/Emo140.gifוהקינטי אבד../images/Emo10.gif

קיבלנו אותו בעיסקת חבילה עם המחשב הישן ואבדו עיקבותיו..

לייציק

New member
שרה'לה, אני מקווה שעוד תציצי הערב

בפורום, אז שתדעי לך שאני מתפאלת מכשרונך, את ממש אמנית אמיתית... יופי של ציורים הבאת לנו... מקווה שעוד תביאי לנו הרבה ... בקשר לאתר שאבד, אני יכולה להבין אותך, גם לי נשרף לפני קרוב לשנה המחשב הקודם והמון המון דברים נפלאים הלכו לי לאיבוד לבלי שוב ... רק חלק מהם הצלחתי לאתר מחדש ...

לייציק

New member
תיקון טעות: בקר טוב כוכב זוהר ../images/Emo41.gif

זה, בכל אופן, פירוש השם ונושא השיר ...

יעלי את נשמה טובה ../images/Emo24.gif

הרעיון שלך נהדר, וחושבת שהמפגש יהיה ראשון בין רבים שיבואו אחריו - ובכל מיני מקומות. ערב טוב,

dani 123

New member
תמונות מהמפגש

למי שרוצה תמונות נא לשלוח לי במסר כתובת e mail

emmy5

New member
דני ,תודה אתה 100% ../images/Emo24.gif

עכשיו שיש לך פחות עבודה ....איפה הבדיחה שלנו? LOL

לייציק

New member
דני ../images/Emo140.gif ../images/Emo51.gif על התמונות ../images/Emo6.gif

איזה מזכרת יפה ... כל הכבוד לך שזכרת להביא מצלמה ...

yaely2

New member
מנהל
חונה, תודה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

emmy5

New member
תודה לך יעלי ,אולי עוד מפגש כמו זה

בטח יהיו עוד חברים חדשים

yaely2

New member
מנהל
אמי מדוע לא? הציעי תאריך../images/Emo24.gif

אמי יקרה, הכל אפשר כשיש נכונות. את מציעה עוד מפגש? קדימה, הציעי גם תאריך. יחד עם זה אם יש למישהו הצעה מעניינת לבילוי שירשום, נוכל להיות גם פה וגם שם. הנה בתל אביב שמעתי שיש תוכניות רבות לאנשי גיל הזהב במחיר מוזל. וזכרו! כל הצפוניים הדרומיים ואנשי חו"ל. אתם מוזמנים אלי הביתה. גם עם 5 אורחים אסתדר. בהמון אהבה יעלי

emmy5

New member
יעלי היה מאוד נחמד תודה

אבל עכשיו יום כיפור סוכות ,גשם....LOL

yaely2

New member
מנהל
ח ח את לוקחת רוורס ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif

yaely2

New member
מנהל
חבר'ה עדיין הכל פתוח להצעות ../images/Emo63.gif

מנורה

New member
הלשכה למידע של העמותה לתיירות

בתל אביב עורכת סיורים בעיר בד"כ בימי שישי סיורים נפלאים עם מדרריכים מצויינים אני השתתפתי בשני סיורים שלהם וזאת הייתה ממש חוויה אחרי הסיור יצאנו לאכול במסעדה והיה פשוט כיף. זאת הצעה שלי ואם מישהוא מעונין שיכתוב לי מסר ואני אתן את הטלפון כי עד כמה שידוע לי אסור לכתוב טלפונים בפורום.

madidavido

New member
מספר טלפון של העמותה לתירות

אודה לך אם גם אני בתור חדש אוכל לקבל את מספר הטלפון של העמותה אני גר בנתניה תודה מראש בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה אריה נ.ב. כתובת האינטרנט שלי [email protected]

למעלה