חברים מה שלומכם..?

חברים מה שלומכם..?

ספרו איך עבר החג..? מה עשיתם.. איפה טיילתם... אני ביקרתי אצל המשפחה.. ובכל ה-3 ימים טחנתי וטחנתי וטחנתי
עכשיו מרגישה רע מתמיד, שמנה, מגעילה ומכוערת..
מחכה שכולם יצאו מהבית כדי לבצע את זממי ולהוציא את הכל. יהיה בסדר.. הכל עובר..!

עד היום לא הבנתי מה הבעיה עם...

שמנה, כאילו מה רע בלהיות שמן
שמן == מגעיל
לא חושב, אני ראיתי המון בחורות שמנות ומההמות.

לא לשכוח - העיקר להרגיש טוב..

.. עם מראנו, מעשינו וכו'. בתור גבר אני לא יכול להטיף בעניין המשקל יותר מדי כי ברור מה המסר שהחברה משדרת. עם זאת, יש מלא אנשים ומעגלים שהדברים החיצוניים הללו לא משחקים אצלם תפקיד גדול. העיקר הוא מה משדרים - ויש מלא שמנים, במרכאות או לא, שמשדרים שביעות רצון גדולה!

L L B

New member
קרנוֹר ../images/Emo142.gif

מקוה שעכשיו את מרגישה קצת יותר טוב...
רוצה לשתף מה הביא אותך לזה הפעם? (רק אם מתאים לך...
)

החגגגגגגגג

ארוחה אצל ההורים שלי ארוחה אצל ההורים שלו יציאה למועדון ביום ג ואתמול אירחנו חברים על הגג לעניני מינגולים וסיום שנה בקיצור לוז צפוף.. אני מתחילה את השנה מה זה עייפההההההה וקרן
ואת לא צריכה להרגיש ככה

לקרן אור אחת !!!

מה הכוונה ב"להוציא הכול"??? אני מאוד מקווה שאני טועה ומבינה אותך באופן שגוי שכן כרגע זה נראה שאת הולכת "להוציא את הכול" באופן לא טבעי למדיי (הקאות?!). אני מאוד מקווה שאני טועה. רק להזכירך:תופעות הלוואי החמורות של הפרעת אכילה מסוג זה הינן: הפסקה או אי סדירות של מחזור הוסת סחרחורות כאבי ראש עצירות והתייבשות קוצר נשימה קצב לב בלתי סדיר דיכאון קרעים בושט נשירת שיער כאבי בטן והתנפחויות שחיקת השיניים נזקים לכבד ולכליות התנפחות של הידיים והרגליים לחץ דם נמוך כאבים בחזה אולקוס אנמיה דום לב ומוות !!! אנא ממך, אם זה מה שאת עושה הפסיקי !!! ופני לעזרה מקצועית, ואת תמיד יכלה לדבר איתנו כאן בפורום או לכתוב לי הודעה פרטית :) אשמח לעזור (ונראה לי שאני מדברת בשם כל באי הפורום...) שנה טובה.

אם תדפדפו אחורנית..

תראו שהודתי בהפרעת האכילה שלי.. (כן, אני בולמית ואני לא גאה!) אני בטיפול, והמצב יותר טוב מבעבר. ליאל מתוקה, אני יודעת בעל פה את כל הסיכונים שאני לוקחת אבל משום מה זה מצליח להרתיע אותי לימים ספורים בלבד. בכל אופן, בקשר לחג.. לא הקאתי בסוף.. אל דאגה. הצלחתי לשמור על איפוק והכרחתי את עצמי ללכת לישון ולשכוח מזה. זה לא אומר שאני מרגישה יותר טוב.. ממש לא! אני פשוט מנסה לעבוד על עצמי.. זה קשה, זה לא קל.. אבל אני מנסה
נכון לעכשיו, אני מרגישה טוב חוץ מהעובדה שביטלתי את הטיפול שלי היום כמו דפוקה! מכירים את זה שממש אבל ממש לא בא לכם לראות את המטפ/ת שלכם? ככה קרה לי היום.. אז ביטלתי. בכל מקרה, מחר יום שישי, שוב חופש
שוב אוכל
אבל יהיה בסדר, אני אעבור את זה! תודה על הדאגה והאכפתיות! אתם מקסימים, אחד אחד!

קרן אור חמודה,

קודם כל אני שמחה שסיפרת מעל דפי הפורום את הבעיה, ואני מצטערת שלא זכרתי/ראיתי את ההודאה הקטנה שלך... עכשיו אני מבטיחה לא לשכוח. אני גם שמחה לשמוע שאת בטיפול כך שאת תחת מעקב ואני בטוחה שהמודעות שך לבעיה תוביל אותך בדרך הנכונה ותראה לך יותר מקרן אור אחת בלבד, אלא הרבה יותר מזה... אגב - בת כמה את? אני מכירה (מקרוב!) את הרגשת ה"אשמה" הזאת אחרי שאוכלים, ומאידך את האהבה הרבה לאוכל ואת הנחמה שמוצאים בו, ובו זמנית את הגועל והרגשות העזים והאמביוולטים שהוא גורם לנו, הבנות, לחוש כלפיו. אני לא בעלת גוף אידיאלי והייתי שמחה להיפטר מכמה קילוגרמים עודפים, ולחלוטין לא ניתן לומר שאני שלמה לגמריי עם הגוף שלי, אבל אני מצד שני מרגישה נשית, יפה, מושכת ואני מקבלת פידבקים כאלה גם מהסביבה (הגברית בעיקר) כך שלא חייבים להיות קייט מוס כדיי להיות מאושרת :) בכל מקרה- כפי שאמרתי - אם תרצי לדבר בפרטי- אני פה :) לילה טוב ושקט!

אני בת 22

עוד חודשיים 23.. אהבתי את מה שכתבת על עצמך.. זה בטח כיף שיש איזון נורמלי בין רגשות האשם ארחי האכילה לבין האהבה לאכול ... תודה! באמת!
את מקסימה...
נ.ב- מה הרקע שלך..? בת כמה? במה עוסקת..? (אם מותר לשאול כמובן
)

היי קרן אור (אפשר לקצר את זה לקרן?)

אז ככה: קודם כל: אני בגילך :) ממש ממש בגילך :) הרקע שלי... מה הכוונה? כרגע אני סטודנטית בחופשה, מתחילה שנה ב' עוד חודש
אם תהית לעצמך, אני לא סטודנטית לפסיכולוגיה אלא למשפטים, אבל ליבי בפסיכולוגיה ובני אדם ואנשים זה הדבר שהכי מעניין אותי בעולם ואני מתחילה לתהות שמא עשיתי טעות אנושית חמורה בבחירת המקצוע שלי
אני ממש ממש מבינה מה את מרגישה והאמת שממש עכשיו חזרתי ממסע שופינג עם חברה שלי וחזרתי קצת מבואסת כי כל הבגדים שמדדתי היו קטנים עליי והרגשתי שהחגים (וגם הנסיעה האחרונה לחו"ל) עשו את שלהם ועליתי (שוב) במשקל... כך שחשוב לי שתדעי שמשקל זה נושא שמטריד מאוד גם אותי, וגם אני חושבת על זה הרבה, אך אני לא פועלת להרזיה בכיווןש לך, ולכן נראה לי אולי שאני מבינה אותך ממש מקרוב ובכל זאת נמצאת רחוק ממה שאת מתארת ולכן אולי אוכל לעזור... אפילו רק בלהקשיב... בכל מקרה אשמח לשמוע עלייך עוד, בלי קשר לבולמיה וגם עם (אם את רוצה ורק אם את רוצה!)

עדן גפן

New member
גמאני בולמית, לא גאה../images/Emo70.gif

א-ף אחד לא יודע
חוץ מחברה שלי שתפסה אותי פעם אחת והצלחתי לשכנע אותה שזה היה סתם..ץ אפילו לפסיכולוגית שלי לא סיפרתי, כי אני יודעת שזה יכול לגרום למוות
והיא אמרה לי שאם אני אעשה משהו שיכול להרוג אותי אז היא תספר.. אז אין סיכוי.

עדן גפן

New member
לפחות מישהו מבין../images/Emo4.gif

אני יודעת שזה רע, בתת מודע כנראה. אבל אני לא מוצאת בזה שום רע, זה לא פגע בי עד עכשיו..

תספרי לה מותק

אני לא חושבת שזה מסוג הדברים שהיא התכוונה אליהם. בכל מקרה תני לה לשמור עלייך

למעלה