חברים קרופצק הביא דיל לא רע

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
חברים קרופצק הביא דיל לא רע

מה דעתכם יש מצב לארגן את חלקינו? אולי כקבוצה גם נוכל להנות בהונגריה וגם להגיע למחירים עןוד יותר טובים?

kropacsek

New member
סופ"ש בבודאפשט

חברות וחברים, מי מעוניין? מי שמעוניין יציין בגוף התגובה את התאריכים הרצויים לו. לגבי דילים/ מחירים/ נראה אח"כ, פשוט עכשיו נראה כמה מעוניינם אם בכלל. אני בכיוון של 24-28 לחודש (סופ"ש רביעי)

orlu

New member
קרופצ"ק שיחקת אותה,כל הכבוד

אני מעוניינת התאריך הזה מעולה מבחנתי

B T1

New member
אני יודע שזה לא שייך לשרשור זה

אבל..... ברון יקר, הכביסה שלך מוכנה...

ju100

New member
לראש מישפחת ביטיס...../images/Emo41.gif

אפשר להביא גם את הכביסה שלי?... אתה גם מגהץ?

B T1

New member
../images/Emo6.gifל-ju, --- תלוי מי כבס....

תלוי גם בקרבה (גאוגרפית, משפחתית) בקיצור, הכל תלוי, בטיב המלוי.

ju100

New member
ביטי...גאוגרפית...../images/Emo41.gif

בעיה פתירה... משפחתית?..משפחת פורום הונגריה..זה נחשב?

B T1

New member
ju---אין בעיה, יונה לא מפחידים..

עם יין, אפילו לא עם הרבה יין.

ju100

New member
עם יין???../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif

אתה מכבס עם יין???? זה מעניין...והכביסה איך יוצאת??? חייבת לנסות!

ברק 188

New member
אז הנה בדיחה שמתקשרת גם...

לנסיעה המתוכננת וגם למשתה היין ההולכים וקרבים. ארבע בחורות חזרו מחופשה בבודפשט,לאחת מהן התעררו ניקפות מצפון והיא אמרה לחברותיה " כשאגיע הביתה אספר לבעלי על כל הבחורים ששכבתי איתם בחופשה". חברתה השחרחורת הרהרה לעצמה- "איזה מטומטמת". חברתה הג'ינג'ת חשבה לעצמה- "איזה אומץ". ואילו חברתה הבלונדית חשבה-..."איזה זיכרון" זהו מה שנקרא זיכרון של בלנדניות ומבלי לפגוע חס וחלילה באף בלונדנית פה ט.ל.ח, לכל המתכונים לטוס שיהיה בכיף, למתכוננים למשתה היין עוד יותר בכיף "יין משמח ..." לילה טוב

ju100

New member
188..בדיחות על...../images/Emo41.gif

נשים???...ועוד "בלונציניות"...אתה משחק באש

ברק 188

New member
שהינו פעם בצבא ובמיל'...

הינו מתרגלים קודם על יבש תוך כדי שצורחים אש...אש...אש. ורק אחרי זה הינו מסערים על רטוב (אש אמתית). הבדיחה- רק בלונדי היה אמתי צבוע לא תופס! ושוב ט.ל.ח (לך תבין גברים)

ju100

New member
188 ../images/Emo41.gif

מה שלא עושה הצבע...עושה הטבע! מזמן הפסקתי לנסות להבין גברים... ותסביר למה בדיוק צורחים:אש...אש...אש..?

דרדרית

New member
מאותה סיבה שהם רצים אחרי כדור -

במגרש כדורגל ואחר כך- או מתחבקים או מקללים

B T1

New member
ואם משיגים אותו (את הכדור)

בועטים הלאה...

ברק 188

New member
אז זה מגלל...

צורחים אש כי על יבש
אש זה במקום כדור, ובכדור רגל צורחים יש שהכדור בפנים הינו שער, עשית לעצמך טוב "שכבר את לא מבינה גברים " לא צריך בכלל לבין אלא לזרום איתם, בדיוק כמו שהגברים כבר מזמן השלימו "שמה שלא עושה הטבע...עושה הצבע. ולדרדרית אריק ידע אותך שהחל ממוצ"ש המסך רק כדור רגל "יורו 2004" מתחיל לכין לו את
בבקשה , ובמקביל לקבוע אם חברות בפגשים והצגות. נכתב: בשם כל כל מי שנקרא מר' קדמוני

למעלה