חברים...תנו לי אחד..תנו לי שתיים...

Amir Noy

New member
חברים...תנו לי אחד..תנו לי שתיים...

תנו לי בראש!! סתם..84 במתמטיקה!!!!!! D: ~אושר גדול~ גולן,תודה. בהזדמנות נסרוק ונעלה את המבחן D: [כה..הדבר הזה דורש שרשור בנפרד D:]

אהה,וכמובן,מזל טוב!! סחטיין עליך חח

אני בדיוק קיבלתי מבחן באנגלית 93 ובסוציו 80 ^^ (וכתבתי שם כ"כ הרבה שטויות שהיא בטח נתנה לי 80 נקודות בשביל שאני אסתום!)

Amir Noy

New member
אמממ...

יאפה.../שונא דקדוק.../ אנד...תודה P: איך? ואללה לא יודע P: לפעמים יש דברים לא מובנים =]

כל הכבוד לך על הציונים!../images/Emo13.gif

כמה יחידות באנגלית? מה אתם לומדים בסוציו'?תרבות?

תודה!../images/Emo24.gif

אממ אני 5 יחידות ובסוציו זה אכן תרבות כרגע,על נורמות ערכים וסנקציות,וגם האמת שהיא מזבלת בשכל קצת בכלליות

סחטיין../images/Emo13.gif

גם אני קבלתי 93 במבחן האחרון ב5 יחידות..אבל אני ביב' אז זה קצת יותר קשה>< תרבות זה דווקא הכי מעניין...אתם בטח במבוא או קצת אחריו,לא? שנה הבאה בטח תלמדי קבוצה..קבוצה זה מסריח ומשעמם><

:S

כל הכבוד על הציון!! האמת שתרבות ממש לא מעניין,אולי כי המורה מעייפת ומעפנה,אבל אני מקווה שההמשך יהיה פחות מתסכל :S אנחנו אמממ קצת אחרי המבוא,כן ממממ קבוצה...?? שו??

אממ..אני אגיד לך ככה:

תהני מתרבות,כי קבוצה זה משעמם להחריד..קבוצה זה הספר שבא אחרי תרבות..לומדים אותו ביא'..זה משעמם עד דמעות ומלא ניסויים>< אני חושבת שתרבות זה הספר הכי מעניין,אבל כמובן שזו רק דעתי..למדתם כבר את המאמר על שבט היאקירמא?אחד המאמרים הטובים והגאוניים ביותר שקראתי.. אהה ותודה

בכיף! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ניסויים אמור להיות מעניין לא?
אחחח התסכול... ולא,עדיין לא הגענו למאמר הזה,לא הגענו לשום מאמר למען האמת,המורה סתם חופרת בשכל ונותנת דוגמאות מסיטואציות שונות בחיי היום יום, והיא מדברת בשפה כ"כ מרגיזה-זה מחרפן!! היא מדברת אלינו כאילו אנחנו באמצע משחק כדורגל והיא איזה אוהד מושבע שצועק כל הזמן! :S (עצוב לי) אבל לא נורא,מורים זה עם חרא (חוץ מאמי המסכנה,היא חומד ^^)

תלוי איזה ניסויים...

יש ניסויים גאוניים לגמרי,ויש ניסויים שאת פשוט לא מבינה למה צריך אותם..>< אוי,הדוגמאות מחיי היומיום וכל זה..זה משעמם רצח..מדברת שבפה מרגיזה?
מורים זה בהחלט עם חרא,אבל יצא(ויוצא) לי ללמוד אצל מורים שהם אנשים מדהימים..
אמא שלך מורה?מה היא מלמדת?

אחחחח

כן!! היא מדברת בשפת רחוב כזאת,אותי אישית זה מרגיז רצחחח!! גם לי יצא כמה פעמים ללמוד אצל מורים מדהימים,גם עכשיו יש לי אחת כזאת ובעבר הייתה לי מחנכת כזאת...בנאדם מדהים!! כןכן,אמי היא מהמורות "כל יכול" האלו,היא מלמדת כ"כ הרבה דברים שכבר אין לי מושג מה ההגדרה שלה...האמת שהיא רכזת מת', אולי זה המקצוע הראשי^^

אני גם שונאת כשמורים מדברים בשפת

רחוב...בתור מורה,אני חושבת שהתפקיד זה גם ללמד אנשים לדבר נכון..כ"כ עצוב לראות ילדים שלא מכירים אפילו קמצוץ של מילים שייכות למשלב לשוני גבוה.. המורה שלי לתנ"ך מורחב היא אישה מדהימה..אחד האנשים היותר טובים שיצא לי לפגוש בחיי..והמחנכת שלי היא גם אישה מדהימה.תמיד דואגת לנו. מורות כל יכול..חחח..בקיצור,היא מלמדת את כל המקצועות..

חחח כן,משהו כזה

היא באמת כל יכול,אין לי מושג איך היא זוכרת הכל!! ואני כ"כ מסכימה איתך לגבי השפה של המורים...הם החינוך של הדור הבא,בסוף הדור הבא יראה כמו זונות עילגות וערסים דיסלקטים,ואז מי יחנך את הדור שאחרי? גם ככה מצבנו כיום ממש ממש עגום,זה לא שאנחנו ממש מעולים,אבל בקצב הזה זה פשוט ימשיך להדרדר עד אין סוף! ואח"כ מתפלאים למה כולם יוצאים מפגרים!! וגם ככה רוב המורות בימינו זקנות מסכנות ומרירות,כי אף צעיר לא ילך להרוס לעצמו את החיים ולהיות מורה,אז איך מצפים שמשהו ילך טוב פה?! זה lose-lose situation לגמרי,וזו ממש בעיה. סליחה על ה" התעמקות בנושא",הייתי חייבת להוציא את זה מליבי הכבד

הדור הבא בהחלט עלול להראות כך..../images/Emo4.gif

אני לא רוצה לחשוב מי יחנך את הדורות הבאים.. כיום,רוב המורות עצלות ברמה מטורפת.ילד שעולה לכיתה א' ולא יודע את כל האותיות-אין לו מה לחפש בכיתה.כששמעתי על זה הזדעזעתי!זה לא התפקיד של המורה ללמד את האותיות?! כמו שהגדרת את זה,זה lose lose situation וזו בעיה ענקית.אני לא רוצה לחשוב איך תראה המדינה שלנו בעתיד>< תראי,עם כל הזבל עדיין יש מורים שאני חושבת שהם איכותיים ולמזלי יצא לי ללמוד אצל כמה.אני לא מכלילה ואומרת שכל המורים דפוקים,אבל רובם באמת ככה. אהה וח'ח לאמא שלך שזוכרת הכל

חחח תודה,אני אמסור לה!

ובהחלט את צודקת,ההכללות לא במקום כלל וכלל,אך באמת הרוב הוא לא חיובי כאן,ככה שמצבנו בכי רע
ולגבי הקטע עם האותיות..על כזה דבר עוד לא שמעתי! באמת! זה לא רציונלי שקורה דבר כזה וצריך להתלונן על מורה שגורמת למצב כזה,או פשוט להעביר את הילד לכתה אחרת! איזו מן מורה זאת?! אבל...אנחנו אופטימיות כן?
!

בטח שאופטימיות../images/Emo45.gif

האמת,שזו לא מורה אחת,אלא כמה וכמה מורות ששמעתי שמבקשות את זה מההורים.להורים של אחות של חברה שלי אמרו שהם צריכים ללמד אותה את לוח הכפל בבית לבד,וכך נאמר לכל ילד וילד מהכיתה שלה(היא הייתה אז בכיתה ג').זה עוד יותר מטופש לדעתי.למה ההורים צריכים לעשות את העבודה של המורה? אבל למרות הכל,נקווה שהעתיד לא כ"כ שחור ומערכת החינוך תתעשת ותעשה סדר בבלאגן שהולך פה,ויפה שעה אחת קודם.

למעלה