חברים לתמיד

שרה16

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif בתור צעירת החדר

אני מקבלת את פניך בברכה.

emmy5

New member
ברוך הבא madidavido

ברוך הבא בחוג שלנו בני עשרים ...בלב

לייציק

New member
הכי כף זה לחגוג יום הולדת עם חברים

רק לא ביוטבתה
ממליצה על אפרופו שליד הפארק הלאומי בר"ג ... או באחד מסניפי קפולסקי ... כדי שגם הבית יהיה נעים, יפה וטעים ...

bimbo.

New member
לייצ'יק, אפרופו ליד הפארק הלאומי

הוא מאוד לא סימפטי.
כך בכל אופן היה כשהייתי שם לאחרונה לפני חודשיים. ביטבתה, לדעתי, היה עומס לעומת מיעוט מלצרים, והמלצרית שלנו לא היתה אשמה. אני חושבת שהיא עבדה קשה למדי

לייציק

New member
אני לא אומרת המלצרית אשמה, הנהלת

המקום אשמה, אבל הלקוחות סובלים ומקבלים שרות לא טוב בגלל זה... ואני לא מוכנה שהם יחסכו על הגב ועל הכיס שלי ... איך אמרה חונה... אנחנו לא פראיירים ... באפרופו שליד הפרק הלאומי הייתי לפני המון זמן והיה מאד נחמד וטעים... אבל, בתי המליצה לי עליו גם עכשיו, הם עושים שם הרבה מפגשי פורומים ומאד מאד נהנים ... את המפגש הראשון שלהם הם עשו גם כן ביוטבתה שבעזריאלי ולא היו מרוצים ... זה לא עקרוני אצלי, בשבילי טוב גם קפולסקי ... שם לפחות אני מכירה את התפריטים ואת העוגות
יאמי יאמי ... אבל, גם מעבר לשרות הגרוע ביוטבתה ... האוכל גם הוא היה בכלל לא על רמה, סתמי מאד ...לא טעים ... והוגש בצורה בכלל לא אסטטית ...

מנורה

New member
מסכימה איתך יוטבתה ירדה מאד באיכות

יש כל כך הרבה מקומות נחמדים וטובים בת"א רק זה ענין של מחיר ונוחיות להגיע. מקום נפלא כרמלה בנחלה

maxima

New member
אפרופו בפרק............/images/Emo45.gif

מקום נחמד ונעים מוקף ירק.......

אפרופו בפארק הוא בחירה מצויינת,

השרות מעולה והתפריט טוב ג"כ, רק שאולי תהיה בעיה של גישה לחלק מהחברים המגיעים ממקומות מרוחקים ולעזריאלי קל להגיע. טוףףף נחיה ונראה...

לייציק

New member
הגישה בכלל לא קשה אם מגיעים ../images/Emo73.gif

מכביש גהה ... נוסעים לכיוון כפר-המכביה וממשיכים הלאה... בסוף מגיעים בדיוק לכניסה של הפארק ליד אפרופו ויש שם מגרש חנייה ענק ...

למעלה