חברים קרופצק הביא דיל לא רע

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

ju100

New member
זהו בדיוק!!!! ../images/Emo41.gif

אני לא מנסה להתאמץ להבין גברים כמו שאני לא מנסה להתאמצץ להבין נשים.. סוד הקסם?.....נכון לזרום! ואם לא ננסה לתקן את הגברים..הם יפסיקו לנסות לתקן אותנו! מצב אידאלי אבל בלתי אפשרי!!! צ'טערת אני בכדורגל לא מבינה...צועקת גול עם כולם ככה בשביל האוירה!

ju100

New member
תפיסת עולם חיובית...../images/Emo41.gif

לגבי כדורגל אני מבינה...

ברק 188

New member
לא הכל הכל=../images/Emo86.gif../images/Emo68.gif../images/Emo160.gif|גיטר

כל שנבקש לו יהי

ju100

New member
../images/Emo51.gif...זה ה"הינוך"...../images/Emo41.gif

לסבלנות וסובלנות...חינוך תוצרת חונגריה...רק בזהירות לא להעיר את הפירוש פפריקה!!!!

ישרון

New member
אגב בלונדיניות קראתי מחקר!!!!!

על פי תוצאות מחקר מדעי שנערך ברחבי אירופה ובעיקר במדינות הצפוניות יותר "לרוב הבלונדיניות יש עבר שחור"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ju100

New member
ישרון יקירי....../images/Emo41.gif

ואני קראתי מחקר..שאת רוב המחקרים הלא אוהדים לנשים...עושים גברים!

ju100

New member
ויש גם טיפים?.. ../images/Emo41.gif

לגיהוץ בלתי גהיץ?

B T1

New member
למה רוצים לגרש את העובדים הזרים?

אני רואה שבשעה זו כוחותנו מתבטלים היחידים שעובדים, הם הזרים אותם רוצים לגרש החזירים.

ju100

New member
ועוד איך ...../images/Emo41.gif

עובדים הזרים...מכירה את זה לצערי מיד ראשונה..אף ישראלי לא היה מוכן לעבודה הזאת...הישראלים נולדו להיות מנהלים...

B T1

New member
נא לא לזלזל, גם לנהל צריך לדעת

מנהל טוב, דבר נדיר.

ju100

New member
מי מזלזל?...../images/Emo41.gif

אבל כמה מנהלים צריך במדינה כל כך קטנה...שאפתנות זה אומנם משהו חיובי אבל צריך גם עובדים נטו עובדים...ואתה בהחלט מבין על מה אני מדברת!

B T1

New member
../images/Emo6.gifוהנה טיפ הקשור לגהוץ (בדיחה)

איש מספר לחברו: תאר לך, הבוקר כשהלכתי ברחוב נגשה אלי חתיכה בלונדית ושאלה אותי אם אני רוצה לעלות אליה (עליה) לכוס קפה. לאור הנסיבות הסכמתי בהתלהבות, ולאחר הקפה המהיר עברנו לאנטומיה אטית. כמו שאנו עסוקים, שומעים רשרוש, הגברת נבהלת, בעלי, בעלי,... לבש סינר ומתפחת ורוץ לפינת הגהוץ, אומרת היא. עשיתי כן, הבעל שחזר הביתה, שאל אותה עלי, היא השיבה שאיננה מכירה אותי, כי פעם הראשונה ששולחים אותי להגהץ מן המכבסה. הבעל הנרגע בילה את כל הבוקר בשתיית בירה ואני בגיהוץ הבגדים שלהם. איזה באסה היה לי. החבר שאל:תגיד, הייתה שמלת בוקר אדומה עם כתפיות? לבנים יפים עם דנטל? גרביים שחורות ארוכות? האיש שואל את החבר: מעין אתה יודע? החבר השיב:את כל הכביסה הזאת, לפני שבועה אני כבסתי אצלה.

ju100

New member
נשים נשים...../images/Emo41.gif

אימנו חוה מיום שטעמה מעץ הדעת בגן עדן...היא עסוקה רק בתיחמונים!!!

טומי*

New member
האמת לאמיתה שאני לא יכול../images/Emo160.gif

לנסוע עכשיו בגלל מצבה של אמא בפעם הבאה אולי?

טומי*

New member
אז מי נוסע/ת ../images/Emo35.gif../images/Emo160.gif

רוצים להזמין מהדיוטי פריי סתאאאאאם

למעלה