חברים, מפקד !!!

chen2408

New member
נו טוב ../images/Emo6.gif

חן, בת רבע ל20. לספר יותר מדי אני לא יכולה, אני אצטרך להרוג אתכם אחר כך... 1. חיילת במשרד הבטחון. 2. פעם הייתי ביישנית והיום אני לא סותמת את הפה. 3. כותבת המון. יש לי גם דף בבמה. 4. סוד אפל מחיי - פעם הערצתי את היי פייב
(לא משהו שאני גאה בו, כמובן) 5. אני לא מצליחה לפתוח קופסאות שימורים.

זילבר2

New member
אניייייייייייייייייייייייייי

אממממ אז ככה.. קוראים לי בעז ואני בן 16. כמה דברים שלא ידעתם עליי(אולי): אני מנגן על תופים כבר 3 וקצת שנים(ראו תמונה). אני נמצא בהרכב פ'אנק שקוראים לו N.O.NOOT (ראה חתימה). אני לומד תופים אצל יוגב שטרית מקולולוש...אחלה בנאדם! יש לי קטע כזה שתמיד אחרי שאני רואה איזה הופעה טובה אני מקבל מוזה מטורפת...אפילו לכתיבה...רק שכל מה שכתבתי נזרק 5 דק' לאחר מכן לפח..אני גרוע בכתיבת ליריקה! חחח :=) אני יודע איך לכופף את האגודל שלי כל כך הרבה שזה נראה אילו אין לי שם בכלל עצם...אחד המגניבים! אממממ....אני שומע כל סגנון של מוזיקה...ואני מתכוון כ-ל סגנון!! אבל עכשיו אני קצת יותר חשוף לסצינת הפ'אנק,ג'אז,רגאיי,היפ הופ! אמממ וזהו... May The Funk Be With You כמו שאומרים.

Duppy Conqueror

New member
אני וד"ר פ'אנקנשטיין

מ'ניינים? אני עידו אני מרעננה אני מתופף יש לי שתי להקות במגמת מוזיקה בתזמורת הנוער של רעננה וכאלה דברים אחרים אללה מכבי!

mosesg

New member
ואתה כנראה מאוד גבוה :)

אם ככה אתה נראה ליד אלרן

oduder

New member
טובאנישים תמונה

הייתי עם הבחור הכלי ביותר הזה הינה תמונה של שנינו

oduder

New member
אני הימיני דרך אגב

והגיע הזמן שאני יציג את עצמי, אני אור מזכרון יעקב הצפונית :)

singlestroke

New member
יש מצב שעמדת מאחורי קרוב לבמה ?

היית שם כשכולם התחילו לזוז עם הFאנק לפני שפאנסט עלו ?

אופס...אמממ

תמר בת 17(עוד שבועיים) מירושלים..... שמעתי פעם ראשונה את פאנסט ופאנקנשטיין ביום שישי בהופעה וזה היה מדהים! נהנתי מכל שניה......!

Law Ho

New member
גם אני שמעתי אותם פעם ראשונה ../images/Emo3.gif

בהופעה, יום קודם בבארבי בת"א. הייתי עם שני החברים שבתמונה.

למעלה