חברים קר בחוץ

LATIN GIRL77

New member
למה אתה עדין? לא קר בחוץ, קפוא!!!

ופה בערד בקושי טפטף, אבל קור....YYY כזה שמרוב קור עור היד נעשה חלקלק ובלתי מורגש....

האמת שעכשיו אחרי הירידה הגדולה אכן סובלת מקור יותר מתמיד (אבא טוען שחליפת ההגנה ירדה..חחח)

אני מתחממת לי באימונים ולא מוותרת, אתמול הגעתי למשמרת צהריים במרפאה עם תיק לזומבה, רק המחשבה על מה שמצפה בערב חימם אותי, כמובן שהיה מדהים כמו תמיד!

התפריט שלי תלוי באימונים, מאוד מקפידה על פחמימות לפני וחלבונים אחרי, מה שכן - אוכלת כול שלוש שעות!!!

קוביd1

New member
אכן בערד ממש קפוא

טוב למוע שאת לא מוותרת על האימונים ,ומקפידה על פחמימות וחלבונים אחרי האימון

בהצלחה

קובי

תה עם נענע! בא-רור!!!!!

או מרקים בעיקר, 4 חודשים וטיפה אחרי הניתוח שרוול, ירדתי כמעט 40 ק"ג (37 ליתר דיוק) לפני הירידה לא היה לי כ"כ קר, היום? היום אני קופאת!!!!!!!!!!!!!!! כ"כ קר לי!!!!!!! אבל מאושרת מההחלטה הזאת ;)
גם בימים הסוערים האלה

קוביd1

New member
ליגלושי

37 ק"ג ב4 חודשים וקצת ירידה ענקית ,הכי חשוב שתשמרי על עצמך שלא יהיה מחסור בויטמינים ,שלא יגרמו נזקים
בהצלחה בהמשך

קובי

גג מחסן על האוטו,4 שכבות ושלג בירושלים..

בלילה הראשון של הסערה גג מחסן עף על הרכב שלי. :(

קר בירושלים
מזל שיש לי גרביים תרמיות...
אני לא מסוגלת להכיל את הקור הזה ויש רגעים שאני פשוט מתחילה לבכות או לסירוגין להתעצבן....

יורד פה שלג לסירוגין, עדיין לא נתפס,
מקווה שאצליח לצאת מהעבודה.
(מקסימום, הנהג של ביבי ימתין לי בחניה
)

לגבי הירידה במשקל, אז זהו. שאין ירידה.
אחרי ששוב הובהלתי לבי"ח עם הקאות דמיות ללא קשר לאוכל ופתיחת הטבעת,
וסברה שככל הנראה מדובר בפצע בוושט או בקיבה כתוצאה מכדורים שאני שותה מאז תאונת הדרכים,
אני שוב עולה במשקל,
מסרבת לקבל את זה ומנסה לא להכנס לתסכול עמוק בשל כך.

שיהיה חורף בריא וטוב!

קוביd1

New member
ילדת הכפר הירושלמית הקופאת

יש מזג אויר סוער יש נזקים וחבל שהגג נפל לך על האוטו
עכשיו לגבי ההקאות הדמיות שלך ,מה זה סברה שיש פצע בקיבה או בושט ,יש בדיקת גסטרוקופיה שאפשר לראות איפה והאם יש פצע מדמם.
איזה כדורים את שותה שגרמו לך לפצע הזה ,אני מקווה שאת לוקחת את הכדורים אחרי האוכל ,
לא צריך להכנס לתיסכול עמוק או משהו בסיגנון הזה ,אפילו שאין ירידה

הרבה בריאות

קובי

אופירA

New member
מנהל
ילדה יקרה - אל תחכי לרופאים

שינחשו מה יש לך. טפלי בעצמך ובדקי מה קורה אצלך.

איזה טיפול ואילו בדיקות קיבלת בביה"ח? האם שוחררת מיידית?
כמו שקובי אמר, בדיקת גסטרו' אמורה לבדוק בדיוק מה קורה שם, ולא תשאיר מקום לסברות.

למה את עולה במשקל מאז ההקאות הדמיות? מה הקשר? בגלל שפתחו את הטבעת באותה הזדמנות?

אם יש פצע בוושט, כדאי לעבור לתזונה רכה ומבריאה לכמה ימים. זה אמור להתרפא מאליו, אבל צריך לעזור לו.

את שותה מספיק מים? כדאי להכין משהו חם בתרמוס (תה, שוקו דיאט חמים - מכינים ליטר שוקו מ-2 כפיות קקאו איכותי, 7 סוכרזית, כוס וחצי חלב ו3.5 כוסות מים חמים, אפשר להוסיף קינמון/תמצית וניל) ולשתות כל הזמן.
האם את מפזרת את האוכל על פני היום, כל 3-2 שעות? ירקות?

אופירA

New member
מנהל
גוש דן מלא פגרי מטריות...

זו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה - רמת גן, תל אביב, בני ברק, בכל הפחים נערמות להמוניהן מטריות שחוטות מדממות, המדרכות זרועות גוויות של מטריות דמויי עכבישי ענק שרגליהם נקטעו וגידיהן נקרעו. חלקן פרושות איברים, כמו צנחו בעיצומו של מאבק ברוח שקיפד חייהם בסערה, חלקן מקופלות בצנעה, מעוטפות בתכריכיהן ודוממות בצד. שלדים קרים מוטלים בכל קרן זווית - פשוט גיא הריגה...

קוביd1

New member
המטריות בנויות לגשם

אבל לא לרוחות חזקות כמו שהיה בימים האחרונים
רוב המטריות מיובאות מסין כמו הרבה דברים וזה גם נראה ככה......
גשם ברכה ,יש נזקים המדינה לא בנויה למזג אויר כזה.
נראה לי שמחר זה סוף המערכת.

קובי

tzfat

New member
עם מטריה אפשר לעוף

כמו מרי פופינס
אפילו אלו מאיתנו שלא ירדנו את כל עודף המשקל!
מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
היית רוצה לעוף...

זכור לי סיפור מחורף קודם, שגם היה כזו סערה, ומישהי בירושלים פשוט עפה ברוח ונפלה על הכביש. לא זוכרת איפה סיפרו לי את זה...

אופירA

New member
מנהל
2 מטריות התפגרו לי אתמול.

ליתר ביטחון קניתי עוד 2 ח"פ כאלה, שיהיה לרזרבה.

למעלה