חברים, מה שלומכם? אני רואה כמה שפים שיצאו

יוכי68

New member
חברים, מה שלומכם? אני רואה כמה שפים שיצאו

לאור.......חני איזה מטעמים - כל הכבוד הכל נראה מעולה - עוגת הספוג נראית רכה וטעימה. שפ10 - אכן 10......הכל נראה טעים טעים. אוריתוש - איזה עוגה מיוחדת - מזל טוב. וחנה - הפשטידות שלך משהו ועוגת המיקרו נראית טעימה ומאוד קלה להכנה - מניסיון. אצלי - כמה דברים שהכנתי ביום שישי וטרם העליתי........לא בטוח שאזכור את המרכיבים בדיוק כי הרבה פעמים אני מאלתרת במקום.......

יוכי68

New member
פשטידת תירס פשוטה ומהירה- חלבית

פשטידת תירס חלבית/יוכי 3 ביצים טרופות חבילת גבינת כנען(אפשר קצת פחות) - אפשר להוסיף עוד סוג של גבינה חצי מיכל שמנת מתוקה מעט מלח, פלפל שחור ומעט כורכום, א. מרק פרווה קופסת תירס משומר ללא נוזלים חצי כוס קמח תופח- 3/4 כוס קמח תופח (תלוי במרקם - שלא יהיה דליל מידי) לשמן תבנית 26 או 24 / אני הכנתי בתבנית סיליקון 26. לשפוך את הבלילה ולעטר בפרוסות דקות של גמבה - אפשרות. לאפות בחום של 180 מעלות עד להתייצבות הפשטידה. לחתוך לאחר צינון.

רותי410

New member
יוכי, נתת לי השראה והחלטתי גם כן להכין

פשטידת תירס. קצת שונה, כי שמתי כמה גבינות ועוד כל מיני קשקושים, וזה מה שיצא.

רותי410

New member
פרוסה מהפשטידה

אני צריכה לברר איך אפשר לצלם בלי שהפלש יטשטש את התמונה. בינתיים - זה מה יש!

cial 1

New member
ענקית יוכילה הרגתם אותי את הראשונה עכשיו PR

PRIGE יוכי כמו מפגרת אני למה לא חשבתי עז זה קודם הכוונה להעתיק מכאן ישר לWORD והכול נשמר נשבעת לך בתוםלב רק היום נולד לי הרעיןן ועכיו יהיה לי ישר מהמקור תמיד רשמתי נכון בWORD אבל רק הקלדה. עכשיו כמו חג אצלי
ערב טוב גם הפשטידה הזאת רק לצלם לא לאכול ישר כח יוכילה
וטוב לראות אותך כאן זה מלבב ערב טוב והרבה אהבה בבית חני אני בשבוע הבא אקנה את המוצרים ואני אעשה משהו? יש לי עוגת גבינה בדרך וגם של מלון לאחי הוא חוגג יום נשואין הצי.. את יודעת טוב שוב ערב טוב לך החומד שלי

יוכי68

New member
עוגת קוקוס ומוס שוקולד אפוי - אלתור

צריכה לשחזר מה עשיתי......

רותי410

New member
../images/Emo24.gifטעים? ומה, גם את התחלת עם אוכל בריא??

אני רוצה מתישהו בקרוב להכין את עוגת השוקולד והקצפת שלך, שמבוססת על מרכיבים של כדורי שוקולד (יש לי מתכון, לא צריך להעלות עוד פעם), אבל באיזו תבנית בדיוק מדובר? חד פעמים בינונית גדולה? (מה שאני ממספרת במספר 2), או חד פעמים בינונית קטנה (מספר 3 לפי מספור רותי)?

יוכי68

New member
עוגה סברינה טעימה משהו.....של ניקי ב.

מסרתי בסוף שבוע שעבר את המתכון - מי שירצה אעתיק שוב........שווה לנסות........גם ליאת הביאה מתכון שווה.

למעלה