חברים, מפקד !!!

singlestroke

New member
חברים, מפקד !!!

טוב אנשים, כמו שהוצע פה, חשבתי על לפתוח מין פוסט שבו נשים תמונות היכרות כאלה. הרעיון נלקח (למרות שאני בטוח שכולם עשו את זה איפהשהו) מפורום הבית שלי (מתופפים). העניין הוא כזה: אתם שמים תמונה שלכם, כותבים את שמכם, גילכם, ומוסיפים 10\5 דברים שבא לכם לשתף איתנו. אני חושב שזה יהיה נחמד, כי נוכל לזהות אחד את השני בהופעות אחרות של האחים, למשל ב-10 למאי. :) אני אתחיל: אני אוהב לכתוב, אני כותב המון. כמעט כל דבר שקורה לי יוצא ממני במילים, הן בצורת שיר והן בצורת סיפור (ויש לי דמיון פורה). אני מתופף כבר שנה ומשהו ויש לי השפעות רבות ממתופפים רבים. אני מאמין שאפשר ללמוד משהו בכל אחד (ובכל תחום), אך ההשפעה החדה ביותר והמיידית ביותר היא של תמיר ברזילי, והוא סיבה גדולה לאהבתי ללהקה הזאת. יש לי שיער מוזר :)O), אבל אני אוהב אותו. זה מין תלתלים שמסתלסלים סביב עצמם, זה מצחיק נורא. זה גודל להיות מין אפרו קטן ולא מושקע, ואנשים אוהבים לשחק לי בו, זה מטורף. לפני איזה שנתיים השיער גדל עד שנהיו לי ראסטות, כאילו, טבעי ! אבל הורדתי את זה כי היה קיץ (זה מה שקורה כשאמא אדמה מחליטה לשחק !) אני ילד ביישן מאוד. ברגע שאני מכיר מישהו, אני אהיה משוחרר, ותקופת הכרות גדולה תוביל לשחרור עמוק, דבר שיגרום לחלק לפחד ממני ולחלק לאהוב אותי יותר... כי אני.. איך ננסח את זה, פרוע טיפה חח.. קצת משוגע. אבל קשה לי לעשות את הצעד הראשון. timeline המוזיקה שלי הוא כזה: בהתחלה הייתי שומע דברים כמו הייפייב, בריטני ספירס, נלי, אמינם... אח"כ הייתי שומע ר-ק מטאליקה, רק. אז התחלתי לשמוע punk ורוק אלטרנטיבי. אז נחשפתי לעוד להקות מטאל, ולסגנונות שונים (דת' זה רק אחד מהם). אז נחשפתי לסגנון קשה יותר (חח), הגריינדקור.. השתגעתי על זה... לגריינדקור התלוו הסקרימו והמטאלקור... אח"כ התחלתי להחשף יותר לג'אז וFאנק... (The Bad Plus - Jazz, Dave Matthews band - בערך Fאנק). וכעת אני שומע הכל. גריינדקור, Fאנק, Punk, מטאל, מטאלקור, ג'אז וכ'ו... מצורפת תמונה
אבל הנה לינק לאחת יותר נורמאלית (אני עם ידידה שלי שם). http://img48.imageshack.us/img48/4669/0296qf.jpg

Funky Giraffe

New member
ממממממממ

אני עם התכלת משמאל, תמונה שלי עם שרידי סצינת ההיפהופ בארץ
לא רוצה לזיין את המוח הרבה, אני פשוט אכתוב טיים ליין של המוסיקה שלי, כמו שכתבו מעליי. 98'-00' - אלקטרו-פופ מהסוג הגס ביותר 01'- 03' - לינקין פארק, טיפקס הדג נחש (בקטנה), סיסטם אוף א דאון, רד הוט צ'ילי פפרז, לימפ ביזקיט, סטאנדרט ג'אז. 03'-04' - SKA-PUNK, כל מה שיש בו גרוב. 05-06' - כל הדברים מהשנים הקודמות, בתגבור מוסיקה ישראלית נוסטלגית (אריק איינשטיין, כוורת וכו')...

oduder

New member
אתה מכיר את שימרית ../images/Emo2.gif

היית בבוםבמלה במקרה? כי ישבתי איתך אני כמעט בטוח

Duppy Conqueror

New member
וואייי עידו יא מסטול

נראה לי כל ההופעה בבארבי ת"א עמדתי לידך אני גבוה לגמרי והייתה לי חולצה של פ'אנקנשטיין אני הוזה או שלא?

Funky Giraffe

New member
אקיצר אני יודע מי אתה 100%

גם את הבחור הג'ינג'י מהתמונה של oduder אני זוכר מההופעה יאללה הופעה הבאה בת"א ביום נוח (חמישי/שישי) מפגש!

singlestroke

New member
מילת מפתח "הוצע".

ככה שאת לא חייבת להזדהות, מאיה. -דרמטיות- -מבט חודרני- אם זה באמת השם שלך...

Funky Giraffe

New member
היי, כולנו אחים ואחיות. לא יפה.

למרות שזו החלטה שלך So Choose your wayyyyyyy

singlestroke

New member
לא נסקול D::

זה לא כדי לשפוט, ולא כדי לבקר, זה כדי שנכיר אחד את השני. ועכשיו אני אזהה אותך [ונראה לי שראיתי אותך אתמול. היית..?] לפעם הבאה. תודה על שיתוף הפעולה מאיה =]

goomaya

New member
כן כן תזרה לי מלח על הפצעים

או כמו שאיש חכם אמר פעם - רגע אני אביא את הפלפליה... לא הייתי בהופעה אתמול. וווואאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההה לא נורא. נבוא במאי. תכינו עוגת יומולדת.

למעלה