חברים, מה שלומכם? אני רואה כמה שפים שיצאו

cial 1

New member
איזה יופי וגם פה יוכי וגם בגדולהממי של המקום

אין יוכי לה כאן כולנו עוזבות כך נאמר וכך הפשר" אוהבים אותך וכמובן את מעשה הידיים שלך אין תמיד יש רק לשבח וגם לשתביח על הכול מה זה היוי הם מקבלים תעוזה ואין עוד מה להגיד חסרת כאן ובגדול חזרת כמו תמיד הכול מעמם ואני עוד אבדוק כול תמונה אני כן הכנתי דברים רגילים השתדלתי? יום הכי מתוק לך יוכי שלי שלנו האל תמיד איתך חומד ישר כוח חני
אגב רק אתמול הזכרתי לחנה פ על תבנית סברינה יש לי גם מתכון קל וישן והוא טוב במיוחד לרותי. אם היא אוהבת סברינה אני כן ולא מכינה אותה כי רק אני מסביב למקרר כול רגע?
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לעוגיות תמרים

עוגיות תמרים/ יוכי 1 חב' מרגרינה/מחמאה/חמאה 200 גר' 1 כוס שמן 240 מ"ל 1 כוס מים 240 מ"ל 1 א. אפיה כמעט ק"ג קמח (פחות חצי כוס בערך) ליצור מכל הנ"ל בצק רך ונעים......לחלק ל 5 חלקים. לרדד כל חלק דק. למרוח ממרח תמרים או תמרים מגולענים (יותר קשה) לפזר אגוזים קצוצים ומעט קינמון לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות בגודל של כס"מ וחצי רוחב העוגיה. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לאפות בתנור חם ב 180 מעלות עד להזהבה קלה - טורבו. העוגיה יוצאת רכה וטעימה. מי שאוהב יבש יותר יכול לאפות מעט יותר - לא לשרוף. ניתן לאבק באבקת סוכר - מתוק גם ללא תוספת הסוכר.........מומלץץץץץץץץץ.
 
למעלה